Business

O Elon Musk είναι το πρόσωπο της χρονιάς για το Time

To Time ονομάζει τον Elon Musk ως το πρόσωπο της χρονιάς που μας εγκαταλείπει για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Η τεχνολογική του επιρροή, ο τρόπος με τον οποίο επηρεάζει τις αγορές είναι μερικοί από αυτούς.

Δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι ο Elon Musk κερδίζει τον τίτλο του ανθρώπου της χρονιάς για το Time, όπως μπορείτε να δείτε και στο συνοδευτικό βίντεο αυτού του άρθρου. Ο Elon Musk, ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη, επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους με μία εμφάνιση ή ένα tweet. Δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει τις συνέπειες που είχε μία άποψή του για την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Από την άλλη πλευρά, ο Elon Musk είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί με σημαντικούς πόρους να κάνει τον άνθρωπο ένα είδος που να μπορεί να ζει σε διαφορετικούς πλανήτες και όχι αποκλειστικά στη Γη, τη στιγμή που η προσήλωσή του στην ηλεκτροκίνηση έχει αλλάξει ριζικά την αυτοκινητοβιομηχανία.

Σύμφωνα με το Time, το 2021 δεν ήταν απλώς η χρονιά που ο Elon Musk αναδείχθηκε ως ο πιο πλούσιος άνθρωπος στη Γη, αλλά και το έτος που είδαμε τα συλλογικά ενδιαφέροντα της ανθρωπότητας να στρέφονται προς εντελώς διαφορετικές (και συχνά αναπάντεχες…) κατευθύνσεις.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.