Η Xiaomi στους κορυφαίους πέντε προμηθευτές smartphone στην Ευρώπη

xiaomi κορυφαίοι πέντε προμηθευτές smartphone Ευρώπη, Η Xiaomi στους κορυφαίους πέντε προμηθευτές smartphone στην Ευρώπη

Η Xiaomi, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Canalys, αύξησε ραγδαία το μερίδιο αγοράς της στην Ευρώπη, σε ποσοστό πάνω από 1000%, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στους κορυφαίους πέντε προμηθευτές smartphone της Ευρωπαϊκής αγοράς, για το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Τα αποτελέσματα αν μη τι άλλο εντυπωσιάζουν, αφού η Xiaomi μετά τον εκτοπισμό της Samsung στην Ινδία, έκανε εντυπωσιακή είσοδο στην Ευρώπη αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς σε τέτοιο βαθμό που κατέλαβε το 5.3% του συνολικού μεριδίου της αγοράς αναφορικά με τους κορυφαίους προμηθευτές.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας θα βρούμε τις Samsung και Apple οι οποίες παρουσιάζουν απώλειες στο μερίδιο αγοράς τους, ενώ αύξηση παρουσιάζει και το μερίδιο αγοράς της Huawei. Φαίνεται πως πλέον η Samsung και η Apple έχουν έναν υπολογίσιμο αντίπαλο παρά το γεγονός πως είναι μικρό το χρονικό διάστημα που η Xiaomi βρίσκεται επίσημα σε Ευρωπαϊκό έδαφος, προσφέροντας smartphone αξιόπιστα σε ελκυστικές τιμές.

xiaomi κορυφαίοι πέντε προμηθευτές smartphone Ευρώπη, Η Xiaomi στους κορυφαίους πέντε προμηθευτές smartphone στην Ευρώπη

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

Το άρθρο θα έπρεπε να αναφέρεται στην ΝΟΚΙΑ!!
Είναι πιο αξιοθαύμαστο μια “φρεσκια” εταιρία να τα παει τόσο καλά στην Ευρώπη!!

Theo

Η Νοκια δεν είναι νέα εταιρία φίλος. Έχει ήδη χτισμένο reputation.

Darth

@Blats η hmd εξαγόρασε το brand name της Nokia μαζί με reputation και δυκτια διανομής κλπ που είχε η Nokia
Έτσι όχι δεν κατάφερε κάτι η hmd απλά πήρε κάτι έτοιμο

mech.al.

Η νοκια έκανε κάτι που έπρεπε να το είχε 10 χρόνια πρίν, οπότε δεν είναι κατόρθωμα…

Blats

Οκ παιδιά η ΝΟΚΙΑ είναι παλιά εταιρία….οι πωλήσεις που αναφέρονται είναι της HMD άρα είναι νέες πωλήσεις!άρα μπράβο στην ΝΟΚΙΑ

Theo

Εε εντάξει πες ότι είναι γνώμη σου και ότι είσαι φαν. Δεν έχουμε πρόβλημα. Αλλά μην λες ότι το άρθρο έπρεπε να αναφέρεται και σε αυτήν. Η είδηση είναι η τεράστια ανάπτυξη της χιαομι.

antonis

Αν δειτε τα πραγματικα νουμερα θα δειτε οτι η χιαομι ειναι πολυ πισω απο την τριτη χαβαη και συγκεκριμενα 5εκ. συσκευες ενω η νοκια πεμπτη μεν αλλα μολις με 800.000 διαφορα απο την χιαομι.Σαφως και η ανοδος της χιαομι ειναι εντυπωσιακη αλλα η ανοδος της νοκια ειναι εντυπωσιακοτερη γιατι προκειται για ενα νεο ξεκινημα απολυτα επιτυχημενο.Επισης η νοκια ερχεατι με φορα,με νεες συσκευες οι οποιες δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τις κορυφαιες.Οποτε το πιθανοτερο ειναι να δουμε την νοκια τεταρτη+ παρα την χιαομι τριτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.