Η Marissa Mayer ανυπομονεί να χρησιμοποιήσει ξανά το Gmail

marissa mayer gmail, Η Marissa Mayer ανυπομονεί να χρησιμοποιήσει ξανά το Gmail

H Marissa Mayer ήταν στο τιμόνι της Yahoo για πέντε χρόνια. Έπειτα από 13 χρόνια στην Google ανέλαβε την Yahoo και αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να σταματήσει να χρησιμοποιεί κάποιες από τις υπηρεσίες της Google, μιας και ήταν ανταγωνιστικές.

Ωστόσο, με την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Yahoo από την Verizon, η Mayer την Τρίτη υπέβαλε και επίσημα την παραίτησή της.

Αυτό που ανυπομονεί να κάνει είναι να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί ξανά το Gmail. Η Mayer βρέθηκε σε συνέδριο στο Λονδίνο και ρωτήθηκε τι σκοπεύει να κάνει στο εξής, μιας και αφήνει την Yahoo μετά από τόσα χρόνια. Η ίδια απάντησε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί το Gmail ξανά. Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως είναι πολύ πιο γρήγορη όταν χρησιμοποιεί εργαλεία, τα οποία έχει σχεδιάσει η ίδια.

Η Mayer ήταν για πάνω από 13 χρόνια στην Google, όπου ανέλαβε διαφορετικούς ρόλους. Μεταξύ άλλων ήταν και επικεφαλής διάφορων υπηρεσιών, όπως το Gmail και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία του στα πρώτα χρόνια της ανάπτυξης.

Αργότερα η ίδια μέσω του Twitter ανέφερε ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί και το “εξαιρετικό Yahoo Mail” και ότι η σκληρή δουλειά της ομάδας έχει αποδώσει με ένα προϊόν που είναι “δραματικά καλύτερο”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

Kαι η αυθόρμητη απάντηση ειναι….

Στα @@## μας!

Tasos Spanos

Όπου πάει αυτή το θεωρεί το καλύτερο;
Άντε από δω πάνε και οι άλλοι
Δεν κοιτάνε να φτιάξουν τις εφαρμογές σωστά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business yahoo

H Yahoo βάζει τέλος στην προσπάθεια να ανταγωνιστεί Google και Meta

Η Yahoo αναμένεται να απολύσει το 20% του συνολικού προσωπικού της στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της λειτουργίας του ομίλου.

Internet Hackers yahoo

Οι hackers προτίμησαν να μιμούνται το Yahoo

Μία έρευνα που παρουσίασε η Check Point Research έδειξε ότι οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο προτιμούν να μιμούνται το Yahoo στις απόπειρές τους να εξαπατήσουν χρήστες του διαδικτύου.

Software yahoo

Yahoo: Αποσύρεται οριστικά από την Κίνα

«Σε αναγνώριση του ολοένα και πιο δύσκολου επιχειρηματικού και νομικού περιβάλλοντος στην Κίνα, η σειρά υπηρεσιών της Yahoo δεν θα είναι πλέον προσβάσιμη από την ηπειρωτική Κίνα από την 1η Νοεμβρίου»

Business Verizon yahoo

H Verizon σκέφτεται να πουλήσει τη Yahoo και την AOL

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Verizon σκέφτεται να προχωρήσει στην πώληση της Yahoo και της AOL.