Ο Mark Zuckerberg βγαίνει σε άδεια πατρότητας

mark zuckerberg paternity leave, Ο Mark Zuckerberg βγαίνει σε άδεια πατρότητας

O Mark Zuckerberg είναι ο δημιουργός και CEO ενός από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο, όμως ο πιο σημαντικός ρόλος για τον ίδιο είναι εκείνος του μπαμπά. Ο ίδιος ανακοίνωσε πως παίρνει ξανά άδεια πατρότητας εν αναμονή της γέννησης της δεύτερης κόρης του.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook ο Mark Zuckerberg λέει πως θα λείψει για δυο μήνες για να αφοσιωθεί στο νέο μέλος της οικογένειάς του. Το ίδιο είχε κάνει και όταν γεννήθηκε η πρώτη του κόρη Max, το 2015.

“Όταν γεννήθηκε η Max, πήρα δύο μήνες άδεια πατρότητας. Θα είμαι πάντα ευγνώμων που μπόρεσα να περάσω τόσο πολύ χρόνο μαζί της κατά τους πρώτους μήνες της ζωής της.

Η νέα κόρη μας έρχεται σύντομα και σχεδιάζω να πάρω ξανά δυο μήνες άδειας πατρότητας. Αυτή τη φορά, θα επωφεληθώ από την επιλογή που δίνει το Facebook να πάρω άδεια σε μέρη. Θα λείπω έναν μήνα για να είμαι με την Priscilla και τα κορίτσια στην αρχή, και στη συνέχεια θα περάσουμε όλο τον μήνα Δεκέμβριο μαζί. Ανυπομονώ δημιουργήσω δεσμούς με το καινούργιο μικρό μας και να ζήσουμε περιπέτειες με την Max.

Στο Facebook, προσφέρουμε τέσσερις μήνες άδειας μητρότητας και πατρότητας, διότι οι μελέτες δείχνουν ότι όταν οι γονείς εργάζονται χρειάζονται χρόνο για να είναι μαζί με τα νεογέννητά τους, είναι καλό για όλη την οικογένεια. Και είμαι σίγουρος ότι το γραφείο θα βρίσκεται ακόμα εκεί όταν επιστρέψω”, έγραψε ο Zuckerberg στο post του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tarif16

….ψιλό γαζί μας πάνε!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Gear Apple Mark Zuckerberg Meta

Meta Quest 3: Ο Zuckerberg εξηγεί γιατί είναι καλύτερο από το Apple Vision Pro

To Μeta Quest 3 είναι καλύτερο προϊόν από το Apple Vision Pro για τον CEO της Meta, Mark Zuckerberg, ο οποίος εξήγησε και τους λόγους.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.