Μπήκαμε πρώτοι στο ΝΕΟ Πλαίσιο Superstore στην Αγία Παρασκευή

Ένα τεράστιο και καινοτόμο κατάστημα Πλαίσιο Superstore ανοίγει τις πύλες του αυτή την Πέμπτη και είχαμε την ευκαιρία να το δούμε πρώτοι παρέα με Δανάη και Φωτεινή! Αν θέλετε να το εξερευνήσετε και εσείς μαζί με το Techblog σας περιμένω όλους αυτό το Σάββατο 7 Ιουλίου 17:00 – 20:00 σε ένα ακόμα Techblog Workshop μέσα στο κατάστημα Πλαίσιο!

Techblog Workshop στο νέο κατάστημα Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή
• Πότε: Σάββατο 7 Ιουλίου, 17:00 – 20:00
• Που: Νέο κατάστημα Πλαίσιο Αγία Παρασκευή, Λεωφ. Μεσογείων 502-504 (χάρτης)
• Πόσο: Δωρεάν είσοδος
Facebook event

ΝΕΟ Πλαίσιο Superstore στην Αγία Παρασκευή Influencers, Μπήκαμε πρώτοι στο ΝΕΟ Πλαίσιο Superstore στην Αγία Παρασκευή

Στόχος του Πλαισίου είναι να δημιουργήσει ένα κατάστημα τεχνολογίας διαφορετικό από τα άλλα, ένα κατάστημα που θα προσφέρει στον επισκέπτη μία ολοκληρωμένη εμπειρία 360ο. Με βάση αυτή τη λογική, διαμορφώθηκαν στο χώρο του καταστήματος 10 πρωτοποριακά “experience points” που το καθένα έχει να προσφέρει στο κοινό κάτι ξεχωριστό.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τηλεόραση με το πάτημα ενός κουμπιού, να δοκιμάσουν τη νέα τους φωτογραφική μηχανή σε συνθήκες χρήσης, να πάρουν μέρος σε πολλά εκπαιδευτικά workshops για μεγάλους και παιδιά αλλά και να απασχοληθούν δημιουργικά στο ειδικά σχεδιασμένο Relax Point.

Επίσης, θα μπορούν να «επισκεφθούν» τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας κάνοντας… ποδήλατο, να ανακαλύψουν μία νέα gaming εποχή μέσα από ένα εξελιγμένο Gaming Zone, αλλά και να πιλοτάρουν drones χωρίς καν να βγουν απ’ το κατάστημα.

Τέλος, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν για οποιαδήποτε βλάβη της συσκευής τους στο πλήρως ανανεωμένο χώρο service (“The Lab”) που βρίσκεται στον 2ο όροφο και να παρακολουθήσουν live την επισκευή της απολαμβάνοντας τον καφέ τους.

Η νέα εμπειρία Πλαίσιο θα ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου με ένα 3ήμερο γεμάτο εκπλήξεις. Τους επισκέπτες του νέου superstore θα περιμένουν 10 μοναδικά events με special καλεσμένους από το χώρο της τεχνολογίας και του lifestyle, ξεχωριστά workshops για όλες τις ηλικίες αλλά και περισσότερες από 100 απίθανες in-store προσφορές που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2018

Χαχαχα !!! !Μπαμ έκανε το φλερτ στη Μικρή Ολλανδέζα, Κωστάκη μας !!!!

Άπαιχτο πάντως το νέο ΠΛΑΙΣΙΟ και χαίρομαι γιατί σε κάτι μήνες μετακομίζω Γέρακα και θα είναι το κοντινό μου αγαπημένο Τech Shop.

Τηλεμαχος Κορμπακης

Συμμετοχη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Plaisio Public

Μπράβο σε Πλαίσιο, Public και Praktiker, τσίμπησαν πρόστιμο

Πρόστιμα σε Πλαίσιο, Public και Praktiker καθώς σε ελέγχους διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τον Κώδικα δεοντολογίας περί ανακοίνωσης μειωμένης τιμής σε περίοδο εκπτώσεων.

Business Plaisio

Πλαίσιο: Η ομάδα Robotics κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Η ομάδα Plaisiobots εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής (IROC) στη Νότια Κορέα, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό με θέμα «Robot: The Future Transportation».

Business featured Kotsovolos Plaisio

Ξανακλείνουν τα καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt και άλλα

Μέσα στην εβδομάδα μάθαμε ότι άνοιξαν καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt για να υποδεχθούν πελάτες με επαγγελματικό ΑΦΜ. Τώρα ξανακλείνουν.

Business Plaisio

Ανοιξαν σήμερα 12 καταστήματα Πλαίσιο μόνο για επαγγελματίες και τιμολόγιο

Από σήμερα το πρωί άνοιξαν 12 καταστήματα Πλαίσιο σε όλη την Ελλάδα για αγορές από επαγγελματίες και επιχειρήσεις και μόνο για αγορές με τιμολόγιο.