Intracom Telecom | Παραδίδει έργο στη Warid Telecom στην Ουγκάντα

, Intracom Telecom | Παραδίδει έργο στη Warid Telecom στην ΟυγκάνταH Intracom Telecom, μέλος του επιχειρησιακού τομέα τηλεπικοινωνιακών λύσεων της SITRONICS, ανακοίνωσε σήμερα την παράδοση τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, υπηρεσιών και IT υποδομής στη Warid Telecom στην Ουγκάντα. Το δίκτυο της Warid Telecom τέθηκε σε λειτουργία επιτυχώς τo Φεβρουάριο 2008.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας η INTRACOM TELECOM και η Sitronics Telecom Solutions Τσεχίας ανέλαβαν την ολοκληρωμένη προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος υποστήριξης υπηρεσιών τιμολόγησης και εξυπηρέτησης πελατών FORIS NG, μαζί με εφαρμογές διαχείρισης και υποστήριξης δικτύων, δίνοντας στη Warid τη δυνατότητα να διευρύνει το φάσμα των υπηρεσιών της στη συγκεκριμένη αγορά.

Ο κ. Zul Javaid, Γενικός Διευθυντής της Warid Telecom στην Ουγκάντα, σχολίασε: “Επιλέξαμε την INTRACOM TELECOM ως συνεργάτη μας βασιζόμενοι στην δυνατότητα και εξειδίκευση της εταιρίας να συνδυάζει σύνθετες λύσεις υπηρεσιών τιμολόγησης και εξυπηρέτησης πελατών, contact centers και συστημάτων επιχειρησιακής υποστήριξης.”

Ο κ. Α. Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM TELECOM, δήλωσε: “Η Ουγκάντα αποτελεί ραγδαία αναπτυσσόμενη και πολλά υποσχόμενη αγορά στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Την τελευταία 10ετία, η INTRACOM TELECOM έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής & Αφρικής και μέσω των τοπικών θυγατρικών της υλοποιεί το σύνολο των έργων που αναλαμβάνει. Η σύμβαση που έχουμε υπογράψει με τη Warid Telecom εδραιώνει περαιτέρω την παρουσία μας στην Αφρικανική ήπειρο βάζοντας τον ακρογωνιαίο λίθο για περαιτέρω ανάπτυξη. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της Warid Telecom και να συνεισφέρουμε αποτελεσματικά στην επίτευξη των στόχων της.”

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Events Intracom

Προϊόν της χρονιάς 2006 η λύση fs|cdn της Intracom Telecom

Η INTRACOM TELECOM, μέλος του επιχειρησιακού τομέα τηλεπικοινωνιακών λύσεων της SITRONICS, απέσπασε σημαντική διάκριση για την προϊοντική της λύση fs|cdn από την TMC (Technology Marketing Corporation). Η λύση fs|cdn, ανακηρύχθηκε «προϊόν της χρονιάς 2006» για την εξαιρετική της καινοτομία.

Internet Intracom

“Οικολογικό” Intracom netMod

Η INTRACOM TELECOM, μέλος του επιχειρησιακού τομέα τηλεπικοινωνιακών λύσεων της SITRONICS, προέβη στον ανασχεδιασμό της τηλεπικοινωνιακής της συσκευής netMod, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Πολιτικής Προϊόντων στον Τομέα των Τηλεπικοινωνιών (IPP-TEL).