Στα 7 εκατ. οι πωλήσεις του PS4 ενώ του Xbox One στα 5 εκατ.

Microsoft και Sony μας αποκαλύπτουν τις πωλήσεις που έχουν κάνει οι κονσόλες τους από τότε που άρχισαν να διατίθενται στα ράφια των καταστημάτων και τα πράγματα φαίνονται να τα πηγαίνουν καλύτερα για τη Sony η οποία μέχρι στιγμής έχει φτάσει τα 7 εκατομμύρια πωλήσεις για το PlayStation 4. Από την άλλη, οι πωλήσεις του Xbox One της Microsoft είναι στα 5 εκατομμύρια.

Η διαφορά στις πωλήσεις ίσως να οφείλεται σε διάφορα γεγονότα όπως ότι το PS4 βγήκε στην αγορά λίγο νωρίτερα και είναι διαθέσιμο σε περισσότερες αγορές αλλά και η τιμή του παίζει σημαντικό ρόλο καθώς είναι φθηνότερο από το Xbox One.

Όπως και να έχει όμως η Sony είναι αυτή που έχει τις περισσότερες πωλήσεις και ούτε το Titanfall που είναι το νούμερο ένα παιχνίδι σε πωλήσεις δεν βοήθησε τη Microsoft να γεφυρώσει το χάσμα.

Να σημειώσουμε επίσης ότι οι αριθμοί που έδωσε η Microsoft είναι τα κομμάτια που έχουν πουληθεί σε καταστήματα λιανικής ενώ η Sony τον πραγματικό αριθμό συσκευών που έχουν αγοράσει οι καταναλωτές. Ωστόσο είναι ακόμα πολύ νωρίς να πούμε ποιος θα κερδίσει στο τέλος αλλά για την ώρα η Sony φαίνεται να κυριαρχεί.
, Στα 7 εκατ. οι πωλήσεις του PS4 ενώ του Xbox One στα 5 εκατ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos

Μπορει τα κινητα της SONY να μην μου αρεσουν για διαφορους λογους, αλλα οσον αφορα τις κονσολες για μενα οι SONY ειναι μακραν οι καλυτερες! GO FTW SONY!

gtar13

Το xbox ειναι πιο ολοκληρωμενο συστημα ψυχαγωγιας για το σαλονι και εχει το κινεκτ…που θα δωσει πιο καινοτομα παιχνιδια στο εγγυς μελλον.για ολα τα αλλα υπαρχει το super mario…της nintendo (αξεπεραστο).Τα ρεαλιστικα γραφικα δεν κανουν ενα παιχνιδι καλο….τα εχουμε ξαναπει…..pacman και tetris θα παιζονται και το 3200 μ.Χ

Dimitris547

Παιδια το ps4 απλα τα σπαει, μια μερα πηγα να το δω και απλα επαθα πλακα τα γραφικα ειναι φανταστικα ομως δεν περιμενα και κατι κατωτερο απο τη Sony , διοτι σε θεματα που αφορουν τις κονσολες προσωπικα με εχει καταπλιξει.

Γιάννης

gtar13 δηλαδή λες ότι το ps4 είναι για τα σκουπίδια? δεν είναι τυχαίο ότι παντού βγαίνει πρώτο σε σύγκριση με το xbox one, γούστα είναι και σου αρέσει πιο πολύ αλλά να μιλάμε αντικειμενικά όμως…το xbox one σίγουρα είναι μια πάρα πολύ καλή κονσόλα απλά το ps4 είναι καλύτερο..

Dimitrisdim 14

Το μονο ανώτερο που εχει το ps4 είναι η ανάλυση εξόδου τον παιχνιδιών … Τίποτα παραπάνω … Σε όλα τα αλλα υπερτερεί το xbox … Το kinetic ειναι πολυ βελτιωμένο … Τα gestures δουλεύουν τέλεια … Τα voice comants ειναι ανώτερα και περισσότερα σε ποικιλία απο το ps4 …εχει hdmi in κάτι που δεν εχει το ps4 …σε θέμα παιχνιδιών τωρα το ps4 εχει κάποια φοβερά exclusive αλλα και το xbox με τα halo …το titian fall κλπ δεν παει πίσω … Στα γραφικά ειναι πιστεύω ολόιδια με την Μονή βασικη και μεγάλη διάφορα οτι το xbox όπως προειπα δεν εχει full hd ανάλυση στα παιχνιδια … Τέλος κάτι που μου άρεσε στο χbox ειναι το multitasking και το snapping που κανεις καθώς βλέπεις μια ταινία η παίζεις ενα παιχνίδι …! Αυτα απο μενα αυτή ειναι η άποψη μου !! Φιλικά παντα ! Καλο Πάσχα σε ολους …!!

