Starbreeze Studios | Συνεργασία με την EA Partners

, Starbreeze Studios | Συνεργασία με την EA PartnersΟι EA Partners ανακοίνωσαν σήμερα τη συνεργασία τους με τα Starbreeze Studios, τους βραβευμένους δημιουργούς των The Darkness και The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay με σκοπό να αναδημιουργήσουν μια από τις μεγαλύτερες και πιο κλασσικές επιτυχίες της . Ο τίτλος, με το κωδικό όνομα Project RedLime, κατασκευάζεται για τα Sony PS3, Xbox 360 της Microsoft και για PC.

“Η EA Partners είναι συγκλωνισμένη που θα δώσει έναν από τους πιο επιτυχημένους τίτλους της ΕΑ στα Starbreeze Studios,” είπε ο David DeMartini, vice president και γενικός διευθηντής της EA Partners. “Η αξία της Starbreeze όλα αυτά τα χρόνια είναι δεδομένη και νιώθουμε κάτι παραπάνω από χαρούμενη που τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της EA Partners. Η ομάδα δημιουργεί μια καινοτόμα ανακατασκευή ενός εκ των πιο κλασσικών τίτλων και η EA Partners είναι πεπισμένη ότι θα παρουσιάσει ένα παιχνίδι που θα κάνει αίσθηση στην παγκόσμια σκηνή.”

“Η EA Partners δίνει πρόσβαση σε ανεξάρτητους δημιουργούς όπως η Starbreeze, αφήνοντας μας να επικεντρωνόμαστε σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα – να δημιοργούμε εκπληκτικά παιχνίδια,” είπε ο Johan Kristiansson, CEO των Starbreeze Studios. “Βρισκόμαστε ήδη στην κατασκευή του Project RedLime και η ομάδα στην EA μας προσφέρει την άνεση του χρόνου ώστε να παρουσιάσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτό που σχεδιάζουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε μια νέα προοπτική σε αυτό που αγαπάμε περισσότερο.”

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet EA FIFA Hackers

Electronic Arts: Hackers κλέβουν δεδομένα 780GB και τα πωλούν online

Hackers έκαναν γνωστό ότι σε μία πρόσφατη κυβερνοεπίθεση κατάφεραν να κλέψουν δεδομένα 780 GB από το gaming κολοσσό της Electronic Arts.

Games EA EA Games Android

To Apex Legends Mobile έρχεται την άνοιξη στο Android

H Electronic Arts ανακοίνωσε ότι ήρθε η στιγμή της εμφάνισης του Apex Legends Mobile, το οποίο αρχικά θα έρθει στο Android.

Games EA Nintendo Switch PlayStation 4

Το FIFA 21 δε θα υποστηρίζει οποιασδήποτε μορφής cross-play

Σε σχετική ερώτηση η EA ήταν κατηγορηματική, ανακοινώνοντας πως δε θα μπορεί κάποιος να παίξει με παίκτες κονσόλας άλλης γενιάς ή άλλης εταιρείας.

Games EA EA Games PlayStation 4

Το Star Wars Squadrons δε θα είναι blockbuster, το μαρτυράει και η τιμή του

Το Star Wars Squadrons είναι μία πλήρης single-player και multi-player εμπειρία, όμως η EA ξέρει πως δεν πρόκειται για blockbuster.