Κωτσόβολος Thanks to Tech: Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας

, Κωτσόβολος Thanks to Tech: Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας

Οι εκθέσεις τεχνολογίας δεν είναι κάτι το συνηθισμένο στη χώρα μας και όταν πραγματοποιούνται είναι κάτι που αξίζει να ζήσεις από κοντά και να ρίξεις τις πρώτες ματιές στο μέλλον. Η έκθεση τεχνολογίας “Thanks to Tech”, στο χώρο των 1.200 τ.μ. του Κωτσόβολου στον 4ο όροφο του The Mall Athens σας δίνει την ευκαιρία να δείτε από κοντά πάνω από 200 συσκευές εκ των οποίων οι 50 δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει! Πάμε να δούμε μαζί τις συσκευές του μέλλοντος, σήμερα!

Η έκθεση άνοιξε τις πόρτες της στις 9 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί μέχρι τις 18 Νοεμβρίου, με τους φίλους της τεχνολογίας, και όχι μόνο, να μπορούν να την επισκεφθούν Παρασκευή με Κυριακή (9/11-11/11 και 16/11-18/11) από τις 11:00 μέχρι τις 22:00, και Δευτέρα με Πέμπτη (12/11-15/11) από τις 18:00 μέχρι τις 21:00. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ. Προλαβαίνετε, μόνο δυο μέρες έχουν μείνει!

Η συγκεκριμένη έκθεση τεχνολογίας θα κάνει τους λάτρεις της τεχνολογίας να νιώσουν πως περνάνε το κατώφλι μιας νέας εποχής, με πάνω από 200 συσκευές να δείχνουν το δρόμο για το μέλλον, εκ των οποίων οι 50 δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά.

, Κωτσόβολος Thanks to Tech: Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας

Πρόκειται για μια πληθώρα σύγχρονων συσκευών και προϊόντων που θα εξελίξουν τη ζωή αλλά και την καθημερινότητά μας, με έξυπνες οικιακές συσκευές που συνδυάζουν την τεχνολογία με την ψυχαγωγία μιας και θα μπορούμε να πλοηγούμαστε στο internet, να βρίσκουμε την καλύτερη συνταγή για μαγειρέψουμε ένα γεύμα αλλά και να ελέγχουμε το πόσο φρέσκα είναι τα τρόφιμά μας.

Αυτό γίνεται με το Samsung Ψυγείο Family Hub, το οποίο διαθέτει 3 εσωτερικές κάμερες για πλήρη γνώση των τροφίμων που υπάρχουν σ’ αυτό αλλά και για να μπορούμε να ενημερωνόμαστε για την ημερομηνία λήξης των τροφίμων μέσω εφαρμογής στο smartphone, ενώ μπορεί να μας ενημερώνει ακόμα και για τα ψώνια της εβδομάδας.

, Κωτσόβολος Thanks to Tech: Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας

Όπως είναι λογικό, έκθεση τεχνολογίας χωρίς gaming δεν μπορεί να υπάρχει. Για τον λόγο αυτό, στην έκθεση “Thanks to Tech” θα μπορέσετε να παίξετε το Star Wars Jedi Challenges VR το οποίο προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας για όλη την οικογένεια με 4 διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού. Μπορούμε να μονομαχήσουμε με αντιπάλους από το Star wars, να καλέσουμε σε μονομαχία έναν άλλο αντίπαλο και να διοικήσουμε στρατεύματα σε μάχη με διαγαλαξιακούς εισβολείς. Είναι εφοδιασμένο με δύο ενσωματωμένους αισθητήρες για αυτόματο εντοπισμό της θέσης του χρήστη και δίνει τη δυνατότητα ελεύθερης και φυσικής κίνησης με το ειδικά διαμορφωμένο headset.

, Κωτσόβολος Thanks to Tech: Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας

Η έκθεση “Thanks to Tech” είναι μια βόλτα στο μέλλον και τι καλύτερο από το να την πραγματοποιήσουμε με το αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο πόλης Mi QiCycle, το οποίο διαθέτει 3 ταχύτητες και παρέχει άνετη μετακίνηση μέσα στην πόλη. Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό για εύκολη μεταφορά, έχει 40km αυτονομία και μέγιστη ταχύτητα 25km/h.

, Κωτσόβολος Thanks to Tech: Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας

Μετά από τη βόλτα στο μέλλον θα ήταν ιδανικό να ξεκουραστούμε απολαμβάνοντας μια ταινία στην QLED 8K τηλεόραση της Samsung η οποία διατείθεται στις 65, 75 και 85 ίντσες και μας μεταφέρει πραγματικά στο κέντρο της δράσης. Είναι εφοδιασμένη με επεξεργαστή αποκλειστικά για την τεχνητή νοημοσύνη για να μετατρέψει το περιεχόμενο χαμηλής ανάλυσης σε ποιότητα εικόνας 8K, να βελτιώνει τον ήχο και να προσαρμόζεται στο επίπεδο φωτεινότητας του χώρου μας.

, Κωτσόβολος Thanks to Tech: Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας

Αν όμως κάποιοι είναι οπαδοί των video-προβολέων, ο Sony Xperia Touch projector είναι ο κατάλληλος για να μεταφερθούν σε μια νέα εποχή. Αυτό γίνεται γιατί μπορεί και μετατρέπει έναν επίπεδο τοίχο, τραπέζι ή ακόμα και το δάπεδο σε μια διαδραστική οθόνη. Με προβολή μικρής απόστασης, σύνδεση Wi-Fi και λειτουργία αφής θα δώσει μια εντελώς νέα διάσταση στην οικιακή διασκέδαση.

, Κωτσόβολος Thanks to Tech: Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας

Τέλος, εντύπωση προκαλεί η πρόταση της Bosch που θα λύσει μια για πάντα το πρόβλημα με τους λεκέδες στα ρούχα και το πως πρέπει να πλυθούν, αφού με το κοντρόλ X-Spect μπορούμε να σκανάρουμε τα ρούχα και τους λεκέδες και μέσω του αισθητήρα του θα επικοινωνήσει αυτόματα με το πλυντήριο και θα διαλέξει το καταλληλότερο πρόγραμμα πλύση. Εκτός αυτού, έχει τη δυνατότητα, με ένα απλό σκανάρισμα σε τρόφιμα, να δείξει πόσο φρέσκα είναι καθώς και τη θρεπτική τους σύσταση έτσι ώστε να αξιολογήσει την ποιότητά τους.

Στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα των μεγαλύτερων κολοσσών, όπως AEG, BOSCH, BOSE, CANDY, CANON, DAIKIN, DE FUNC, ELECTROLUX, ELICA, EMSA, FLASHFORGE, GRUNDIG, HITACHI, HOOVER, HP, JBL, LENOVO, LG, MIELE, MLS, NEFF, NIKON, OPPO, PRIMA, ROWENTA, SAGE, SAMSUNG, SENNHEISER, SIEMENS, SONY, TEFAL, XIAOMI, WANHAO και WEBER.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
– Παρασκευή 9/16, Σάββατο 10/17 & Κυριακή 11/18 Νοεμβρίου
Ώρες: 11:00-22:00
– Δευτέρα 12, Τρίτη 13, Τετάρτη 14 & Πέμπτη 15 Νοεμβρίου
Ώρες: 8:00-21:00

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο Thanks to Tech/

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Moel27

Ρε παιδια μεχρι ποτε ειναι

Nikos

Ήταν πολύ καλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.