gtar13

Συμφωνω οτι το ps4 ειναι πιο δυνατο σε δυνατοτητες hardware.Την παρουσα χρονικη στιγμη ασχολουμαι κυριως με wii u (super mario,donkey kong,zelda) και περιμενω το mario kart 8.

gtar13

παντως δεν προκειται να δωσω πανω απο 299€ για να αγορασω ειτε ps4 ή xbox one.οταν πεσουν οι τιμες (και αν εχουν βγει και περισσοτερα games μεχρι τοτε) το συζηταμε….Πιστευω ομως οτι αφου μας αδειαζουν γρηγορα την τσεπη πουλωντας παιχνιδια 50 και 60€, θα επρεπε τουλαχιστον οι κονσολες (hardware ) να ειναι δωρεαν….

djs

Τα 7 εκατομμυρια του PS4 αφορουν πωλησεις σε πελατες (consumers), ενω τα 5 εκατομμυρια του XBO αφορουν παραδωσεις σε καταστηματα (retailers). Το λεει και η πηγη που παρατειθεται στο αρθρο.

Antreas

πιστευω οτι σιγουρα θα πρεπει να κυριαρχει το PS4 αλλα το μεγαλο θεμα ειναι η ποικιλια των παιχνιδιων και η τιμη τους.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΝΝ…

dinitrisdin14

Το ps4 είναι πολύ δυνατό μηχάνημα …Αλλά εγώ τείνω προς το x box και θα σας πω τους λόγους … Αρχικά μου αρέσει πιο πολύ το interface του Xbox που μοιάζει με windows 8 … Εκτός αυτού το κινεκτ είναι αρκετά πιο εξελιγμένο από το προηγούμενο Kinect του Xbox 360 και οι φωνητικές λειτουργίες του είναι καλύτερες και περισσότερες από το ps4 …Τα air gestures είναι πολύ βολικά και αρκετά άμεσα και γρήγορα … Και πιστεύω εξυπηρετούν πολύ σε καθημερινή χρήση … Επισεις το Xbox έχει και hdmi in κάτι που το ps4 δεν έχει … Το controller γενικά μου φαίνεται πολύ ωραίο και είναι και πολυ βολικό γιατι είναι απόγονος του παλιού controller που κατά την άποψη μου το είναι all the money … Και μου αρέσει και το ότι εκεί που παίζεις ένα παιχνίδι… Λες Xbox snaps και που πετάει στο πλάι όλες τις εφαρμογές για multitasking …Το μεγαλύτερο μειωνεκτιμα που έχει το Xbox είναι η ανάλυση εξίσου τον games (720p) Διότι χρησιμοποιεί τους 2 από τους 8 πυρινες για multitasking … Κάτι που το ps4 δεν κάνει …οποτε έχεις 8 πυρινες καθαρά για παιχνίδια … Γ αυτό άλλωστε είπαν εξ αρχής … Xbox one entertainment system… Παντός… Συνέχεια »

Γιάννης

συμφωνώ και εγώ 400 ευρώ για κονσόλα που έχει λίγα παιχνίδια δεν αξίζει, σε 1 – 2 χρόνια που θα έχει παίσει κάπως η τιμή του και θα έχει βγάλει αρκετά παιχνίδια τότε ναι. όσο για το wii έχει τι δικιά του χάρη αυτή η κονσόλα 🙂

gtar13

Ισως ειναι και λιγο τεχνητη αυτη η κοντρα μεταξυ των microsoft και sony…..το θεμα ειναι να κερδισουμε εμεις…..αν επεφταν οι τιμες και μπορουσαμε να παρουμε πακετο και τις 2 κονσολες με 500 € εγώ θα το έκανα

Φωτης

Με καληψε ο dinitrisdin 14 @ πιο πάνω..Κ το one ειναι γ@μω τις κονσολες..Το εχω είδη απο τον Φεβρουάριο..Καλο Πάσχα!!!

