Η LG Display προμηθεύει την Apple με 400.000 οθόνες OLED;

Lg display προμηθεύει Apple 400 χιλιάδες OLED οθόνες, Η LG Display προμηθεύει την Apple με 400.000 οθόνες OLED;

Φήμες θέλουν την LG Display, το τμήμα της εταιρείας που ασχολείται με την κατασκευή οθονών, να επεκτείνει την συνεργασία με την Apple για την παροχή 400 χιλιάδων επιπλέον OLED panels για τα iPhone της τρέχουσας γενιάς.

Η Apple έχει επενδύσει πολλά δισ. δολάρια στην LG Display για την παραγωγή OLED οθονών και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γίγαντες της βιομηχανίας θα επεκτείνουν την συνεργασία τους, αν και οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, όπως και ο αριθμός των οθονών αναφορές θέλουν η LG να παράξει 400 χιλιάδες οθόνες OLED τεχνολογίας για λογαριασμό της Apple.

Πηγές ισχυρίζονται πως το κόστος μια τέτοιας OLED οθόνης ανέρχεται στα 100.000 won, δηλαδή περίπου στα 90$ άμα τεμάχιο. Μια παραγγελία τέτοιου μεγέθους σημαίνει ότι η LG display θα πραγματοποιήσει πωλήσεις ύψους 35.8 εκ. δολαρίων.

Παρόλα αυτά, οι αρχικές παραγγελίες κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα διότι το βάρος της παραγωγής πηγαίνει στην Samsung. Αυτή είναι μια προσπάθεια της Apple να εξισορροπήσει την κατάσταση ώστε να μην είναι τόσο εξαρτημένη από τον Κορεάτη κατασκευαστή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Ωχ…. κλαφτη την Apple…
*Βλέπε mate 20 pro

Νίκος

Οχι πάλι :p

Panos13

Χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν Huawei η Apple. Έχει διαφορετικό έλεγχο ποιότητας

Τακης

Panos13 σαφως και εχει αλλά… ποιος το εγγυαται οτι δεν θα υπαρξει προβλημα μετα απο 2 μήνες?? Lg ειναι αυτη , δεν μπορεις πλεον να την εμπιστευτεις. Και σε καποιες παρτιδες της Huawei δεν υπαρχει κανενα προβλημα , αυτο σημαινει οτι η apple θα κατσει να ελεγξει εκατομμυρια κινητα?? Και βεβαια οχι , εχουμε δει και παλαιοτερα την apple και τον ελεγχο της ( φουσκωμα μπαταριας , λυγισμα , μη λειτουργια bluetooth , γκριζα γραμμη , οθονη που δεν ανταποκρινετε στην αφη , προβλημα στο μικροφωνο , πλακετα ) σε καθε μοντελο θα βρεις ενα προβλημα απλα ψαξε στο ιντερνετ. Το οτι εχει ποιοτητα εχει , αλλα σίγουρα δεν μπορει να ελεγξει εκατομμυρια συσκευες.

VasilisN9

“Αυτή είναι μια προσπάθεια της Apple να εξισορροπήσει την κατάσταση ώστε να μην είναι τόσο εξαρτημένη από τον Κορεάτη κατασκευαστή.” και η LG Κορεατης κατασκευαστής είναι, θέλει δεν θέλει η Apple θα είναι εξαρτημένη από Κορεατη 😜

Darth

RIP apple
κίνηση αυτοκτονία λέγεται

GS

Θα μολυνθεί από bootloop η Apple και μετά θα αρχίσει η κατηφόορα.

Gp

Εχει να πεσει πολυ γελιο

John Real

Τον έχουμε δει τον έλεγχο ποιότητας της Apple, βλέπε antenna gate , charge gate , battery gate κτλ.

Chris_BMW

@John Real

Antenna gate να το δεχτώ σαν πρόβλημα ..Το.. 2010…

charge gate , battery gate ??

Πρόβλημα Hardware ήταν ;;

Που κολλάει ο έλεγχος ποιότητας ;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.