LG: Αποστολή προσκλήσεων για την MWC 2016 – Τι ανακοινώνει;

Έναν μήνα και κάτι μετά την έκθεση CES του Λας Βέγκας (εδώ όλες οι ανακοινώσεις) έρχεται η το επόμενο μεγάλο tech event που λέγεται MWC 2016 και θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη. Φέτος η έκθεση θα πραγματοποιηθεί λίγο νωρίτερα, ξεκινά 22 Φεβρουαρίου και τελειώνει 25 Φεβρουαρίου.

Λίγο πριν ανοίξει τις πύλες της, έχουμε τα press events των κατασκευαστών οι οποίοι συχνά ανακοινώνουν τις ναυαρχίδες της νέας χρονιάς. Η Samsung μάλιστα λέγεται ότι θα ανακοινώσει το Samsung Galaxy S7 στις 21 Φεβρουαρίου.

Όσο για την LG δεν γνωρίζουμε τι θα ανακοινώσει, όμως ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για event που θα πραγματοποιήσει επίσης 21 του επόμενου μήνα. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα ανακοινώσει τη νέα της ναυαρχίδα LG G5.

Δυστυχώς εμείς από το teaser δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά. Είναι ένα μουσικό κουτί και με έντονα γράμματα γράφει Play begins. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα κάνει κάποια ανακοίνωση που μάλλον σχετίζεται με τη μουσική ή κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνουμε από το teaser.

lg invitation mwc 2016, LG: Αποστολή προσκλήσεων για την MWC 2016 – Τι ανακοινώνει;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ …..
και παιζουν μουσικη

Εγω αυτο καταλαβα … Λορενα

NtinosMD

Νταξει δε θα εντυπωσιαστω αν παρουσιασει καμια δικια της υπηρεσια μουσικης σαν το music της apple το milk της samsung κλπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.