Γιαννης

Σκοπεύω να αγοράσω το ps4 αυτο το καλοκαίρι , γιατί η σονυ έδωσε μερικούς τίτλους απο το 3 που θα ειναι συμβατές και έχω μερικούς . Ωστόσο δεν με εμποδίζει τα Χριστούγεννα να του αγοράσω για συντροφιά κάτω απο την 55″ ενα Xbox one 😉 !

aris

@dinitrisdin14

και οι 2 κονσολες ειναι τουμπανα κακα τα ψεμματα..ο καθενας ομως παιρνει οτι τον καλυπτει..εμενα πχ δεν μαρεσει ολη αυτη η φαση με το κινεκτ..ουτε θελω ενα entertainment system..θελω στη κονσολα να παιζω παιχνιδια..μονο αυτο..για ολα τα αλλα εχω το pc μου.. 😉

aris

@gtar13

τα εχουμε ξαναπει αυτα..ο ανταγωνισμος κανει κακο και οχι καλο..ποτε δεν συμφερε τις τσεπες μας..και ναι η κοντρα sony & ms ειναι φτιαχτη..χαλαρα..

Γιάννης

Στα 400 και 500 ευρώ και με 1 χρόνο εγγύηση (πολύ βασικό θέμα) δεν αξίζει κανένα από τα δύο. Όταν πέσουν οι τιμές στα 300-350 ευρώ και βγουν αρκετά αξιόλογα παιχνίδια (και όχι μόλις 2-3 καλά για κάθε κονσόλα όπως τώρα) το συζητάμε.Το PS4 είναι πιο δυνατό και πιο καλοσχεδιασμένο σαν κονσόλα αλλά το user interface της Sony είναι πολύ πίσω οπότε θεωρώ ότι έχουμε ισοπαλία.

spyrosrotary

Και οι 2 κονσολες ειναι πολυ δυνατες. Εγω προσωπικα αγορασα Xbox One λογω παιχνιδιων. Γι αρχη η Sony δεν εβγαλε καποιο παιχνιδι που θα με κανει να αγορασω PS4. Απο γραφικα βλεπω οτι ειναι τα ιδια ακριβως. Αν το ενα τρεχει καποια παιχνιδια στα 1080p και το αλλο στα 900p δεν μου λεει κατι! Οι διαφορες ειναι τοσο μικρες που πραγματικα δεν καταλαβαινεις τιποτα και διπλα διπλα να τα βαλεις! Δειτε ολα τα reviews στο youtube που συγκρινουν τα ιδια παιχνιδια στο ign και θα καταλαβετε! Παντως για τις πωλησεις ειναι πολυ νωρις ακομα γιατι τον Σεπτεμβρη η MS εχει ανακοινωσει την διαθεση της κονσολας σε αλλες 26 χωρες! Ακομα δεν ειναι αντιπροσωπευτικα τα νουμερα στις πωλησεις! Οσο για την εγγυηση, εχει κανονικα 2 χρονια (τουλαχιστον στο Xbox που δηλωσα την κονσολα στην MS τοσο μου εδωσε)!
Καλο Πασχα σε ολους!

tech21man

Η ιδια η microsoft παραδεχεται οτι “την πατησε” λιγακι στα hardware specs.

Παρολαυτα, απο ενα σημειο και μετα, κανενα απο τα δυο δεν θα ειναι “δυνατο” οσο δυνατα μπορει να ειναι, οι προγραμματιστες θα τα ξερουν οσο το δυνατο καλυτερα, οποτε ισως να κλεισει το κενο η να βγαζουν κοινα τα παιχνιδια με το μικροτερο παρανομαστη να ειναι το xbox one.

Παροτι φανατικος xbox ακιας (πρακτικα, δεν εχει ουτε ενα παιχνιδι που να με κανει να παρω ps, εχω σταματησει στο 2…) με ποναει που ειναι τεχνικα ανωτερη (οκ οχι παντου, αλλα δυστυχως σε πολλα σημεια που μετραει) και εχει διαφορα στα γραφικα, μικρη μεν αλλα υπαρκτη.

Ωστοσο ακομη και ετσι, απο τη στιγμη που θελω να παιξω forza, halo, gears of war, project gotham racing και δεν με νοιαζει καθολου να παιξω gran turismo η καποιο που να παιζεται στα pc, xbox θα παρω, οπως σωστα ειπωθηκε σε λογικη τιμη.

