Mellon Οικονομικές Υπηρεσίες | Μεταφέρθηκε σε νέες πρότυπες εγκαταστάσεις

, Mellon Οικονομικές Υπηρεσίες | Μεταφέρθηκε σε νέες πρότυπες εγκαταστάσειςΟι εταιρείες παροχής υπηρεσιών contact center Mellon Οικονομικές Υπηρεσίες, Fintrust και BlueSphere, ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης τους στις νέες πρότυπες εγκαταστάσεις τους στην οδό Πειραιώς. Οι νέοι χώροι, έκτασης 4.500 τ.μ., εξασφαλίζουν περισσότερες από 800 θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα έχουν δημιουργηθεί βοηθητικοί χώροι καφέ-εστιατόριου 320 τ.μ. για την εξυπηρέτηση του προσωπικού, ιατρείο, καθώς και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους καπνιστές.

Τονίζοντας τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα των εταιρειών, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη δημιουργία των κατάλληλων προδιαγραφών και υποδομών για τη διατήρηση ενός φιλικού και υγιεινού περιβάλλοντος εργασίας, ενώ οι εταιρείες μερίμνησαν και για την συνολική ατμόσφαιρα των χώρων, ώστε το περιβάλλον εργασίας να είναι ευχάριστο και να παρακινεί τους εργαζομένους.

Παράλληλα αναβαθμίστηκαν σημαντικά οι τεχνολογικές και δικτυακές τους υποδομές, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που βασίζεται στην IP τηλεφωνία, και με έμφαση στην ασφάλεια, στην εξασφάλιση αδιάλειπτης λειτουργίας και στο συνδυασμό των καλύτερων τεχνολογικών εργαλείων όπως το σύστημα Conceptus και την πλατφόρμα Unified Customer Interaction της Altitude.

Διαπιστευτήρια της δέσμευσης αυτής, αποτελούν και οι βραβεύσεις που ήδη έχει κερδίσει η δραστηριότητα παροχής υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και επικοινωνίας του Ομίλου Εταιρειών Mellon τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Σημαντικότερες αυτών τα δυο τελευταία χρόνια είναι αφενός η συμμετοχή της Mellon Οικονομικές Υπηρεσίες στη λίστα Europe’s 500 Entrepreneurs for Growth 2006 και 2007. Αφετέρου, κορυφαία στιγμή της επιβράβευσης της πολιτικής και διαφοροποίησης της εταιρείας είναι η κατάταξή της στις 20 κορυφαίες εταιρείες που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό Best Workplaces Hellas 2006 και 2007. Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι πρόσφατα τα contact center κέρδισαν την τρίτη θέση στην κατηγορία Best Community Spirit του διαγωνισμού Contact Center World Awards – EMEA region για τις πρακτικές ΕΚΕ που εφαρμόζουν.

Mellon Οικονομικές Υπηρεσίες
Η Mellon Οικονομικές Υπηρεσίες, μέλος του Ομίλου εταιρειών Mellon, ιδρύθηκε το 1997 με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών τηλεφωνικής υποστήριξης και ιδιαίτερα τη διαχείριση απαιτήσεων με πελάτες χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες τηλεφωνίας και μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις. Το 2007 η εταιρεία ίδρυσε την BlueSphere αυτονομόντας έτσι υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης που παρέιχε από το 2003 και που περιλαμβάνουν customer service, helpdesk, γραμμες πληροφόρησης, τηλεφωνικής προώθησης. Η Mellon Οικονομικές Υπηρεσίες έχει πιστοποιηθεί με τα πρότυπα του EN ISO 9001:2000 για το σύστημα ποιότητας που εφαρμόζει, ενώ έχει διακριθεί για δυο συνεχείς χρονιές στο Europe’s 500 και στο Best Workplaces Hellas.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.

Business Apple iOS

Απόλυση και μήνυση σε μηχανικό της Apple που έστελνε leaks με το iPhone του στα μέσα

Όταν ο μηχανικός της Apple έτρεχε στο διάλειμμά του στην τουαλέτα, το έκανε όχι γιατί τον καλούσε η φύση αλλά για να διαγράψει εφαρμογές,