Schneider Electric: Πώς να προσελκύσετε τον σωστό τύπο επενδυτή αν είστε πάροχος υπηρεσιών colocation

Schneider Electric: Πώς να προσελκύσετε τον σωστό τύπο επενδυτή αν είστε πάροχος υπηρεσιών colocation, Schneider Electric: Πώς να προσελκύσετε τον σωστό τύπο επενδυτή αν είστε πάροχος υπηρεσιών colocation

Webcast του Διεθνούς Club Colocation (International Colocation Club) με θέμα: «Attracting Investors: What Colocation Providers Need to Know» φιλοξένησε η Schneider Electric στις 14 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο του webcast, κοινότητα ειδικών, ηγετών και οραματιστών της βιομηχανίας των Data Centers έμαθαν πως μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη τις εταιρείες που προσφέρουν colocation υπηρεσίες.

Μεταξύ άλλων, οι ενδιαφερόμενοι έμαθαν πως μπορούν οι επενδυτές να αξιολογούν τους παρόχους colocation υπηρεσιών, διαφορετικούς τύπους στρατηγικής και θέσης των επενδυτών ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκαν για πραγματικές υποθέσεις που στέφθηκαν με επιτυχία αλλά και για παραδείγματα όπου οι επενδυτές αποχώρησαν. Μέσω του webcast οι συμμετέχοντες κατανόησαν καλύτερα τι χρειάζεται για την προσέλκυση του σωστού τύπου επενδυτή που θα συμβάλει στη μεγιστοποίηση της ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.

Η αύξηση της ανάγκης για επεξεργασία δεδομένων από το Internet of Things (IoT), την Τεχνητή Νοημοσύνη και το cloud computing έχουν ως αποτέλεσμα τη δυναμική ανάπτυξη του κλάδου των colocation υπηρεσιών. Δεν είναι τυχαίο ότι στη διάρκεια του 2017 πραγματοποιήθηκαν οι περισσότερες συγχωνεύσεις και εξαγορές που έχουν γίνει ποτέ στον κλάδο, καταγράφοντας δραστηριότητα ύψους 20 δισ. δολαρίων.

Παρόλα αυτά, σήμερα η βιομηχανία παραμένει ιδιαίτερα κατακερματισμένη καθώς δραστηριοποιούνται περισσότεροι των 1.000 παρόχων, με τα στελέχη των εταιρειών που παρέχουν colocation υπηρεσίες να αναζητούν επενδυτικά κεφάλαια. Η κατανόηση των τρόπων που οι επενδυτές αξιολογούν μια πρόταση είναι ύψιστης σημασίας για την προσέλκυση και επίτευξη των σωστών επενδυτικών συμφωνιών. Ο Steve Wallage της συμβουλευτικής εταιρείας BroadGroup Consulting αναφέρει:

«Οι πάροχοι colocation υπηρεσιών αξιολογούνται από ένα ευρύ φάσμα επενδυτών, όπου ο καθένας διαθέτει διαφορετική εμπειρία και προοπτική. Η κατανόηση των κριτηρίων αξιολόγησης είναι ιδιαίτερα σημαντική στη διαδικασία προσέλκυσης του σωστού τύπου επενδυτή για την επιχείρησή σας.» Ο ίδιος συμπληρώνει: «Μετά την πραγματοποίηση πολλών έργων Δέουσας Επιμέλειας (Due Diligence) για επενδυτές, υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους οι πάροχοι colocation υπηρεσιών μπορούν να βελτιωθούν προκειμένου να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση και να μεγιστοποιήσουν το μερίδιό τους στην αγορά».

Ο οργανισμός International Colocation Club συνδέει παρόχους colocation υπηρεσιών από όλο τον κόσμο Το webcast που φιλοξενήθηκε από τη Schneider Electric ήταν ένα μέρος των δράσεων του. To ICC θα φέρει σε επαφή παρόχους colocation υπηρεσιών σε μία ετήσια εκδήλωση όπου οραματιστές της τεχνολογίας, ηγέτες του κλάδου και ειδικοί third-party εταιρειών θα προσφέρουν δεδομένα και πληροφορίες που θα βοηθήσουν τους παρόχους colocation υπηρεσιών να ανταποκριθούν επιτυχώς σε μια αγορά που μεταβάλλεται και αναπτύσσεται διαρκώς.

Το Digital ICC φέρνει στο διαδίκτυο την εμπειρία του International Colocation Club επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο περισσότεροι πάροχοι colocation υπηρεσιών να επωφεληθούν από τις γνώσεις, τα δεδομένα και τη μεταξύ τους αλληλεπίδρασή. Το 2017, το International Colocation Club πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και το 2016 στο Παρίσι με ομιλητές από τις εταιρείες 451 Research, CBRE, Data4, DH Capital, Digital Realty, Interxion και Schneider Electric.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το International Colocation Club θα είναι διαθέσιμες αργότερα εντός του έτους. Το webcast είναι διαθέσιμο on-demand εδώ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Schneider Electric

Schneider Electric: Νέα προωθητική ενέργεια για συστήματα UPS

Η Schneider Electric πραγματοποιεί μια μοναδική προωθητική ενέργεια έως και τις 30 Απριλίου 2023, με κάθε αγορά ενός UPS, συμπεριλαμβάνεται η σειρά Easy UPS 1 Ph BVS.

Reviews Schneider Electric Hands-on Unboxing

Schneider Electric APC Smart-UPS Ultra 5kW hands-on

Το APC Smart-UPS Ultra 5KW της Schneider Electric είναι το μικρότερο και πιο προηγμένο μονοφασικό UPS 2U που παρέχει ευελιξία εγκατάστασης και εξοικονόμησης κόστους ιδιοκτησίας.

Gear Schneider Electric

Schneider Electric APC Smart-UPS Ultra: Το πιο μικρό και ελαφρύ μονοφασικό UPS 3kW & 5kW

Με έως και 2,5 φορές μεγαλύτερη πυκνότητα ισχύος και το μισό βάρος και μέγεθος σε σχέση με παρόμοιες λύσεις, το APC Smart-UPS Ultra παρέχει περισσότερη ισχύ σε λιγότερο χώρο, απελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο IT για εφαρμογές edge computing.

Business Schneider Electric

Schneider Electric Innovation Summit World Tour: Με επίκεντρο τις δράσεις βιωσιμότητας

Πλήθος ψηφιακών και ανθρωποκεντρικών λύσεων λανσάρονται στην ετήσια σειρά εκδηλώσεων για πελάτες και συνεργάτες, που έχει γίνει πλέον θεσμός.