Η Microsoft Studios εξαγόρασε τις inXile και Obsidian Entertainment για να ενισχύσει το Xbox One

Microsoft studios προχώρησε εξαγορά inXile Obsidian Entertainment, Η Microsoft Studios εξαγόρασε τις inXile και Obsidian Entertainment για να ενισχύσει το Xbox One

Η Microsoft συνεχίζει να ενισχύει τη δική της γραμμή παραγωγής video games για το Xbox One, προχωρώντας στην εξαγορά των Obsidian Entertainment και inXile Entertainment, αμφότερες ισχυρά ονόματα στην κατηγορία των RPG games.

Στο πλαίσιο του Xbox X018 event, η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά δύο νέων στούντιο. Συγκεκριμένα, η εταιρία έκανε γνωστό πως η Obsidian Entertainment που ακούγαμε στις φήμες εδώ και καιρό θα προστεθεί στην οικογένεια των Microsoft Studios. Παράλληλα, στο δυναμικό της Microsoft προστέθηκε και η inXile Entertainment.

Η Obsidian Entertainment έχει γίνει γνωστή κυρίως για τα Star Wars Knights of the Old Republic II, το Pillars of Eternity και το Fallout: New Vegas, ενώ η inXile Entertaiment για τα Wasteland 2, Torment: Tides of Numenera και Bard’s Tale. Οι δύο εταιρείες θα μπούν κάτω από την ομπρέλα των Microsoft Studios, αλλά θα έχουν απόλυτη ελευθερία για να επιλέγουν αυτές τα projects που θέλουν να ασχοληθούν.

Μένει να δούμε τι καινούργιο ετοιμάζουν οι δύο εταιρείες, αν και το μέλλον μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον για τους φίλους των RPGs.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.