Το Netflix πλέον αξίζει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια

Netflix πλέον αξίζει περισσότερα 100 δισεκατομμύρια δολάρια, Το Netflix πλέον αξίζει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια

Το Netflix είναι με διαφορά η δημοφιλέστερη συνδρομητική υπηρεσία παρακολούθησης κινηματογραφικών ταινιών και σειρών. Επίσης, η εταιρεία είναι ταυτόχρονα και παραγωγός για πολλά επιτυχημένα projects της έβδομης τέχνης.

Αλήθεια, πόσο μεγάλη θα μπορούσε να είναι η αξία μιας τόσο διάσημης υπηρεσίας ψυχαγωγίας; Το Netflix δημοσίευσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το τελευταίο τρίμηνο του 2017 και τα κορυφαία στελέχη της εταιρείας δεν θα μπορούσαν παρά να είναι εξαιρετικά χαρούμενα. Ο λόγος είναι πως, πλέον, η αξία της υπηρεσίας έφτασε και ξεπέρασε τα… 100 δισεκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για έναν αστρονομικό αριθμό που κατατάσσει αυτομάτως την επιχείρηση σε μια από τις πιο κερδοφόρες παγκοσμίως. Το επίτευγμα αυτό είναι ακόμα πιο αξιοσέβαστο αν συλλογιστεί κανείς πως στα τέλη του 2016 η εταιρεία άξιζε 50 δις δολάρια, δηλαδή το μισό της σημερινής της αξίας.

Netflix πλέον αξίζει περισσότερα 100 δισεκατομμύρια δολάρια, Το Netflix πλέον αξίζει περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που συνέβαλλαν στην τρομερή επιτυχία και αύξηση των εσόδων του Netflix τους τελευταίους μήνες. Κάποιοι εξ’ αυτών είναι οι 8.3 εκατομμύρια νέοι συνδρομητές (από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο), η τεράστια δημοφιλία που έχουν αποκτήσει δικές του σειρές όπως τα House of Cards, Stranger Things, The Crown κλπ και φυσικά η προώθηση που γίνεται η οποία μοιάζει να αποδίδει καρπούς πλήρως. Βέβαια, η φετινή χρονιά φέρνει και δυσκολίες στην εταιρεία. Για παράδειγμα, η Disney έχει γνωστοποιήσει πως θα σταματήσει την διάθεση των παραγωγών της στο Netflix (με brands όπως τα Star Wars και Marvel), πιθανότατα για να λανσάρει ένα δικό της παρόμοιο project.

Όπως και να έχει όμως, το 2018 αναμένεται να είναι άλλο ένα κερδοφόρο έτος για την διάσημη υπηρεσία. Πλέον το Netflix έχει γίνει γνωστό και στην Ελλάδα, με πολλούς φίλους του κινηματογράφου να εγγράφονται ως συνδρομητές. Το μέλλον μοιάζει λαμπρό για το Netflix, παρά τα όποια εμπόδια του βάζουν κολοσσοί όπως η Disney. Άλλωστε, με αξία 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων (και παραπάνω), θα λέγαμε πως η εταιρεία αρχίζει να αποκτά και εκείνη ένα κύρος επιχειρηματικού γίγαντα…

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θωμας

Εγώ έβαλα πριν δυο μήνες με τον πρώτο μήνα δωρεάν και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.εχει μεγάλη γκάμα κυρίως από σειρές.

Αλέξανδρος Χαρακης

Τώρα τελειώνει ο πρώτος μήνας δωρεάν και εννοείται θα συνεχίσω γιατί έχει αρκετές ταινίες και σειρές και η τιμή του στο βασικό πακέτο είναι απλά super…

Giannis

Πλέον η μόνη τηλεόραση που υπάρχει αναγκαστικά είναι το Netflix . OTETV, HOL, NOVA πανάκριβα χωρίς λόγο χωρίς να δίνουν ούτε το 10% που δίνει το Netflix. Ουσιαστικά είναι μονόδρομος στην Ελλάδα . Περιμένω να δω το Amazon

nikos2017

Είμαι συνδρομητής από τον πρώτο μήνα λειτουργία του στη χώρα μας και δεν το μετάνιωσα.

Έχει πλούσιο περιεχόμενο με ελληνικά, φρέσκο υλικό που δεν υπάρχει στη χώρα μας και δικές του αποκλειστικότητες σε ταινίες και σειρές που ΑΞΙΖΟΥΝ πραγματικά. Όλα αυτά με ελληνικά, επαναλαμβάνω.

Μόνο σε ΟΤΕTV και NOVA βρίσκεις μέρος αυτών αλλά το αντίτιμο είναι απίστευτα αλμηρό γι αυτά που προσφέρουν.

ΝΕΤFLIX δαγκωτό.

Υ.Γ. Μακάρι να βλέπαμε κάτι αντίστοιχο κι από Amazon αλλά, αν και προσφέρεται στη χώρα μας, μεχρι στιγμής, έχει το ελάχιστο δυνατό περιεχόμενο (τα καλά είναι για άλλες γεωγραφικές ζώνες) και ΧΩΡΙΣ ελληνικά.

tarif16

για σειρές,δεν ασχολούμαι,δεν ξέρω…από ταινίες,απλά για γέλια,πολύ φτωχή η συλλογή…ευτυχώς έχουμε την συνδρομή δια 4…για 3 ευρώ τον μήνα,καλό είναι για χάζεμα.
στα συν το μενού με τα προφίλ…δεν μπερδεύετε κανένας…και ότι βλέπει το κάθε προφίλ,συνεχίζετε σε όποια συσκευή κι αν βλέπεις.

Marios1508

Πλέον η τηλεόραση ανοίγει σχεδόν αποκλειστικά για δούμε σειρά στο Netflix. Έχει άπειρες επιλογές. Αξίζει πέρα για πέρα τα 10€ (για 2 συσκευές).

Nickolas

Το έχω σχεδόν από την πρώτη μέρα και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος κυρίως φυσικά λόγω της τιμής. Στα 10 ευρώ το μήνα που μπορούν να βλέπουν δυο άτομα ταυτόχρονα είναι πραγματικά πολύ καλή τιμή και τα 12 ευρώ με τέσσερις ταυτόχρονους θεατές σε διαφορετικές συσκευές.
Σαν περιεχόμενο από τότε που ξεκίνησε έχει ανέβει πάρα πολύ και φυσικά τα περισσότερα είναι με υπότιτλους και αρκετά μεταγλωτισμένα παιδικά, ότι πρέπει για τη μικρή, μακάρι να τα μεταγλωτίσουν όλα γιατί έχει μεγάλη ποικιλία σε παιδικά.
Το μόνο παράπονο που έχω είναι που, φαντάζομαι λόγω δικαιωμάτων, ορισμένες σειρές “εξαφαντίζονται” π.χ. το Scorpions που έβλεπα πριν λίγους μήνες είχαν ανεβάσει και την τρίτη σεζόν και τώρα έχει μόνο τις δυο.

Σπύρος

Μόνο νετφλιξ ρεεε! Παίρνοντας το μεγάλο πακέτο των 12 ευρώ το μοιράζονται 4 άτομα (+4κ ανάλυση). Αλήθεια τι παίρνεις με 3 ευρώ το μήνα πλέον? Αξίζει όσο τίποτα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.