“Χάθηκαν” 16.000 κρούσματα COVID-19 στην Αγγλία, εξαιτίας του ορίου μεγέθους του Excel

, “Χάθηκαν” 16.000 κρούσματα COVID-19 στην Αγγλία, εξαιτίας του ορίου μεγέθους του Excel

Με τον COVID-19 να επηρεάζει ακόμα τις εξελίξεις στην κοινωνία μας, είναι σημαντικό για τις χώρες να έχουν καταγεγραμμένα τα καθημερινά κρούσματα του ιού, ώστε να αποφασίζουν σε ποιες πόλεις θα χρειαστούν νέα μέτρα ή που ο ιός φαίνεται να είναι σε ύφεση και μπορούν να μειώσουν τα μέτρα.

Όμως, στην Αγγλία φαίνεται πως χάθηκε το μέτρημα. Από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου υπήρχε μία αύξηση των κρουσμάτων, καθώς περίπου 16.000 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν. Τα κρούσματα αποθηκεύονται σε αρχεία Excel, αλλά κανείς δεν είναι παρατηρήσει ότι το φύλλο εργασίας είχε φτάσει στο όριο μεγέθους του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα περίπου 15.841 κρούσματα να μη μεταφερθούν στο σύστημα της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση κατονομάζει ως υπεύθυνο την Public Heath Care, η οποία ευθύνεται να την ενημερώνει και να αποστέλλει τα κρούσματα που καταγράφονται. Από την άλλη, η PHC κατηγορεί τον οργανισμό Test and Trace, καθώς αναφέρει πως “δε τους στάλθηκαν ποτέ τα κρούσματα”. Παρά τις κατηγορίες, δεν υπάρχει ξεκάθαρος υπαίτιος για το λάθος, με την Public Heath Care να σημειώνει πως από εδώ και πέρα τα αρχεία θα χωρίζονται σε μικρότερα αρχεία, ώστε να αποφευχθεί μελλοντικά το ίδιο λάθος.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

Και παραπονιόμουν ότι στη δουλειά μου έχουμε μείνει ακόμα στην εποχή ανταλλαγής excel!

Gabriel

Θα τα χωρίζουν σε μικρότερα αρχεία για να χωράνε και σε δισκέτα. 💾

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.