Νέο flagship βιωματικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα

Νέο flagship βιωματικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα, Νέο flagship βιωματικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα

Το νέο βιωματικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα άνοιξε τις πόρτες του και καλωσορίζει τους επισκέπτες του στην «καρδιά της τεχνολογίας». Με digital αισθητική και έμφαση στην εμπειρία του επισκέπτη, το νέο τριώροφο flagship κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, Smart Gadgets, Laptops, αξεσουάρ, καθώς και εκπαιδευτικά παιχνίδια ρομποτικής (STEM). Επίσης, μπορούν να περιηγηθούν στις ειδικά διαμορφωμένες βιωματικές γωνιές:

• Smart Home Lounge: ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος σπιτιού, με όλα τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας για «έξυπνα σπίτια», που ενισχύουν την ασφάλεια, μειώνουν το ενεργειακό κόστος και βελτιώνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών.
• Gaming Corner: οι λάτρεις του gaming μπορούν να δοκιμάσουν όλα τα νέα παιχνίδια & κονσόλες και να επιλέξουν ανάμεσα στους νέους τίτλους των games.
• Music: οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να βρουν και να δοκιμάσουν αξεσουάρ, gadgets αλλά και hi- tech προϊόντα ήχου.
• Fitness: οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν και να επιλέξουν τα fitness gadgets που τους ταιριάζουν, μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων.
• TV Corner: ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με τις πλέον προηγμένες Smart & 4Κ Ultra HD τηλεοράσεις για κορυφαία τηλεοπτική εμπειρία.

Επίσης, στο κατάστημα λειτουργεί πιστοποιημένο service point της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για εξουσιοδοτημένο σέρβις και επισκευές σε smartphones, tablets, laptops, wearables και drone συσκευές.

Στο νέο κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα, οι καταναλωτές θα βρουν πιστοποιημένους πωλητές, αλλά και τους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους με άριστη γνώση των τεχνικών χαρακτηριστικών και της συνδεσιμότητας των προϊόντων τεχνολογίας, που θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν το κατάλληλο προϊόν με βάση τις ανάγκες τους.

Τα εγκαίνια του καταστήματος θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου. Από το πρωί, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν συναρπαστικά διαδραστικά activations, όπως είναι το “Volcano Bungee Jumping”, το “The Smart Escape room” και το “The Robot Challenge”, να δοκιμάσουν hi-tech προϊόντα και να επωφεληθούν από τις αποκλειστικές προσφορές του καταστήματος. Επίσης, θα μπορούν να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν δώρα τεχνολογίας, αλλά και μοναδικά βιωματικά δώρα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business GERMANOS

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ από σήμερα θα βρεις σόμπες, καφετιέρες και πιστολάκια μαλλιών

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα “έξυπνο” σπίτι από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Το “έξυπνο” σπίτι έχει να κάνει με τη διασύνδεση συσκευών που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας και τις οποίες θα βρούμε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν 200€ φθηνότερα laptop ή tablet, δίνει σε εκπαιδευτικούς, αλλά και σε μαθητές – φοιτητές από πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, η «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»

Gear COSMOTE GERMANOS

Tα δώρα από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζονται

Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συσκευές τεχνολογίας φθηνότερα.