Οσο για τις πωλησεις, πιστευω οτι επαιξε ρολο και η μικροτερη τιμη του ps4.

Ας ανασκουμπωθει η microsoft αφου με αυτο το hardware θα πορευθει να βγαλει παιχνιδαρες αποκλειστικες στο xbox one ωστε να διατηρησει τουλαχιστο το fan base…

Manos

Μονο PS3 παιδια! Και πολλα παιχνιδια και καλα γραφικα και δυνατη κονσολα και πανω απ’ολα, FREE OF CHARGE ONLINE! 😉

Ναντια

Xbox χαλαρά :*

Γιώργος Κ.

Βρε παιδιά διαβάζω κάτι σχόλια και τρέχω στο φαρμακείο για το πρωτο υπογλωσιο. Βγαίνει το ps3 έχει πάνω της Παναγίας τα ματια, κάποια πραγματα άχρηστους για μερικούς, είναι και πιο ακριβό και το θαβουμε. Κάνει παρόμοια τώρα το xbox Και το χρηζουμε ως καλύτερη κονσόλα. Αλλά αυτό είναι το λιγοτερο. Το οτι κρινετε μερικοί μια κονσόλα από το ui της με ξεπερνά. Έχετε δει το multitasking του ps4? Και μια κονσόλα , anyway , απο ποτε κρίνεται απο το ui/multitasking της κι όχι απο αλλους πιο βασικούς λόγους; Το οτι η ms έρχεται και σου κανει πιο ακριβή τη κονσόλα υποχρεώνοντας σε να εχεις το κινεκτ που σε μερικούς είναι αχρειαστο (μερικοί δε ξέρουν αγγλικά) δε το θιγουμε καθόλου; Μια κονσόλα λέγεται παιχνιδοκονσολα γιατί αφορα παιχνίδια και σε αυτό το τομέα πετυχαίνει καλυτερα το ps4 κι όχι το xbox που τείνει να γίνει πιο πολύ τηλεόραση

τασος

Λοιπον επειδη πολλοι μαζευτηκαν και λενε οτι να`ναι ακουστε..Για ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ο βασικοτερος λογος αγορας κονσολας για μενα και για πολλους αλλους,PS4..!!!!!!!!!!Για πλοηγηση φωνητικα,με χερια ποδια και δεν ξερω γω τι αλλο ΧΒΟΧΟΝΕ..Το λενε και οι εταιριες εξαλλου..Η Σονυ ασχολειται με το θεμα παιχνιδι σαν κεντρικο πηρυνα ενω η Μαικροσοφτ με το θεμα καινοτομια,εμπειρια χρησης,ψυχαγωγια(σειρες,εφαρμογες κ.λ.π και παιχνιδια)Οποτε διαλεγετε και παιρνετε,και τα 2 αριστα μηχανηματα σε καλη τιμη που θα τα κρατησετε πανω απο 5ετια,καλησπερα σας..!!

Υ.Γ Αν θελετε οπωσδηποτε Halo βεβαια ορματε για XBOXONE.. ;-P

gtar13

Η Microsoft οφειλε να πλασαρει το κινεκτ πακετο γιατι θα πρεπει οι developers να το χρησιμοποιησουν ξεροντας οτι το εχει το συνολο του αγοραστικου κοινου που διαθετουν xbox.
Να περιμενουμε να δουμε τι θα γινει και με αυτα τα virtual reality κρανη που θα παιξουν στην αγορα.Oσο για μενα προσωπικα οπως ανεφερα και πριν, μολις τερματισα το super mario galaxy 2 (σε wii u…ναι παιζει και wii παιχνιδια) και εχω μεινει καγκελο…..α και δεν ειναι 1080 p…..ουτε 500p νομιζω.Καλα τα πολυγωνα και τα textures αλλα……..G-A-M-E-P-L-A-Y μην ξεχναμε

