Η LG προσπαθεί να αλλάξει το τοπίο στο mobile τμήμα της

Lg προσπαθεί αλλάξει τοπίο mobile τμημα της, Η LG προσπαθεί να αλλάξει το τοπίο στο mobile τμήμα της

Δεν είναι μυστικό ότι η Lg δεν τα πηγαίνει καλά όσον αφορά το mobile τμήμα της, νέες διοικητικές αλλαγές δείχνουν ότι εταιρία προσπαθεί να ξεκινήσει μια νεα αρχή.

Οι μέρες δόξας της LG στα τηλέφωνα ανήκουν στο παρελθόν, αφού τα οικονομικά στοιχεία του Mobile τμήματος φθίνουν διαρκώς. Σε μια προσπάθεια να αλλάξει αυτήν την πορεία, τοποθετεί επικεφαλής τον Πρόεδρο του άκρως επιτυχημένου Home Entertainment τμήματός της, Brian Kwon, ο οποίος είναι γνωστός στον κύκλο των στελεχών της εταιρίας ως ο “ειδικός στις αλλαγές”. Η τοποθέτηση του Kwon στην κορυφή του Mobile τμήματος θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου.

Ο κύριος Kwon έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καθιέρωση της TV, audio και PC δραστηριότητας της LG στην κορυφή της αγοράς. Η γνώση του και η εμπειρία του στην παγκόσμια αγορά θα είναι καθοριστική για να συνεχίσει η επάνοδος του Mobile τμήματος της LG.

Σε άλλες διαρθρωτικές αλλαγές, ο CEO της LG Electronics, Jo Seong-jin θα απαλλαχθεί από ορισμένα καθήκοντα, δίνοντας διευρυμένες εξουσίες στον CFO και Πρόεδρο της εταιρίας David Jung, όσο ο ίδιος συγκεντρώνεται στις μελλοντικές στρατηγικές της εταιρίας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kosmas

Μπορούν κάποιες άλλες με μεγάλο αποθεματικό να πληρώσουν την LG HTC και SONY προκειμένουν να μην παράξουν κινητά, να μη δεσμεύσουν πόρους και γραμμές παραγωγής ώστε να απολαύσουμε κι εμείς λίγο ταχύτερους ρυθμούς εξέλιξης και ενδεχομένως καλύτερες τιμές από τον ανταγωνισμό αυτών; ευχαριστώ

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

αυτη η κινηση επρεπε να χε γινει ΧΤΕΣ στην lg ! εχει αλλαξει τοσους προεδρους κ ολοι τη σερνουν ολοενα βημα και περισσοτερο στο γκρεμο ! ας ελπίσουμε αυτος ο διευθυντής να ξερει τι πρεπει να κανει για να τη φερει ηγετη στο χώρο οπως εκανε και τις τηλεορασεις LG….

και βλεπεις με κατι τετοια την lg να το παλευει να το γυρισει…. οταν κατι sony ,htc , Microsoft εχουν βαλει τους ελοπες τους in charge

ΜάνοςΚ

Ότι είναι οι τηλεοράσεις της είναι και τα κινητά της: ΣΑΠΙΑ! Ποτέ ξανά οτιδήποτε γράφει LG πάνω

George

Η τηλεοράσεις της LG είναι ότι καλύτερο όπως και Sony , Samsung
Από οθόνες monitor μόνο LG

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.