Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας, Θέμα: Αυτοκίνητα

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες, μεσολάβησε και η έκθεση MWC 2012 και επιτέλους καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις φωτογραφίες από τη συμμετοχή σας στον 1ο διαγωνισμό φωτογραφίας του Techblog και να επιλέξουμε τις πέντε καλύτερες. Συνολικά λάβατε μέρος 28 άτομα στέλνοντας την καλύτερη φωτογραφία σας με αυτοκίνητα, αυτό ήταν το θέμα του πρώτου διαγωνισμού. Δείτε τις 5 καλύτερες φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν δώρα για τους νικητές, μόνο η χαρά της συμμετοχής και τα σχόλια των φίλων του Techblog για τις φωτογραφίες τους. Σύντομα θα ακολουθήσει και επόμενος διαγωνισμός με θέμα τα ζώα. Οι φωτογραφίες που διάλεξα δεν έχουν να κάνουν τόσο με την ποιότητά τους όσο με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του φωτογράφου.

Χάρης Τηλαβερίδης, HTC HD2
“Το αυτοκίνητο αυτό ανήκε στην οικογένεια μου (το πουλήσαμε πρόσφατα) και η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο σπίτι μας στο χωριό. Είναι το μοντέλο Mercedes Benz W111 του 1961.”
, Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας, Θέμα: Αυτοκίνητα

Michalis mclaren, Samsung Galaxy Note
, Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας, Θέμα: Αυτοκίνητα

Στέφανος Λαζαρίδης, Θεσσαλονίκη, Nokia N8
, Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας, Θέμα: Αυτοκίνητα

Γιώργος Καπέλης, Αγρίνιο, Motorola Milestone
, Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας, Θέμα: Αυτοκίνητα

Γιώργος Διαμαντής, Πάτρα, Nokia E63
, Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας, Θέμα: Αυτοκίνητα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas m

Γιώργος Καπέλης, Αγρίνιο, Motorola Milestone!!! αυτο ειναι θεσσαλονικη κεντρο!! προξενου κορομηλα αν δεν κανω λαθος!! :S

michalis_mclaren

Ελα βρε cooperaki μου μεχρι και στο techblog σε βλεπω ποιος στη χαρη σου. :Ρ

teodore88

πολυ ομορφο το cooperaki!!! αυτο δεν ειναι να το κυκλοφορεις, να καθεσαι να το φωτογραφιζεις και να το θαυμαζεις ειναι..

gpower

εμενα μου αρεσει η μερσεντα!!δεν την πουλαγα εγω με τιποτα!!

telas

πολύ ωραίες οι συμμετοχές θέλουμε κι άλλους τέτοιους διαγωνισμούς 🙂

Παναγιώτης

Η φωτογραφία με τις κότες και το αυτοκίνητο ήταν πολύ έξυπνη.

hayatevo9

σωστά Κώστα από Αγρίνιο είναι αλλά όταν γινόταν ο διαγωνισμός ήμουν Θεσσαλονίκη κ τη τράβηξα κ ο διαγωνισμός δεν ξεκαθάριζε αν θα γράψουμε από που είμαστε η που την τραβηξαμε κ εγώ έγραψα το πρώτο! Με συγχωρείτε για τη συγχιση!

Αλέξανδρος

το mini cooper όλα τα λεφτά.. μπράβο στον κάτοχο του!

giannis

Το δικό μου “τεχνολογικό” συμπέρασμα: Πλέον τα κινητά έχουν φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο σε φωτογραφική. Ακόμα και λίγο παλιότερα ή κάποια που δεν είναι στην “ακριβή” κατηγορία.Γι’αυτό και πλέον οι ψηφιακές φωτογραφικές δεν πουλάνε τόσο αφού είμαστε καλυμένοι με το κινητό

michalis_mclaren

Ευχαριστώ πολυ παιδια να’στε καλα. Εχω πολλες (…και ολοσωμες) απο dslr αλλα εβγαλα απο το note εκεινη τη μερα για το διαγωνισμο. Πραγματι τα κινητα εχουν ξεφύγει πλεον και ειναι ωραιο γιατι οταν θα εχεις την αναγκη να βγαλεις κατι σημαντικό φωτογραφια μονο το κινητό θα ειναι μαζι σου.

aris

θελω κιαλλους διαγωνισμους φωτογραφιας με αλλα θεματα! ειναι τελειο! αν ηξερα θα χα λαβει μερος γμτ εχω μια τεεεελεια φωτο γκκρρρ….

Fotis

Πολύ καλή η ιδέα για το θέμα και ωραίες φωτογραφίες.
Δεν βάζεις και τις υπόλοιπες εκτός απ’ τις πρώτες 5 να τις δούμε;

Νικος

η πρώτη είναι η πιο καλλιτεχνική πάντως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business photo contest results

Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Καφές

Ακόμα ένα διαγωνισμός φωτογραφίας ολοκληρώθηκε εδώ στο Techblog και αυτή τη φορά μπορώ να πω ότι φωτογραφίες που λάβαμε είναι πολύ καλές και έχουν φαντασία. Ο καφές είναι ελληνικό “άθλημα” και φαίνεται ότι είσαστε καλά προετοιμασμένοι! Παρακάτω θα βρείτε συγκεντρωμένες και τις 22 φωτογραφίες που μας στείλατε. Με πολύ δυσκολία θα ξεχωρίσω τρεις, σε εσάς […]

Business photo contest results

Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Φαγητό

Εδώ και μια εβδομάδα βρισκόταν σε εξέλιξη ο τρίτος διαγωνισμός φωτογραφίας του Techblog. Μετά τα αυτοκίνητα και τα ζώα το θέμα αυτού του διαγωνισμού ήταν το φαγητό. Συνολικά στείλατε 15 φωτογραφίες που τραβήξατε με το κινητό σας και τις οποίες μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένες παρακάτω.

Business photo contest results

Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Ζώα

Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος διαγωνισμός φωτογραφίας του Techblog με θέμα “Ζώα”. Συνολικά στείλατε 59 φωτογραφίες τραβηγμένες με το κινητό ή το tablet σας και μέσα από αυτές ως επί το πλείστον παρουσιάζετε τα δικά σας κατοικίδια ζωάκια, σκύλους και γάτες. Λάβαμε αρκετές φωτογραφίες με πτηνά, ερπετά και ψάρια αλλά αυτές είναι για διαγωνισμό με άλλο θέμα.