κουτσης

Παιδια εχει ξεφυγει η κατασταση και γραφουν οτι να ναι μερικοι!Συμφωνω απολυτα με τον Τασο που λεει οτι το ps4 σαν παιχνιδοκονσολα ειναι ανωτερο του xbox στα specs και αυτο φαινετα και στα specs των παιχνιδιων.Τελος. Επισης το xbox ειναι 100e ακριβοτερο και δινει υποχρεωτικα το kinect.
Αρα σαν συμπερασμα η microsoft χανει το παιχνιδι σε αυτη τη γενια (και μην γελιεστε μερικοι,δεν προκειται να αλλαξει η κατασταση) γιατι πρωτον δεν προσεξε τα specs της κονσολας της οσο επρεπε και δευτερον την πλασαρε πιο ακριβη για κατι που ΔΕΝ ενδιαφερει τους περισοτερους gamers,το kinect δηλαδη.

koutsis

Τωρα διαβαζω καποιους παραπανω που λενε “το ps4 εχει καλυτερα specs και γραφικα αλλα το xone εχει καλυτερο user interface αρα ειναι ισαξια”!!! ή “προτιμω το xone γιατι δουλευει καλυτερα το kinect και μπορεις να του μιλας καλυτερα και να του κανεις χειρονομιες καλυτερα απο το ps4” και μου πεφτουν τα μαλια !!!
Φαινεται πια οτι η μοδα με τις καμερες και τις χειρονομιες σε μια παιχνιδοκονσολα(που την ξεκινησε το wii) δεν τραβαει αλλο και οι gamers ενδιαφερονται για πιο σοβαρα παιχνιδια! Γι’αυτο και το wii u παει κατα διαολου και μονο κατι mario και κατι donkey kong βγαινουν κατα καιρους για αυτο…O κοσμος θελει και παλι ευτυχώς να παιζει ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ σε λοκικη τιμη, και δεν ασχολειται τοσο με καμερες και χειριστηρια κινησης και gestures και voice commands και multitasking και λοιπες σαχλαμαρες ! και αυτο αφουγκραστηκε η sony γι’αυτο και ειναι πλεον πρωτη με διαφορα…

Cj Georgio

Το ps4 θα κυριαρχιση για άλλη μια φορά.
Εγώ έχω ps3 παίζω σε 55′ Led και έχω όλους τους καινούριους τίτλους που βγήκαν και στο ps4.
Οι διαφορές δεν είναι τόσο τεράστιες στα γραφικά.
Σε 2 χρόνια που θα πέσει η τιμή του και θα έχουν βγει παιχνίδια που θα εκμεταλλευονται της δυνατότητες του τότε θα αξίζει η μεταφορά. Μέχρι και σήμερα το PS3 μια χαρά κρατάει…

makis

Το ps4 τα σπαει παιδια. Το εχω απο Φεβρουαρη και ειμαι full ευχαριστημενος. Oσο για το Xbox One, ασ΄το καλυτερα. Δεν τα πηγε και ασχημα αλλα σιγουρα με ολες τις ανοησιες της MS πολλοι στραφηκαν στο ps4

gtar13

Μια απορία άσχετη μπορεί…..γιατί τα νέα games δεν παίζουν σε 4κ ανάλυση για να εκμεταλλευτούμε τις νέες τηλεοράσεις και διαφημίζουν σαν καινοτομία για τις newgen κονσόλες το 1080p?

John

Φίλε @gtar13 πρόσφατα έσταξα 3μιση χίλιαρικα , τα οποία μάζευα μετά κόπων βέβαια , σε μια 65″ SONY 4K . Επειδή δουλεύω σε iMac και φτιάχνω 3-4 βίντεο πολυ συχνά απο ταξίδια , απο φωτογραφίες , φίλων , lyric videos και τα λοιπά τα βγάζω στα 4Κ (κάνει 3-4 ωρες να ολοκληρωθεί η εξαγωγή) και μετά οταν το βλέπω στην τβ …. Άλλο πράμα .. Φαντάσου λαρα Κροφτ ή last of us σε 4Κ ,.. Όνειρο .

gtar13

Όσο για το παίρνω κονσόλα μόνο για games αφήστε το καλύτερα .Οι περισσότεροι πήραν το ps3 και αγόρασαν μόνο 1 παιχνίδι σε 5 χρόνια η καλύτερα αγόραζαν το ίδιο παιχνίδι καθε χρόνο (FIFA η PES).η κυρία χρήση ήταν για DVD player,οπότε ας μην μιλήσουμε για gaming στην Ελλάδα.ειναι μικρό το ποσοστό.Η μάζα θα αγοράζει λόγω διαφημίσεων τύπου jumbo(σφάξ τη)…

