Η Samsung προβλέπει το καλύτερο τρίμηνο στην ιστορία της

samsung best quarter, Η Samsung προβλέπει το καλύτερο τρίμηνο στην ιστορία της

Η Samsung είχε ένα άκρως εντυπωσιακό πρώτο τρίμηνο του 2017 και προβλέπει ότι το δεύτερο τρίμηνο τα πήγε ακόμη καλύτερα με 20% αύξηση σε πωλήσεις και λειτουργικά κέρδη. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια προβλέπει ότι έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κερδών που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, θεωρεί ότι το δεύτερο τρίμηνο του έτους ήταν το καλύτερο στην ιστορία της. Η Samsung προβλέπει ότι έβγαλε κέρδη περίπου 14 τρισ. won, που σημαίνει 12.1 δισ. δολάρια, από τα 60 τρισ. won (52 δισ. δολάρια), που ήταν τα συνολικά της έσοδα.

Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκει στο τρίτο τρίμηνο του 2013, όταν τα κέρδη της άγγιξαν τα 10.16 τρισ. won. Τα έσοδα της Samsung είναι αυξημένα κατά 18% από την περασμένη χρονιά, ενώ τα κέρδη αναμένεται να αυξηθούν έως και 72%.

H Samsung δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά πρόσφατα είχε δηλώσει πως τα περισσότερα κέρδη της προέρχονται από τα τμήματα των οθονών και εξαρτημάτων, ενώ και η μεγάλη επιτυχία των Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+ σίγουρα βοήθησε να ανέβουν οι αριθμοί.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Περιμένω τα σχόλια των ειδικών καναπεδολόγων-φραπεδολόγων που έλεγαν μετά τα προβλήματα του Note 7 ότι πάει για κλείσιμο.

VasiliS7edge

John και εγώ αυτό περιμένω αλλά τίποτα. Και κάτι σχόλια τύπου “η δεύτερη Nokia”. Προφανώς είναι κάτι τύποι που δεν γνωρίζουν το μέγεθος της και γενικά δεν γνωρίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.