Samsung, Πρόβλεψη για μείωση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο του 2013

Η ανάπτυξη της Samsung στο τομέα της κινητής τηλεφωνίας είχε φτάσει σε τέλμα; Προβλέψεις της ίδιας της εταιρίας για το τέταρτο τρίμηνο του 2013 κάνουν λόγο για μειωμένα κέρδη που φτάνουν τα 7.8 δις δολάρια. Τα κέρδη του τελευταίου τριμήνου του 2013, Q4 ’13, είναι λιγότερα από το προηγούμενο τρίμηνο, Q3 ’13, καθώς είχε κέρδη 9.6 δις δολάρια, ενώ πέρσι στο αντίστοιχο τρίμηνο Q4 ’12 είχε κέρδη 8.3 δις δολάρια.

H ίδια, η Samsung δεν αναφέρει τους λόγους μείωσης των κερδών της, αλλά η τεράστια ανάπτυξη και επέκταση της εταιρίας στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας μάλλον έφτασε στο τέλος της. Φυσικά αυτή η μείωση δεν αποτελεί κρίση για την Samsung, καθώς έχει περισσότερα κέρδη σε ένα τρίμηνο, από ότι άλλες εταιρίες σε ένα ολόκληρο οικονομικό έτος.

Τέλος μην ξεχνάμε πως η Samsung δεν στηρίζεται ολότελα στο τομέα των κινητών της συσκευών καθώς παράγει μία πλειάδα από όλα προϊόντα.

Samsung χρήματα, Samsung, Πρόβλεψη για μείωση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο του 2013

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tiamat

τοχουμε ξαναπει οτι η ολη φαση με τα smartphone ειναι μια φουσκα!!!!

η αγορα ηταν παρθενα γιαυτο η samsung διογκωθηκε ετσι αποτομα. τωρα ομως που ολοι αρχιζουν να εχουν smartphone αρχιζει ο κορεσμος και σε 5-6 χρονια θα αρχισει η αντιστροφη μετρηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.