OnePlus: Αυξήσεις στα έσοδα και τις πωλήσεις το 2017

OnePlus αυξήσεις έσοδα πωλήσεις 2017, OnePlus: Αυξήσεις στα έσοδα και τις πωλήσεις το 2017

Η OnePlus, μέρος του ομίλου-κολοσσού BBK Electronics (στον οποίο ανήκουν και οι Oppo / Vivo), ανακοίνωσε μια σειρά στατιστικών σχετικά με την πορεία της στην βιομηχανία την περασμένη χρονιά και δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενη με την συνεχή ανάπτυξη της.

Αναλυτικά, τα έσοδα του Κινέζου κατασκευαστή διπλασιάστηκαν σε σχέση με το 2016, αγγίζοντας τα 1.4 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι πωλήσεις κινητών τηλεφώνων αυξήθηκαν κατά 55%, κάτι που συμβάλλει άμεσα και στα βελτιωμένα οικονομικά αποτελέσματα. Πλέον η εταιρεία εμπορεύεται τα κινητά του σε 32 χώρες, ενώ οι συνολικοί ενεργοί χρήστες ξεπέρασαν τα 1.3 εκατομμύρια σε 183 χώρες (!), δηλαδή σε πολλές περισσότερες από όσες αποστέλλει επίσημα η ίδια η OnePlus τα smartphones της. Να σημειωθεί επίσης πως στον μεγαλύτερο Φινλανδικό πάροχο κινητής τηλεφωνίας ονόματι Elisa, ο κατασκευαστής είχε το κινητό με τις περισσότερες πωλήσεις. Όσον αφορά τους εργαζόμενους, εκείνοι πλέον αριθμούν τους 776 από 18 χώρες ανά τον κόσμο.

Είναι προφανές πως η OnePlus μεγαλώνει συνεχώς χρόνο με τον χρόνο. Αν διατηρήσει την ανοδική της πορεία, η εταιρεία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τεχνολογικό κολοσσό της βιομηχανίας. Όπως και να έχει, η συνεχής ανάπτυξη της εμπνέει ήδη εμπιστοσύνη σε εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές. Διαβάστε αναλυτικά τα ετήσια στατιστικά που δημοσίευσε η OnePlus εδώ.

OnePlus αυξήσεις έσοδα πωλήσεις 2017, OnePlus: Αυξήσεις στα έσοδα και τις πωλήσεις το 2017

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.