Η Realme απέστειλε 4 εκ. συσκευές σε 7 μήνες

Realme απέστειλε 4 εκ. συσκευές 7 μήνες, Η Realme απέστειλε 4 εκ. συσκευές σε 7 μήνες

Το Realme 1 κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο, και σηματοδότησε την γέννηση μιας νέας εταιρίας στην entry-level κατηγορία έξυπνων τηλεφώνων. Η θυγατρική της Oppo, Realme διαχωρίστηκε εν τέλη σε μια νέα εταιρία και κυκλοφόρησε 4 επιπλέον μοντέλα τα οποία μέσα σε 7 μήνες πούλησαν περί των 4 εκ. συσκευών.

Η εταιρία έχει γνωρίσει επιτυχία σε οποια αγορα έχει εισέλθει εως σήμερα. Μάλιστα πριν δυο μήνες κατάφερε να ξεπεράσει την Samsung και την Xiaomi κατά την διάρκεια της Singles’ Day στην Κίνα κάτι που επανέλαβε και στην Ινδονησία λίγες μερες αργότερα. Το ορόσημο των 4 εκ. συσκευών που απεστάλησαν βοήθησε να επιτευχθεί ο συνδυασμός των sales events όπως και οι πολύ χαμηλές τιμές σε όλες τις συσκευές.

Τέλος, η εταιρία την πρωτοχρονιά πόσταρε “ready to celebrate” κάτι που φημολογείται ότι είναι teaser για το επερχόμενο Realme A1 που θα καλύψει το κενό ανάμεσα στα Realme C1 και Realme U1.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Real

Μια εταιρεία που μετράει μόλις 7 μήνες πέρασε σε πωλήσεις την Sony και την HTC. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

ΚώσταςD.

“Το ορόσημο των 4 εκ. συσκευών που απεστάλησαν βοήθησε ο συνδυασμός των sales events όπως και οι πολύ χαμηλές τιμές σε όλες τις συσκευές.”
Παμφθηνα δες τιμες στο gsmarena…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

John real και μεις να βγάλουμε κινητό οπως η mls θα φτάσουμε htc, sony σε πωλήσεις

ΚώσταςD.

@Παπαροκας tiamat γιατί το λες και δεν το κάνεις αφού είσαι τόσο σίγουρος;;;; 😂😂😂😂😂

John Real

Έχω δει και τιμές , έχω δει και unboxing/test στο youtube. Είναι κινητά value for money με σύγχρονο σχεδιασμό , αξιόλογα χαρακτηριστικά και μην ξεχνάμε ότι από πίσω κρύβεται ο γίγαντας BBK electronics (Oppo , Vivo , Oneplus).
Πάντως εκεί που άλλοι αποτυγχάνουν παταγωδώς αυτοί πέτυχαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.