7ο Interactive Marketing Conference στην Αθήνα

, 7ο Interactive Marketing Conference στην ΑθήναTo IAB Hellas διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά το Interactive Marketing Conference (IMC), το μοναδικό συνέδριο στην Ελλάδα που αφορά στη διαδραστική διαφήμιση και επικοινωνία. Το Συνέδριο απευθύνεται κυρίως στους διαφημιζόμενους, αλλά και την ευρύτερη διαφημιστική αγορά, με στόχο να παρουσιάσει αυτά τα νέα κανάλια και πως μπορούν να ενσωματωθούν άρρηκτα σε ένα ευρύτερο, σύγχρονο πλάνο επικοινωνίας και στρατηγικής.

Το Συνέδριο αποτελεί μια πλατφόρμα διαλόγου, όπου καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου από Ελλάδα και εξωτερικό παρουσιάζουν το μέλλον της επικοινωνίας και συζητούν πάνω στην αποτελεσματική και δημιουργική χρήση των νέων καναλιών.

Το φετινό, 7ο Interactive Marketing Conference επιχειρεί να συγκεράσει τη συσσωρευμένη εμπειρία των προηγούμενων ετών, εστιάζοντας αυτή τη φορά στο brand, και αναλύοντας όλες τις συνιστώσες εκείνες που αφορούν στη χάραξη της κατάλληλης στρατηγικής που θα το ξεχωρίσει μέσα στο σύγχρονο θόρυβο και θα δημιουργήσει δυνατές σχέσεις:
• Στο νέο τύπο καταναλωτή.
• Το νέο μοντέλο αμφίδρομης επικοινωνίας (interactivity). Στις ανεξάντλητες πηγές δημιουργικότητας που δημιουργούνται.
• Στο πλήθος των καναλιών που έχει ο marketer στα χέρια του, και το ιδανικό μίγμα για κάθε μάρκα.

Και όλα αυτά πάντα μέσα από τις πολλαπλές οθόνες που περιβάλλουν τον καταναλωτή: τον συνδεδεμένο με γρήγορο Internet υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο, αλλά και την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το outdoor, που με σταθερά βήματα μεταφέρoνται στην ψηφιακή πλατφόρμα.

Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2008
Ώρα: 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Συνεδριακό κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής
Οδός: 103 – 105 Λ. Συγγρού
Πόλη: Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές: www.iab.gr/imc
Το Techblog θα είναι εκεί!

ΙΑΒ Hellas
Το Interactive Advertising Bureau Hellas (www.iab.gr) ιδρύθηκε στη χώρα μας το 2001, ως ο κλαδικός φορέας όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να εισέρθουν στο χώρο του digital και interactive marketing. Αποτελεί μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου ενώσεων που έχει καθιερωθεί ως το αρμόδιο για τη διάδοση και υιοθέτηση της ψηφιακής πλατφόρμας στο χώρο της εμπορικής επικοινωνίας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.

Business Apple iOS

Απόλυση και μήνυση σε μηχανικό της Apple που έστελνε leaks με το iPhone του στα μέσα

Όταν ο μηχανικός της Apple έτρεχε στο διάλειμμά του στην τουαλέτα, το έκανε όχι γιατί τον καλούσε η φύση αλλά για να διαγράψει εφαρμογές,

Business Samsung

Η Samsung θέλει να μπει στο mobile banking με «super app» τύπου WeChat

H Samsung εργάζεται στο να ξεκινήσει ένα «super app» για mobile banking σε συνεργασία με μια μεγάλη τράπεζα της Νότιας Κορέας