Samsung: Μπορεί να εξαγοράσει την AMD

Εδικά στον τεχνολογικό τομέα οι συνεργασίες, οι εξαγορές και οι συγχωνεύσεις δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο. Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Samsung μάλλον έχει βάλει στο μάτι την AMD την οποία θέλει αν εξαγοράσει, ή έστω να προσπαθήσει.

Οι πληροφορίες έρχονται από την Κορέα και αναφέρουν ότι μια τέτοια εξαγορά είναι “win-win” τόσο για την AMD όσο και για την Samsung. Πρέπει να τονίσουμε ότι οι πληροφορίες είναι μη επιβεβαιωμένες καθώς καμία από τις δυο δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο σχόλιο.

H απόκτηση της AMD θα μπορούσε να βάλει τη Samsung στο ίδιο επίπεδο με Intel and Qualcomm με την τεχνολογία των ημιαγωγών. Φανταστείτε τι παραγωγή θα μπορούσε να έχει η Samsung με την AMD μαζί. Μια τέτοια εξαγορά όμως έχει δυο όψεις, η Samsung θα μπορούσε να μπει στον τομέα gaming PC ή η AMD να επικεντρωθεί στη αγορά mobile.

samsung amd εξαγορά, Samsung: Μπορεί να εξαγοράσει την AMD

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στέλιος

Απλά θα αναγκάσει την intel να ασχοληθεί…και ιστορικά όποιος τα βάζει με την intel μπαίνει σε περιπέτειες (οικονομικές).
Δυστυχως η intel δεν έχει αντίπαλο…
Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις…

JohnGR

Αυτή η φήμη υπάρχει εδώ και χρόνια, θα γίνει τελικά πραγματικότητα;
Αν γίνει η εξαγορά, ελπίζω να μείνει το brand AMD. Άντε να ξαναδούμε ανταγωνισμό στις CPU!

Kostas

Προσωπικά την γουστάρω την AMD εχω και cpu και gpu όμως το να πάψει να είναι Αμερικάνικη θεωρώ οτι θα την υποβαθμίσει ακόμα περισσότερο και άμα κάνει και καμιά πλάκα και αλλάξει και το brand όπως απεύχεται και ο φίλος πιο πάνω δεν νομίζω να είναι και τόσο win-win μια τέτοια εξέλιξη…
Από την άλλη για να το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα τωρα που ειναι και μεταλλικό το Galaxy
με εναν AMD μέσα αποκτάς αυτόματα και φορητή πλάκα ψησίματος! Και ναι με ένα μπρικακι πάνω θα φτιάχνει και καφέ απαντήθηκε το αιώνιο τεχνολογικό ερώτημα
.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.