Η Apple αναμένεται να γράψει ιστορία χάρη στο iPhone 8

iphone 8 apple trillion dollar company, Η Apple αναμένεται να γράψει ιστορία χάρη στο iPhone 8

H Apple έχει πάρει ήδη τον τίτλο της εταιρείας με την μεγαλύτερη αξία στον κόσμο. Σε αυτό τεράστιο ρόλο έχει παίξει το δημοφιλές iPhone και η αξία της αυτή τη στιγμή φτάνει σχεδόν στα 752 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με αναλυτή της Drexel Hamilton, η Apple ετοιμάζεται να γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη εταιρεία, η αξία της οποίας θα φτάσει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια. Ο Brian White, θεωρεί πως αυτό θα γίνει χάρη στο iPhone 8, το επετειακό smartphone που θα έρθει με αφορμή τα 10α γενέθλια του iPhone.

O White σημειώνει πως η Apple είναι μια από τις πιο υποτιμημένες εταιρείες στις αμερικανικές αγορές. Αναφέρεται στο 16:9 aspect ratio. Αυτή είναι η αναλογία τιμής-απολαβής (Price-Earnings, PE ratio) της εταιρείας, που σημαίνει ότι για κάθε 1 δολάριο ανά μετοχή στα καθαρά κέρδη, η τιμή της μετοχής της Apple είναι 16,90 δολάρια. Παρόμοιες εταιρείες είναι ακριβότερες. Επιχειρήσεις όπως Google, Amazon και Microsoft διαπραγματεύονται σε τιμές σχεδόν διπλάσιες από αυτές του PE ratio της Apple.

Με 5.4 δισ. μετοχές, η Apple χρειάζεται να φτάσει στα 185 δολάρια ανά μετοχή, προκειμένου να αγγίξει τον στόχο του 1 τρισεκατομμυρίου. Με το premium iPhone που θα έρθει Σεπτέμβριο και το HomePod τον Δεκέμβριο, υπάρχουν πολλές πιθανότητες οι επενδυτές να ανταποκριθούν ανάλογα και πριν τη λήξη του 2017, να γίνει η πρώτη εταιρεία με αξία στο 1 τρισεκατομμύριο δολάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

ΜΕ ΤΟ 8 ΘΑ ΣΑς ΔΕΙΞΕΙ Η ΑΠΟΛ ,ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ, ΧΑΜΟΥΛΗΣ ,ΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΛΙΣΑΒΟΝΝΑ ΕΩΣ ΣΕΙΒΥΡΗΑ,!!! ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ ,ΠΡΕΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΤΕΡΣ ΕΒΡΕΟΜΑΣΩΝΙ ΤΟΥ ΑΤΡΟΙΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΗΡΟΝ. ΑΙΤΣΙ ΑΙΤΣΙ ΠΩΝΩΣ!!

Blats

ποοοοο ρε ΝΙΚΟ τυφλωθηκα μιλαμε!!
καθε χρονο τα ιδια αυτη η apple

combo

Ζηλεύεις…?

ΝΙΚΟΣ

Γελάω…..

Costas

@Νικος
Και εμείς γελάμε με την ορθογραφία σου και τα κεφάλαιά σου γράμματα! Ο Μπαμπινιώτης βέβαια κλαίει!

ΝΙΚΟΣ

@Costas αυτό ήθελα

giannis

Βγήκε ένας αναλυτής και είπε αυτά που είπε. Μπήκαν και οι φωστήρες εδώ μέσα να κράξουν. Δεν παίζεστε. Τελικά μοιράζει πόνο η μηλιά.

James

Ανεπίτρεπτο! Πρέπει γρήγορα και οι άλλες εταιρίες να ανεβάσουν τη μετοχή τους. Δε θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο.

ΝΙΚΟΣ

@Giannis ΜΗΛΑΜΑΙ ΓΗΑ ΠΩΛΛΗ ΠΩΝΩ! ΚΛΕΝΕ ΤΑ ΜΟΡΑ !

bezilys

Πολύ hate βρε παιδιά…..

dimitris

Αυτό που χαιρόμαστε εδώ για κολοσσούς εταιρίες που βγάζουν τα χρήματα απο εμάς με ξεπερνάει.
Δώσε πόνο λένε και δεν μιλάω για αυτό το άρθο για όλες τις εταιρίες!!

