Samsung: Ο νέος πρόεδρος οραματίζεται κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά

Η Samsung ετοιμάζεται για την μεγάλη ανακοίνωση της χρονιάς, η οποία θα γίνει την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στην MWC 2016. Θα παρουσιάσει τα Samsung Galaxy S7/S7 edge, τα οποία θα αναλάβουν τον δύσκολο ρόλο να ανεβάσουν τα κέρδη του τμήματος mobile.

Εν όψει λοιπόν της επίσημης ανακοίνωσης ο Dongjin Koh, ο νέος πρόεδρος του τμήματος mobile μιλά για τη Samsung και την παρουσία της στην αγορά των smartphones. Όταν ρωτήθηκε για την στασιμότητα στην αγορά των smartphones, αυτό που λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος είναι ότι πρέπει να δοκιμάσουν “κάτι καινούριο, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά”. Φέρνει το παράδειγμα του Samsung Galaxy Note, το οποίο δημιούργησε την τρέλα των phablet.

Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge ανακοινώνονται στις 21 Φεβρουαρίου στην MWC 2016, περιμένουμε πιστοποίηση IP67, την επιστροφή της κάρτας microSD για επέκταση μνήμης, μπαταρία 3000mAh και 3600mAh, αντίστοιχα (σημαντικά βελτιωμένη από τα 2550mAh και 2600mAh των περσινών Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge).

Το ερώτημα είναι αν τα χαρακτηριστικά αυτά είναι αρκετά και αν θα μπορέσει τελικά η Samsung να δημιουργήσει κάτι ανάλογο με τη σειρά Note, όπως ευελπιστεί ο Dongjin Koh.

samsung mobile president, Samsung: Ο νέος πρόεδρος οραματίζεται κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris

Ειναι ο αυτοκράτορας στα smartphone η Samsung , τέλος, καποτε ηταν η Apple μεχρι το iphone 5

NtinosMD

Ενταξει πιο νεος , και καλυτερα Αγγλικα με ιχνη αμερικανικης προφορας ο νυν CEO, κος Dong. Πλεον οι πιο επιμονοι και αυστηροι κριτες ειναι οι ιδιοι υποστηρικτες της Samsung. Σαν χρηστης των προιοντων τους θελω να δω κατι που να ενεχει το wow-effect στο επομενο μοντελο της εταιρειας στης 21 του μηνα- και δεν εννοω την επιστροφη της μνημη SD (ειδικα αν το αναφερουν σαν νεο feature θα ειμαι ο πρωτος που θα κραξω ). Τιμιες συσκευες δε λεω αλλα εαν κοστολογεις 700αρια και 800αρια ο χρηστης, που δεν μασαει… μηλο, ΑΠΑΙΤΕΙ τουλαχιστον κατι που να τον κανει να φυγει απο τη περσινη ναυαρχιδα επειδη οντως ΑΞΙΖΕΙ. Σε 3 μερες θα μαστε πιο σοφοι….

chris

NtinoMD @Πιστευω επειδή που εμφανισιακα ειναι ιδια s6 και s7 μονο και μονο για αυτο το λογο δεν θα φυγουν οσοι εχουν s6 αλλωστε οι περισσότεροι μη πω ολοι ειναι ευχαριστημενοι, τωρα αν εχει sd και λιγο μεγαλυτερη μπαταρία να δωσουν 300 ευρω διαφορα….. χλωμο, τωρα οσοι εχουν iphone ειναι ευκαιρία να αλλάξουν και να παρουν μια συσκευη τις προκοπής

NtinosMD

@chris Σωστοτατος !!!!!

giannis

@chris Tι κόλλημα έχετε μερικοί; Το iphone 6s κατά κοινή ομολογία είναι μια πολύ καλή και πολύ γρήγορη συσκευή και έχει αυτή τη στιγμή τον γρηγορότερο επεξεργαστή. Το γεγονός ότι είναι ακριβό και ότι μερικοί το αγοράζουν απλά γιατί είναι iphone δεν το κάνει κακή συσκευή. Εξάλλου η τιμή κυκλοφορίας των άλλων ναυαρχίδων δεν είναι και σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα.

chris

giannis@”δεν λεω οτι το ιphone ειναι ακριβη συσκευη, αντιθετως μαλιστα, αν σκεφτεις οτι το απλο s6 edge ξεκινησε στα 899 ευρω, λεω οτι δεν ειναι καλη συσκευη μπροστα στο edge

Manolis

“Samsung: Ο νέος πρόεδρος οραματίζεται κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά” και νόμιζα ότι θα ήταν μια γ@μ@τη συσκευή σε γ@μ@τη τιμή!!! 🙁

vkrd

Αυτός ο τίτλος του νέου γενικού διευθυντή, πως σας φαίνεται? Είναι κάτι που δείχνει πράγματα για το νέο S7 που έρχεται? Είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά? Είναι αυτό που θα εντυπωσιάσει και θα ικανοποιήσει το διευθυντή? Πως να νιώθει ο μέσος αγοραστής που στην ουσία ο γενικός, περνάει ντούκου μία συσκευή που έρχεται με φανφάρες? Δεν φαίνεται σαν να υπονομεύεται στην ουσία , το νέο μοντέλο? Δε θα έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις? Ο ίδιος προετοιμάζει την κοινή γνώμη και τους μετόχους λέγοντας πως έρχεται μιά δύσκολη χρονιά…Τι γίνεται, για καλό τον πήραν αυτόν και τον πληρώνουν? Γιατί προχωρούν στην παρουσίαση του S7, για να αποτύχει σε πωλήσεις, άσχετα το πόσο δυνατό και καλό είναι?
Αντιφατικά και ακαταλαβίστικα όλα αυτά.

NkkosAr

Κι εγω που περίμενα …
Να παίρνει iphone και να κολλάει αυτοκόλλητο *samsung.
Αυτό μάλιστα …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.