Η MediaTek σε συζητήσεις με την Apple για τα 5G modem των iPhone του 2019;

mediatek συζητήσεις apple 5g modem iphone 2019, Η MediaTek σε συζητήσεις με την Apple για τα 5G modem των iPhone του 2019;

Η MediaTek αναζητά, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργασία με την Apple για τα 5G modem που θα ενσωματωθούν στα iPhone του 2019, κάτι το οποίο η Apple βλέπει σαν μια θετική προοπτική για το μέλλον.

Αυτό γίνεται την ώρα που η Apple στρέφεται στην Intel για τα modem των iPhone έτσι ώστε να μειώσει το μερίδιο της Qualcomm σε τέτοιο βαθμό που θα υπήρχε το περιθώριο να συνεργαστεί με τη MediaTek για να τη μετατρέψει σαν το δεύτερο προμηθευτή της για τα modem των συσκευών της. Όσον αφορά τα iPhone του 2018 η Apple έχει λάβει το 70% των modem από την Intel, με την Qualcomm απλά να διατηρεί ένα μικρό μερίδιο σε αυτά.

Η MediaTek ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα iPhone του 2019 με το να κατασκευάσει τα 5G modem και να τα έχει διαθέσιμα μέσα στο 2019 για να εξασφαλίσει την απαραίτητη ποσότητα ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες της Apple για τα 5G iPhone, χωρίς να είναι κάτι δεδομένο από την πλευρά της Apple.

Οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας θα ξεκινήσουν τη διάθεση των 5G δικτύων στις αρχές του 2019, με τα Android smartphone να ετοιμάζονται να τα υποστηρίξουν πριν από την Apple, η οποία, σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς θα ενσωματώσει τα 5G modem στα iPhone που θα κυκλοφορήσουν το 2020.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Η ζωή μας είναι 90 περίπου χρόνια… Αν είναι κάθε γενιά να γίνεται και χειρότερη καλύτερα να πέσει ένας μετεωρίτης να εξαφανιστούμε να τελειώνουμε. Κάποιος ο οποίος σέβεται τον εαυτό του αλλά και τα παιδιά του και την επόμενη γενιά δεν πρέπει να αφήσει αυτά τα κτήνη να κάνουν ότι θέλουν. Έχουν περάσει ήδη αρκετά. Ήδη “τρώμε” την ακτινοβολία με το “τσουβάλι”. Ήδη μας ελέγχουν σε τεράστιο βαθμό. Το 5G δεν θα πρέπει να τους περάσει για το καλό όλων. Τώρα θα πουν κάποιοι τι λες ρε μ@λ@κ@; Πας καλά; κτλ… Μια χαρά είμαι εγώ. Εσείς να ψαχτείτε… Ευχαριστώ;

You are

Μας ξεκάζουν!

Kostas

Πρέζα καταραμένη

vaskor

Κόκκινη κάρτα

djfapples

600 δις σε smartphone από SORAS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.