Nova3play: Απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα κινητά

Nova δωρεάν προς κινητά, Nova3play: Απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα κινητά

Η NOVA προσφέρει απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα κινητά με τα προγράμματα Nova3play (Family+, Cinema+, Sports και Full) με τιμές που ξεκινούν από τα 24,90 ευρώ το μήνα.

Με τις απεριόριστες κλήσεις προς κινητά οι συνδρομητές της εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερη οικονομία στα κόστη των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών τους και σημαντικό έλεγχο του μηνιαίου λογαριασμού τους.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος

Βαλτε να δουνε την ΑΕΚ . Οταν ειναι να μας τα παρετε μας τα παιρνετε οταν ειναι να δουμε κανα παιχνιδι μας πρηζετε. Ολοι διακοψτε τα συμβολαια σας.. ΟΛΟΙ!!! Κανενας στην κωλοnova….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet featured Nova

Nova Data Jump: Ακόμα περισσότερα data στην ίδια τιμή

Η νέα Nova γιορτάζει μια χρονιά-ορόσημο επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελληνική αγορά και προσφέρει “Data Jump”.

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Business Nova

Η Nova γιορτάζει μία χρονιά ορόσημο

Αύξησε την κάλυψη 5G κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες από 53% σε 75% εντός του 2023. Αύξησε το ρυθμό ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών κατά 5 φορές σε σύγκριση με το 2022.