Παπαροκας tiamat

Σίγουρα θα κάνει νεα ρεκορ. Η μονη περιπτωση να μη κανει ειναι να βγάλει το επετιακο μπεζελλες στα 1199 και 256γιγα οποτε να κωλοσσει η μεγαλη μαζα

giannis

Εδώ μπήκαν όλα τα τσακάλια και βγάζουν χολή για μία εταιρεία ρε φίλε που έχει έδρα στην άλλη άκρη του πλανήτη, δεν επηρεάζει καθόλου την ζωή τους και αν ο ceo της διάβαζε τα σχόλια τους θα εκλαιγε από τα γέλια ο άνθρωπος. Φυσικά και μοιράζει πόνο η εταιρεία. Να πεις για τα προιόντα, να το δεχθώ αλλά πλέον το κόμπλεξ και η μιζέρια έφτασε σε επίπεδο λύπησης. Ξέρω ότι το 90% των ατόμων που γράφουν εδώ μέσα δεν θα καταλάβουν το σχόλιο αυτό.

James

@giannis δεν είδα κανέναν να βγάζει χολή. Πιο πολύ διάθεση τρολαρισματος είναι. Επίσης γιατί μοιράζει πόνο; Οι περισσότεροι εδώ μέσα ( που δε θα καταλάβουν και το σχόλιο σου) δεν έχουν πληρώσει ούτε ευρώ από τα δις και τα τρίς της Apple, άρα δεν τους πονάει κάτι. Απλά διασκεδάζουν.

Agnostos13

Οι αναλυτες του καναπε σταθερα στο ποστο τους…
Δεν πειραζει παιδια…παρτε εσεις τους “iphone killers” των 100 ευρω αλλα μην μας τα ζαλιζετε σε καθε αρθρο για την φοβερη αγορα σας!

ΝΙΚΟΣ

Σκληρό το σχόλιο σου για τον κύριο Drexel Hamilton. Σίγουρα θα κλονίστηκε.
MEILAME GEIA PWLLH PONWWW!!

James

@Agnostos13 δεν είδα κανέναν να κάνει κάποια ανάλυση, ούτε να συγκρίνει προϊόντα. Τρολαρισμα μιας είδησης που δεν αφορά κανέναν εκτός από τους επενδυτές βλέπω.

o.k.man

@agnostos13 οι iPhone killers δεν κάνουν 100 ευρώ εκτός και αν συγκρίνεις ισάξια τα specifications των νεότερων μοντέλων iphone με τα specifications των 100 ευρώ iPhone Killers! Εσύ το λές όχι οι άλλοι. Εδώ πλέον βλέπουμε και πολύ ακριβά μοντέλα (iPhone killers;;!) εάν πάτε να δείτε στο “skroutz” από 800-1000 ευρώ και βάλε, με πολύ ανεβασμένα σούπερ specifications!!

Lena lena

Το iphone 7 plus αξιζει να το παρω η να περιμενω το 8?

John

Μερικοί μπερδεύουν το “βγάζω τα περισσότερα κέρδη” με το “βγάζω τα καλύτερα προϊόντα”. Η Apple κάνει το πρώτο και όχι το δεύτερο.

Georgetechexpert

Όταν το iphone είχε μικρή οθόνη, οι οπαδοί του μιλούσαν για τον ανθρώπινο αντίχειρα. Όταν μεγάλωσε η οθόνη, οι οπαδοί του ξαφνικά σταμάτησαν να έχουν θέμα με τον αντίχειρά τους.. Όταν είχε μείνει πίσω στην κάμερα, οι οπαδοί του δεν νοιάζονταν. Όταν βελτιώθηκε η κάμερά του, οι οπαδοί του νοιάστηκαν. Το ίδιο θα συμβεί με το fast charging, το wireless charging, τα μηδαμινά bezels, την κάμερα σε χαμηλό φωτισμό και τις oled οθόνες υψηλής ανάλυσης. Όταν τα αποκτήσει αυτά το iphone, ως δια μαγείας οι οπαδοί του θα τα λατρέψουν και δεν θα κάνουν κουβέντα για το ότι όλα αυτά τα χρόνια τα στερούνταν πληρώνοντας μάλιστα περισσότερα χρήματα. Γνωστή η ιστορία του iphone , γνωστός και ο τρόπος σκέψης των αγοραστών του.

Φώτης

Καλησπέρα, και από εμένα.
Ειλικρινά οι παραπάνω τρόλερς αυτήν την στιγμή δεν έχουν την στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβουν οτι αυτήν την στιγμή δεν τρολάρουν την Apple ούτε τους πελάτες της αλλά τους αναγνώστες αυτού του site. Το συγκεκριμένο site δίνει πληροφορίες γύρω από τα τεχνολογικά δρόμενα σε όλο του το φάσμα, είτε αυτό είναι τεχνικά χαρακτηριστικά νέων προϊόντων είτε είναι πληροφορίες γύρω από τις εταιρίες που τα κατασκευάζουν. Όπως έλεγε και ένας γέρος πάντα θα υπάρχει ο μ…..ας γύρω σου. <>. Αυτά με τους τρολμ/κες.

Καλό καλοκαίρι να έχουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.