Νέα Γραφεία και Κέντρο Αποθήκης για την Intersys

, Νέα Γραφεία και Κέντρο Αποθήκης για την IntersysΗ νέα χρονιά βρίσκει τον τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων και το Κέντρο Αποθήκης και Διακίνησης της Intersys Α.Ε. να εδρεύει στα νέα, ιδιόκτητα κτίρια της εταιρείας στο Μαρκόπουλο Αττικής. Η διαδικασία αποπεράτωσης σύγχρονων εγκαταστάσεων που ανταποκρίνονται πλήρως στο προφίλ και τις απαιτήσεις μιας εταιρείας τεχνολογίας, ολοκληρώθηκε εντός του 2007, χρονιά κατά την οποία η Intersys συμπλήρωσε 45 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της Πληροφορικής και των Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων.

Οι νέες εγκαταστάσεις φιλοξενούν πλέον τα Τμήματα Πωλήσεων και Marketing του Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων της Intersys καθώς επίσης και το Κέντρο Αποθήκης και Διακίνησης της εταιρείας.

Οι άριστες υποδομές των νέων κτηρίων εκτάσεως 8.050 m2 αναμένεται να αποτελέσουν υπόδειγμα πρωτοποριακού σχεδιασμού και λειτουργικότητας, καθώς τα νέα γραφεία στεγάζονται σε οικόπεδο 15 στρεμμάτων σε μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες περιοχές των Μεσογείων. Οι νέες και σύγχρονες αποθήκες της εταιρείας, τριπλάσιες σε έκταση από τις προϋπάρχουσες, χάρη στον έξυπνο και μοντέρνο σχεδιασμό του κτηρίου, διασφαλίζουν την αμεσότητα στη διεκπεραίωση και τη διαχείριση των παραγγελιών. Ο τρόπος οργάνωσης και η ορθολογιστική χρήση των μέσων αποθήκευσης και διαχείρισης των εμπορευμάτων θα μειώσουν το κόστος λειτουργίας και διακίνησης.

Η συνολική επένδυση της Intersys ξεπέρασε τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, σηματοδοτώντας τη συνέχιση μιας διαρκώς εξελισσόμενης πορείας που διαγράφει η Intersys.

Η διεύθυνση των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων είναι η θέση Ντοροβάτεζα, περιοχή Μαρκόπουλο Αττικής.

Δείτε επίσης:
> Nokia N82 | Με κάμερα 5Megapixel και GPS
> Home Cinema: Τηλεόραση – Βιντεοπροβολέας
> Βρες το στίγμα σου πάνω στον πλανήτη γη

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Intersys Olympus

Olympus, Η ελληνική αντιπροσωπεία περνάει στα χέρια της Intersys

H Fotomatic χάνει την αντιπροσωπεία της Olympus στην Ελλάδα η οποία περνάει στα χέρια της Intersys που διαχειρίζεται και τα φωτογραφικά είδη της Canon. Από το περασμένο καλοκαίρι η Fotomatic έχει απολύσει σχεδόν ολόκληρο το τμήμα που έτρεχε την Olympus και το ότι θα χάσει την Olympus φάνταζε σχεδόν σίγουρο. Η Intersys θα είναι υπεύθυνη […]

Καταστήματα Intersys Pioneer

Οι τηλεοράσεις Pioneer Kuro σε επιλεγμένα καταστήματα

Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Pioneer στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την αλλαγή του συστήματος διανομής των προϊόντων της εταιρείας στην ελληνική αγορά, ακολουθώντας το σύστημα επιλεκτικής διανομής που οργάνωσε η Pioneer σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.