Η Novalight φωτίζει τη γιορτινή Πλατεία Συντάγματος

, Η Novalight φωτίζει τη γιορτινή Πλατεία ΣυντάγματοςΌπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος και πιο συγκεκριμένα στις 14 Δεκεμβρίου, η Αθήνα άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της στην Πλατεία Συντάγματος. Η συγκεκριμένη εκδήλωση προετοιμάζεται πολλούς μήνες πρίν και χαίρει μεγάλης αγάπης από όλο τον κόσμο.

Η φετινή εκδήλωση σχεδιάστηκε με μεγάλη λεπτομέρεια από ένα μεγάλο team τεχνικών και εφαρμόστηκε με την βοήθεια πολλών μεγάλων εταιρειών της Ελλάδας. Ειδικά τους φωτισμούς ανέλαβε να σχεδιάσει η γνωστή σε όλους μας και βραβευμένη Ελευθερία Ντεκώ, ενώ την εφαρμογή τους ανέλαβε η Ypsilon Live A.E. Ο φωτιστικός σχεδιασμός στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στα φώτα της Novalight. Πιο συγκεκριμένα η Ypsilon Live εγκατέστησε 20 φώτα High Ground σε διάφορα σημεία της πλατείας, τα οποία με την δύναμή της δέσμης τους έκαναν την εκδήλωση εντυπωσιακή και χάρη στην ταχύτητά τους την έκαναν πιο χαρούμενη. Οι φωτιστικές δέσμες έφταναν μέχρι τον ουρανό μεταφέροντας το χαρούμενο γεγονός σε όλη την Αθήνα. Συμπληρωματικά 4 φώτα Nova Flower με τις πολλαπλές δέσμες τους, έδιναν μια χαρούμενη νότα μέσα στην πλατεία.

Το φώτα της Novalight τοποθετήθηκαν πολύ εύκολα πάνω στην βάση των flight cases και παρέμειναν εκεί υπομονετικά μέχρι την εκδήλωση αδιαφορώντας για την βροχή και το έντονο κρύο της ημέρας αφού είναι πιστοποιημένα για την αντοχή τους σε βροχή και θερμοκρασίες μέχρι -4 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε επίσης:
> techblog.gr & xblog.gr friends meeting | live webcast
> Packard Bell EasyNote MB66: Τεχνολογικά προηγμένο και εξαιρετικά προσιτό
> 4 συμβουλές για καλύτερες φωτογραφίες

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.

Business Apple iOS

Απόλυση και μήνυση σε μηχανικό της Apple που έστελνε leaks με το iPhone του στα μέσα

Όταν ο μηχανικός της Apple έτρεχε στο διάλειμμά του στην τουαλέτα, το έκανε όχι γιατί τον καλούσε η φύση αλλά για να διαγράψει εφαρμογές,

Business Samsung

Η Samsung θέλει να μπει στο mobile banking με «super app» τύπου WeChat

H Samsung εργάζεται στο να ξεκινήσει ένα «super app» για mobile banking σε συνεργασία με μια μεγάλη τράπεζα της Νότιας Κορέας