Meizu, Ετοιμάζει απόβαση στην Ευρώπη

Ήδη σε παλαιότερο άρθρο σας έχουμε ενημερώσει για τα επεκτατικά σχέδια της Meizu στην Αμερικάνικη αγορά, την επικείμενη συνεργασία τους με την Canonical για το Ubuntu Touch OS και την συνεργασία της με την Amazon. Πριν όμως γίνουν όλα αυτά η Meizu έχει σχέδια για επέκταση στη Γηραιά Ήπειρο.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιες ακριβώς χώρες στοχεύει η Meizu, καθώς αυτές θα ανακοινωθούν μέσα στον επόμενο μήνα, αλλά γνωρίζουμε πως η Meizu ετοιμάζετε να τα βάλει με τους μεγάλους παίκτες του χώρου, σε τιμή και specs.

Σύμφωνα με τoν, Sierra Ma υψηλόβαθμο στέλεχος της Meizu, η κινέζικη εταιρία αναμένεται να πωλήσει τις high-end συσκευές της 30% χαμηλότερα από τις παρόμοιες συσκευές της Samsung, κάτι το οποίο σίγουρα ακούγεται δελεαστικό.

Δυστυχώς όμως για την Meizu, για όσους δεν ασχολούνται με την τεχνολογία και ιδιαίτερα με την τεχνολογία της μακρινής Κίνας δύσκολα θα εμπιστευτούν την εταιρία. Παραμένει άγνωστο πως η Meizu θα αντιμετωπίσει τη σχεδόν παντελή έλλειψη αναγνωρισιμότητας στην Ευρώπη.

Meizu europe, Meizu, Ετοιμάζει απόβαση στην Ευρώπη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Καλα!! ας ερθει στη ευρωπη και τα λεμε για αναγνωρισιμοτητα!

Panos7GR

Ας έρθει πρώτα και μετά τα υπόλοιπα έρχονται! Ειδικά αν ισχύσει τελικά αυτό με την τιμή, δεν θα πάρει και πολύ χρόνο…
Για αρχή πρώτα αφού θέλει να έρθει Ευρώπη ας ετοιμάσει και κανένα event σε Ευρωπαϊκό έδαφος. Έτσι τσιμπας πολύ εύκολα τα φώτα πάνω σου. Και τότε ρίξε τα τούμπανα με την τιμή που θες να τα πουλήσεις και τότε το κέρδισες το ενδιαφέρον! 😉
Τα πράγματα είναι απλά!!!

κωσταε

Στο ελλαντα διστιχος ισχύει το (αυτή ξερεται αυτή εμπιστεύεστε) φίλε για αυτό τους βλέπεις όλους με iPhone & galaxy στα χέρια.

Nick Papakyriazis

+1 ΝΙΚΟΣ

giannhs

η apple της κίνας…o δυναμίτης που λέγεται meizu …πρόκειται για μια εταιρεία που διαθέτει τα φόντα να φτάσει πολύ ψηλά…αν έρθει ευρώπη θα σαρώσει…

Giannis Charp

Βρε ας έρθει η Meizu εδώ κι όσοι δεν είναι έστω και λίγο ψαγμένοι ας πάνε να αγοράσουν ότι τους λένε οι διαφημίσεις στην tv.Ποικιλία τιμών να βλέπουμε εμείς και να έχουμε να διαλέγουμε 😉

DimitrisT

Ο ανταγωνισμός μόνο θετικά θα έχει αν προσφέρει στο ευρωπαϊκό κοινό.
Όσο για το προμοτάρισμα βλέπω πως ο κος Ma καλά ξεκίνησε διαρρέοντας τέτοια πληροφορία σχετικά με τις τιμές.

Ο κόσμος αρχίζει και ψάχνεται κι εδώ στο “ελλάντα” κωσταε οπότε αργλα ή γρήγορα θα δεις πώς θα αλλάξουν οι επωνυμίες των συσκευών που έχει το κοινό στα χέρια του.

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Με το καλό να έρθει!

Νικος Ιωαννίδης

Αν έρθει με την τιμή που εχει και στην Ελλάδα τοτε ευχαρίστως 🙂

Νίκος Ιωαννίδης

Με το καλό να έρθει αλλά σε λογικές τιμές!!

Νικος Ι.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Techblog.Αν ειναι σε λογικές τιμές ευχαρίστως!

Kostas K.

Ας έρθουν Meizu, Xiaomi στην Ευρώπη και έχουν να κλάψουν μανούλες….

Tony Cool

Όπως το παλεύει η oppo με το ευρωπαϊκό on line store και τις εξαιρετικές συσκευές, όπως το παλεύει η xiaomi με το βαρυ χαρτί που εξάγει και λέγεται miui, μια χαρά θα τα καταφέρει και η meizu. Αντε, με το καλο!

Onoufrios

Αντε με το καλο να μας ερθει.Αλλα να προσεξουν τι τιμη θα ανακοινωσουν.Απο Κινα το βρισκεις με 280 απο merimobiles.Μην ερθει με κανενα 400αρι

Ζήσης Βαγγελος

Μου αρεσει η meizu και οι συσκευές της. Ελπίζουμε να έρθει.

vkrd

Να έρθει πρώτα, να κάνει διαφήμηση και να έχει φτηνή τιμή (συγκριτικά με άλλα) και τότε θα πλησιάσει ο κόσμος. Έχει μια σειρά το πράγμα. Εντάξει εμείς οι λίγοι που ασχολούμαστε φανατικά την ξέρουμε την εταιρεία αλλά η εταιρεία στοχεύει στους πολλούς. Συνήθως αδαείς. Οπότε το παν είναι η διαφήμηση. Τίποτε δεν είναι τσάμπα

dr3vik

αυτή είναι η apple της Κίνας…ανυπομονώ να έρθει προς Ευρώπη μεριά…το meizu mx3 είναι το επόμενο κινητό μου…το ζαχαρώνω πολύ καιρό τώρα…και το επόμενο κινητό που θα αγοράσω θα είναι το καινούργιο μοντέλο της εταιρείας…μπράβο meizu..δείξε στους ψωνισμένους κορεάτες τι θα πεί hardware,ποιότητα κατασκευής ,σχεδίαση σε λογική τιμή…

Gatos

Παιδια τι να πω! Ενταξει… Επιτελους.. Εχω το MX 4-Core απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του (Ιουλιος 2012) και μεχρι σημερα ειμαι ΚΑΤΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!
Μπαταρια;; ΣΟΥΠΕΡ
Καμερα;; ΣΟΥΠΕΡ
Ποιοτητα κατασκευης;; ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡ..
Τωρα ετοιμαζομαι για ΜΧ3 με NFC αν και ειχα πει οτι θα κατσω με το ΜΧ μεχρι να σαπισει, πραγμα πολυ δυσκολο να γινει συντομα!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.