LG: Το πρώτο τρίμηνο 2016 θα είναι το καλύτερο των 2 τελευταίων χρόνων

Η LG ανακοίνωσε τις επίσημες προβλέψεις της για τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου που περιλαμβάνει Ιανουάριο με Μάρτιο. Οι αριθμοί είναι άκρως ενθαρρυντικοί και δείχνουν ότι θα είναι το καλύτερο τρίμηνο των Κορεατών για τα τελευταία 2 χρόνια.

Η LG προβλέπει ότι τα λειτουργικά της κέρδη ανέβηκαν κατά 66% στα 441 εκατ. δολάρια. Αυτό είναι το καλύτερό της τρίμηνο από το δεύτερο τρίμηνο του 2014 και ξεπερνά τις προβλέψεις των αναλυτών που έκαναν λόγο για 355 εκατ. δολάρια. Τα έσοδα της LG για το ίδιο τρίμηνο αναμένεται να έχουν πτώση 4.5% (13.4 τρισ. KRW)

Η ώθηση στα κέρδη αποδίδεται στις πωλήσεις του τμήματος οικιακών συσκευών αλλά και σε high-end προϊόντα όπως LED TVs. Το τμήμα mobile, αναμένεται να είναι στο κόκκινο για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο.

Όσο για το επόμενο τρίμηνο, το οποίο διανύουμε και λήγει τον Ιούνιο, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο LG G5, το οποίο ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα. Αν καταφέρει να προσελκύσει τους χρήστες, οι αναλυτές αναμένουν ρεκόρ λειτουργικών κερδών το δεύτερο τρίμηνο (στα 523 εκατ. δολ).

lg q1, LG: Το πρώτο τρίμηνο 2016 θα είναι το καλύτερο των 2 τελευταίων χρόνων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Με το πολύ κατώτερο των προσδοκιών που είχαμε g5.. δε περιμένω να αλλάξει η κακή πορεία που έχει στα smartphones το τελευταίο διάστημα…
Δείχνει οτι το χάνει το παιχνίδι στα κινητά παρόλο που έχει καλούτσικες συσκευές

Shadgr

Του χρόνου πάλι, που το g5 θα ξαναπάει κάτω από 300

Στυλιανός Βασίλης

καλη εβδομαδα πώτε κυκλοφορει το LG G5 τοσο ακριβο την πολιτηκη apple samsung πηρες LG πιο φθηνο απο το s7 το LG G5 699 ευρω πιο θα το παρει να πεσει η τιμη 300 και λιγο πιο κατω ευχαριστως θα με πεις ειναι καινουριο εχει modular συνδιασμο δεν ξερω αμα εδω ΕΛΛΑΔΑ πετυχει το καλο ειναι οτι εχει αποσπωμενη μπαταρια το s7 το απλο 729 ευρω εκανε παρα πολυ καλη αρχη μετο LG G2 LG G3 549 ευρωμε τα 2GB RAM 649 τα 3GB RAM μας αλλαξες τακτικηνα κυκλοφορησει το εργαλιο να το δουμε κανονικα

Sotiris

Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι καλές συσκευές της έπεσαν σε πολύ χαμηλές τιμές και έγιναν vfm. Η Lg δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Samsung αλλά την χρειαζόμαστε.

dark_master

Ρε Στυλιανε τα κόμματα και τις τελείες γιατί τις έχουμε? Μας έβγαλες τα μάτια Κ νόημα δε βγάλαμε

...

@dark_master φιλε ουτε εγω εβγαλα νοημα

Darth

δεν ξερω τι λει η lg αλλα κανεναν δεν εχω δει να λενε καλα λογια για το g5 (καθαρα λογο εμφανισης και μεα μπαταριας)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.