LG smartphones, 12.3 εκατομμύρια πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2014

Σύμφωνα με την οικονομική έκθεση της LG Electronics για το πρώτο τρίμηνο του έτους, η εταιρία πραγματοποίησε 12.3 εκ. πωλήσεις smartphones σε αυτό το διάστημα. Επίσης, η εταιρία από την Νότια Κορέα ανέβασε τις πωλήσεις τις κατά 19% συγκριτικά με το πρώτο τρίμηνο του 2013, με το τμήμα κινητής τηλεφωνίας να συγκεντρώνει έσοδα 3.41 τρισ. δολλάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα 12.3 εκ. smartphones, τα 5 εκ. ήταν LTE-enabled συσκευές, αποσπώντας το μεγαλύτερο ποσοστό τριμηνιαίων πωλήσεων μέχρι στιγμής.

Συνολικά, τα καθαρά κέρδη της εταιρείας για το πρώτο τρίμηνο του 2014 σηματοδοτούν μια ετήσια αύξηση 319% , δηλαδή περίπου $86.62 εκ. Συγκεντρωτικά στο πρώτο τρίμηνο τα έσοδα είναι 14.270 δισ., καταγράφοντας αύξηση 1,2% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2013.

, LG smartphones, 12.3 εκατομμύρια πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2014

, LG smartphones, 12.3 εκατομμύρια πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2014

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis G

μπράβο στην LG. πέρυσι μας έδωσα πραγματικά ένα υπέροχο τηλέφωνο σε καλή τιμή και φέτος περιμένουμε περισσότερα. σε σχέση με κάποιες άλλες εταιρείες που πουλούσαν χαμηλότερες επιδόσεις σε μεγαλύτερα ποσά και εξακολουθούν και φέτος το ίδιο τροπάριο. μόνο το UI να αλλάξει λίγο και να δίνει αναβαθμίσεις και θα συνεχίσει την άνοδο πιστεύω

Ventura07

Και με την κυκλοφορία του g3 τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα

Genesis

μπράβο στην lg γιατί το αξίζει μας έδωσε κάτι καινούργιο με το g flex και συνεχίζει να μας δίνει ωραία καλά και όμορφα κινητά

Τομ

Νομιζω μετα απο sammy και apple ερχεται η LG σωστα; Nokia Sony και HTC ειναι πιο κατω εχω την εντυπωση. Δεν μετραω τις Κινεζικες φιρμες (αν και θα πρεπε)

wrangler10

Δωστε G3 στο λαοο. (οχι το οπλοο χαχαχα)

panosha

Παιδιά, το τμήμα Mobile Communications παραμένει ζημιογόνο.

papadis

Πρέπει να πούμε ένα μπράβο στην LG γιατί έβαλε στόχο να ανέβει κατηγορία και το πετυχαίνει βγάζοντας φοβερά κινητά στην αγορά (g2, knock code…). Κάτοχος lg l90!

minas

Τα έσοδα πρέπει να είναι γουόν όχι δολλάρια. Νομίζω δεν υπάρχει εταιρεία με έσοδα 3 τρισ δολλάρια 🙂
Η LG πήγε καλά πέρισυ και είναι ανερχόμενη. Αν μπορέσει να ανταγωνιστεί τους γίγαντες apple και samsung μόνο προς όφελος των καταναλωτών θα είναι αυτό!

Aris Pateras

Η LG σαν εταιρία είναι πιο “καθαρή” από τις άλλες δύο που αναφέρετε! Όσοι γνωρίζουν από τεχνολογία ΚΑΛΑ, την προτιμούν! Έξυπνες κινήσεις! Την υποστήριξη να προσέξει περισσότερο! Το G3 θα “κόψει” …ποπουδάκια!

Kimi_R*

Πως ακριβώς γίνεται να πουλήσεις 12,3 εκ. συσκευές το πρώτο τρίμηνο και να έχεις έσοδα 3,41 τρισ. δολάρια;….
Εκτός βέβαια αν πουλάς 277 χιλιάδες δολάρια την κάθε συσκευή…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.