Η Oraton συμμετέχει στο Google Enterprise Professional Program

, Η Oraton συμμετέχει στο Google Enterprise Professional ProgramΗ εταιρία Oraton Simulation Intelligence Technologies ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο Google Enterprise Professional Program ως πιστοποιημένος συνεργάτης (certified partner) του Google Earth – Enterprise Geo Products. Η Oraton θα υποστηρίξει τους πελάτες της ετσι ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία μέσω της εφαρμογής του Google Earth στην επιχείρηση τους, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η εταιρία Oraton Simulation Intelligence Technologies παρέχει λύσεις για τον κλάδο της Άμυνας και των Γεωχωρικής Εφαρμογών (Defense Simulation & Geospatial Intelligence), ενώ ακόμη προσφέρει υπηρεσίες στον τομέα των Χωρικών Πληροφοριακών Συστημάτων (Spatial Information Systems – SIS) για οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Η Oraton επικεντρώνεται στον τομέα της παροχής Στρατηγικών και Τεχνικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Strategic and Technical Consulting) και Υπηρεσιών Ενοποίησης Συστημάτων (Systems Integration Services) για την Άμυνα, άλλους προμηθευτές – integrators καθώς και Οργανισμούς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών στην Τηλεπισκόπηση και στην Φωτογραμμετρία.

Δείτε επίσης:
> Η Earth Solutions εφαρμόζει την έκδοση 3 του Google Earth Enterprise
> Βιντεοπροβολέας Optoma HD80 με HDMI v1.3 και ανάλυση Full HD
> Κωδικός: Home Cinema – Διάβασε πριν αγοράσεις

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software AI featured Google

Google Photos: Τα εργαλεία επεξεργασίας με τεχνητή νοημοσύνη διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες χωρίς συνδρομή

Η Google ανακοίνωσε ότι τα εργαλεία που υποστηρίζονται από AI στο Google Photos θα είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί την εφαρμογή.