Microsoft Ελλάς | Βραβείο Best Workplaces 2008

, Microsoft Ελλάς | Βραβείο Best Workplaces 2008H Microsoft Ελλάς κατέλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη δεύτερη θέση, την πρώτη μεταξύ των πολυεθνικών επιχειρήσεων, στο διαγωνισμό «Best Workplaces 2008». Στόχος του διαγωνισμού, ο οποίος διοργανώθηκε για έκτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα από το Great Place to Work Institute Hellas, με την επιστημονική συνδρομή του ALBA Graduate Business School, είναι η ανάδειξη των 20 εταιρειών που διαθέτουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Ο Γιάννης Κουτράκης, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού στη Microsoft Ελλάς δήλωσε. «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιδιώξαμε τη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό Best Workplace, καθώς στοχεύουμε στη διαρκή βελτίωση του εργασιακού μας περιβάλλοντος. Η φετινή μας διάκριση είναι ακόμα σημαντικότερη από την περυσινή, διότι επιβεβαιώνει ότι η δουλειά που κάνουμε έχει μακροπρόθεσμο ορίζοντα, συνέχεια και συνέπεια. Επίσης, είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί δείχνει πως σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον τόσο δυναμικό και απαιτητικό καταφέρνουμε να συνδυάζουμε τις επιχειρηματικές επιτυχίες με ένα αρμονικό και υγιές περιβάλλον εργασίας. Ταυτόχρονα, υπογραμμίζει τη μεγάλη ευθύνη που έχουμε, προκειμένου να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τα καθημερινά μηνύματα και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των ανθρώπων μας. Στη Microsoft Ελλάς οικοδομούμε ένα περιβάλλον που επιτρέπει στους ανθρώπους μας να δημιουργήσουν, να καινοτομήσουν και να αναπτυχθούν με βάση τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι για την εταιρία και το ανθρώπινο δυναμικό μας».

Η μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων των εργαζομένων αποτελεί κεντρικό σημείο της φιλοσοφίας της Microsoft. Για το λόγο αυτό η εταιρία επενδύει στην εκπαίδευση των ανθρώπων της με συχνά σεμινάρια που στοχεύουν στην ανάπτυξη και ενίσχυση των ιδιαίτερων ικανοτήτων κάθε εργαζόμενου. Η έμφαση που δίνεται στο εργασιακό περιβάλλον αναδεικνύεται μέσα από τις προσφερόμενες παροχές, στις οποίες περιλαμβάνεται ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση για τον εργαζόμενο και την οικογένειά του, επιδότηση γευμάτων και γυμναστηρίου, δωρεάν παρκινγκ, πρόσβαση σε ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών, δωρεάν υπηρεσίες ADSL για το σπίτι, laptops – tablet PCs για όλους τους εργαζόμενους, ευέλικτο ωράριο και δυνατότητα εργασίας από το σπίτι.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.