Dimitrisdim 14

Συμφωνώ με τον gtar13 … Στο θέμα 4k τωρα … Εδω 8πυρινα και παίζουν 1080p για να άντεχαν αναλύσεις 4κ θα έπρεπε να είχαν αρκετά πιο ισχυρούς πύρινες κλπ κλπ οποτε … Μπορει στην πορεία μετα κανά 2 χρονια να βγάλουν καμία αλλη έκδοση τύπου Σλιμ και να υποστηρίζουν κ αλλα … Μην ξεχνάμε οτι στις προηγούμενες γενιές είχαν βγεις απο 3 Σλιμ κονσόλες … Για το θέμα gaming που λέτε παραπάνω … Εγω προσωπικά θελω να βλέπω και την ταινία μου .., δεν το βλέπω μονο σαν κονσόλα … Στην ουσία απο το ps3 xbox360 … Άρχισαν να δίνουν στις κονσόλες κ άλλες δυνατότητες … Οποτε ποιος ο λόγος να μην τα εκμεταλλευτείς ; Και οντος οι περισσότεροι έχουν πάρει κονσόλα μονο για pro … Οποτε …

koutsis

Διαβαζω καποιους παραπανω που λενε “το ps4 εχει καλυτερα specs και γραφικα αλλα το xone εχει καλυτερο user interface αρα ειναι ισαξια”!!! ή “προτιμω το xone γιατι δουλευει καλυτερα το kinect και μπορεις να του μιλας καλυτερα και να του κανεις χειρονομιες καλυτερα απο το ps4” και μου πεφτουν τα μαλια !!! Αν κάποιοι παιρνουν κονσολες για να βλεπουν ταινιες ή για να κάνουν χαβαλε με τα kinect και τα move ή για να παιζουν μονο pro ειναι ΔΙΚΟ τους προβλημα και οχι του gaming στην Ελλαδα ή της sony/microsoft.

Panos7GR

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Η MS έκανε μια ακόμα από τις γνωστές της πατάτες. Έβγαλε μια πιο αδύναμη σε hardware κονσόλα και την έδωσε και 100€ ακριβότερα. Ποιός Μάο-Μάο θα την αγόραζε; Και δεν μιλάω για τους Halo-άδες και τα λοιπά, που αναγκαστηκα θα πάνε στ Xbox. Από την άλλη έκανε και λάθος προσέγγιση. Παρουσίασε το νέο Xbox της σαν ένα media center. Μα είμαστε σοβαρά; Παιχνιδοκονσόλα αγοράζω, παιχνιδοκονσόλα θέλω! Δεν λέω προοδευτικά οι κονσόλες θα είναι κάτι παραπάνω από παιχνιδοκονσόλες, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή. Εξάλλου το παραδέχτηκε πρόσφατα η ομάδα του Xbox πως έκαναν λάθος και θα επικεντρωθούν ξανά στο gaming κομμάτι. @gtar13: Οι νέες κονσόλες δεν υποστηρίζουν 4K για πολλούς λόγους και κυρίως είναι τεχνικοί. 1) Οι τηλεοράσεις 4Κ είναι ακόμα ακριβές και δεν έχουν πιάσει ικανοποιητικό ποσοστό πωλήσεων, άρα λίγοι θα τις εκμεταλλεύονταν, 2) Το hardware που θα απαιτούσε θα ήταν ακριβότερο, άρα ακριβότερη τιμή πώλησης, 3) Δεν υπάρχουν ακόμα οπτικοί δίσκοι που να έχουν τέτοια χωρητικότητα ώστε να μπορούν να αποθηκευτούν τα παιχνίδια, (η Sony σε συνεργασία με την Toshiba νομίζω έχουν στα σκαριά οπτικό δίσκο με τεράστια χωρητικότητα για τα μέχρι τώρα δεδομένα των οπτικών δίσκων), 4) Πες ότι δεν δίνανε αυτα… Συνέχεια »

gtar13

Καλό Πάσχα σε ολους.Αυτή τη στιγμη στο Amazon.co.UK,το PS4 και το XBOX έχουν 349 £.
Το Xbox δίνει και το titanfall,αρα ο ανταγωνισμός μάλλον σε καλό μας βγαίνει….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.