Public: #ανυπομονώ να κάνω τη νέα σχολική χρονιά μαγική

Public: #ανυπομονώ να κάνω τη νέα σχολική χρονιά μαγική, Public: #ανυπομονώ να κάνω τη νέα σχολική χρονιά μαγική

Στο Public, θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από σχολικές τσάντες, την έξυπνη και πρακτική υπηρεσία School Pack, πακέτα με όλα τα σχολικά βιβλία ανά τάξη, ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα και χιλιάδες άλλα προϊόντα.

Στο Public και το public.gr έρχονται φέτος με ακόμα μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, στις πιο προσιτές τιμές σε:
• Σχολικά βιβλία μεμονωμένα ή σε πακέτο School Pack: ένα πακέτο με όλα τα σχολικά βιβλία ανά τάξη, ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα
• Σχολικά βοηθήματα όλων των τάξεων και κατευθύνσεων – μόνον εδώ τα καλύτερα βοηθήματα όλων ανεξαιρέτως των έγκριτων εκδοτών!
• Χιλιάδες Βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, κινέζικα) και λεξικά γενικής χρήσης αλλά και ορολογίας
• Περισσότερες από 600 διαφορετικές Σχολικές τσάντες από 15 διαφορετικές επώνυμες μάρκες για όλες τις τάξεις, σε πρωτότυπα και μοντέρνα σχέδια μόνο από 4,99€!
• Σχολικές κασετίνες από 1,19€ σε διάφορα σχέδια και σχήματα.
• Φαγητοδοχεία και παγούρια με όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών
• Επώνυμα είδη γραφικής ύλης για κάθε τάξη και όλα τα απαραίτητα είδη οργάνωσης γραφείου και αρχειοθέτησης
• Μεγάλη ποικιλία σε τετράδια, μπλοκ και σημειωματάρια, από κλασικά μπλε τετράδια μέχρι απίστευτες αποχρώσεις σε φούξια και λαχανί
• Αποκλειστικότητες σε ειδικές συνεργασίες (πχ Crayola, Cool Bee, Office Log) αλλά και αποκλειστικά σχέδια σε τσάντες και τετράδια!
• Laptops, desktops, tablets, usb sticks & εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, αξεσουάρ, εκτυπωτές, αναλώσιμα και άλλα προϊόντα τεχνολογίας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.

Business Vodafone Public

Vodafone Ελλάδας και Public μαζί: Νέα στρατηγική συνεργασία με shop-in-shop

Με τη νέα συνεργασία Vodafone Ελλάδας και Public, δημιουργείται για τον καταναλωτή ένα νέο οικοσύστημα με στόχο να καλύψει τις συνολικές του ανάγκες μέσα από μοναδικές προσφορές.

Business Public

Public Group: Αύξηση κερδοφορίας για το #1 Omni-Retail οικοσύστημα

Επιτυχημένη συγχώνευση με τη MediaMarkt και τη δημιουργία του πρωτοποριακού concept “Public + home”, με τις πωλήσεις των οικιακών συσκευών να ξεπερνούν το 20% του συνολικού τζίρου.

Business Public

Public: Η απάντηση μετά το πρόστιμο για τις πλασματικές εκπτώσεις

Σε συνέχεια του πρόστιμου που επιβλήφθηκε στα Public ύψους 520.000 ευρώ για πλασματικές τιμές στις εκπτώσεις η εταιρεία εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί.