Samsung CEO: “Έχουμε μακρά ιστορία στο να ξεπερνάμε κρίσεις”

Ο CEO της Samsung Electronics, Kwon Oh-hyun βρέθηκε σε συνέδριο μετόχων της εταιρείας και σχολίασε την κρίση της Samsung. Όταν μιλάμε για κρίση, εννοούμε την δύσκολη θέση στην οποία περιήλθε μετά την απόσυρση του Samsung Galaxy Note 7.

Όταν ανακοινώθηκε το Samsung Galaxy Note 7, φάνηκε να έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δυνατά smartphones της αγοράς. Κατάφερε μάλιστα να εκτοξεύσει τις μετοχές της Samsung Electronics. Ωστόσο, η διπλή ανάκληση και η οριστική απόσυρση από την αγορά, έκαναν ζημιά τόσο στα έσοδα όσο και στην φήμη.

Μέχρι στιγμής κορυφαία στελέχη της Samsung έχουν αποφύγει να κάνουν δημόσια σχόλια για το φιάσκο του Samsung Galaxy Note 7. Ο επικεφαλής του τμήματος Mobile, Dong-Jin Koh σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε υποσχεθεί να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των χρηστών.

Το να κάνει ο ίδιος ο CEO της Samsung Electronics σχόλια σχετικά με την κρίση, είναι κάτι που σίγουρα τραβά το ενδιαφέρον. Μιλώντας στο συνέδριο που σηματοδοτεί τα 47α γενέθλια της Samsung Electronics, ο Kwon Oh-hyun είπε πως η εταιρεία γνωρίζει από κρίσεις. Έχει μια μακρά ιστορία να τις ξεπερνά. Ζήτησε να χρησιμοποιηθεί η κρίση αυτή ως μια ευκαιρία να γίνει ένα άλμα στο να βελτιωθεί ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουν. Θέλει να δει βελτίωση στον τρόπο που καινοτομεί η Samsung.

“We have a long history of overcoming crises, […] Let us use this crisis as a chance to make another leap by re-examining and thoroughly improving how we work, how we think about innovation and our perspective of our customers”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Kwon.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί είναι ότι ο Kwon δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο Note 7 και την αποτυχία του. Προτίμησε να αρκεστεί στη λέξη “κρίση”.

samsung ceo on crisis, Samsung CEO: “Έχουμε μακρά ιστορία στο να ξεπερνάμε κρίσεις”

samsung ceo on crisis, Samsung CEO: “Έχουμε μακρά ιστορία στο να ξεπερνάμε κρίσεις”

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Πολλές εταιρείες έχουν περάσει κρίσεις, άλλοτε μεγάλες και άλλοτε λίγοτερο σημαντικές. Θεωρώ πως ένα αποτυχημένο μοντέλο δεν είναι αρκετό για να γκρεμίσει την samsung, άσχετα αν αυτό ήταν η ναυαρχίδα της. Θα επανέλθει με νέα μοντέλα και πολύ δυνατά.
Αλλά υπάρχει και μία παγίδα σε αυτό, αν στο μέλλον παρουσιαστεί κάτι παρόμοιο (δεν χρειάζεται να είναι ένα κινητό που καίγεται) τότε το πλήγμα θα είναι ανεπανόρθωτο, οπότε χρειάζεται προσεκτικές κινησεις και όχι βιασύνη.

tarif16

ε,δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια για ανάκαμψη!!!…ο νοών νοείτο!!!

giorgosgek

Εγω βλεπω οτι μονο διαφημηση της εκανε αυτο , μπορει να εχασε λεφτα , αλλα εννοειται οτι δεν προκειται να παθει τιποτα, ειναι τεραστια εταιρεια , ασχολειται με πολλα πραγματα , επειδη στον τομεα των smartphone εχουν χασουρα δεν παει να πει τιποτα. Η Samsung ειναι στο μυαλο του κοσμου και τωρα που φτιαχνει πραγματικο κινητο βομβα , ο κοσμος θα το προσεξει περισσοτερο , κακα τα ψεμματα , ολοι περιμενουμε να δουμε τι θα βγαλει μετα απο τα περιστατικα του Note, με μια ελκυστικη τιμη , το κινητο μπορει να βγαλει τα σπασμενα ανετα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.