Συνέντευξη με τον ο Kim Jin, Regional Head της Honor

Συνέντευξη με τον ο Kim Jin Regional Head της Honor, Συνέντευξη με τον ο Kim Jin, Regional Head της Honor

Την προηγούμενη εβδομάδα βρεθήκαμε στο Λονδίνο καλεσμένοι της Honor για να το πανευρωπαϊκό λανδάρισμα του νέου smartphone Honor 10. Μετά το τέλος του event είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Kim Jin, Regional Head της Honor και να τον ρωτήσουμε για τα σχέδια της Honor αλλά και τον “ανταγωνισμό” με την Huawei.

Techblog: Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για Honor 10;
Kim Jin: Ευελπιστούμε ότι αν κάποιος αγοράσει και δοκιμάσει το τηλέφωνό μας να γίνει κατά κάποιο τρόπο μακροχρόνιος συνεργάτης μας. Να λατρεύει τις υπηρεσίες μας, τα προϊόντα μας και τα πάντα. Βασική μας προσδοκία είναι να κάνουμε τη νέα γενιά χαρούμενη.

Honor 10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Συνέντευξη με τον ο Kim Jin Regional Head της Honor, Συνέντευξη με τον ο Kim Jin, Regional Head της Honor

Techblog: Το Honor 10 θα είναι η μοναδική ναυαρχίδα για το 2018;
Kim Jin: Έχουμε 4 σειρές με smartphones που κοστίζουν πάνω από 200 ευρώ, τις View, X, Lite και τη σειρά με τους αριθμούς. Αλλά αν ήταν να πω αν έχουμε συγκεκριμένα μόνο μία ναυαρχίδα, έχουμε δύο. Το Honor View καθώς και το Honor 10, τον αντικαταστάτη των προηγούμενων ναυαρχίδων Honor 8 και 9. Στην Ελλάδα θα έχουμε το Honor 10 σίγουρα, τώρα για το View δεν θέλω να σας δίνω ψεύτικες υποσχέσεις καθώς δεν γνωρίζω με σιγουριά.

Techblog: Θα υπάρξει Honor Lite 10;
Kim Jin: Λογικά ναι. Αλλά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ή το πότε θα λανσαριστεί…θα το μάθετε σε κάποια άλλη συνέντευξη τύπου.

Techblog: Σκοπεύετε να λανσάρετε κι άλλα προϊόντα;
Kim Jin: Δεν παρέχουμε μόνο ένα προϊόν, αλλά ένα ολόκληρο οικοσύστημα για τον καταναλωτή μας. Ωστόσο, σε γενικό πλαίσιο είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε ένα πράγμα με μεγάλη εστίαση.

Συνέντευξη με τον ο Kim Jin Regional Head της Honor, Συνέντευξη με τον ο Kim Jin, Regional Head της Honor

Techblog: Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για το μερίδιο αγοράς στην περιοχή της Ευρώπης;
Kim Jin: Ανάλογα με τις αγορές θα θέλαμε να βρισκόμαστε στην κορυφαία τριάδα και πεντάδα. Οπότε και για την αγορά της Κεντρικής Ευρώπης και της Σκανδιναβίας οι προσδοκίες μας είναι παρόμοιες. Συγκεκριμένα στην Ελλάδα πιστεύω ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες.

Techblog: Σε ποιούς καταναλωτές δίνετε μεγαλύτερη έμφαση; Στους νέους ή στους επιχειρηματίες;
Kim Jin: Για εμάς δεν έχει σημασία η απασχόληση και το επάγγελμα του χρήστη στην κοινωνία. Όλα έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό, τις ελπίδες και τα όνειρα. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να επιτύχουν τα όνειρά τους χρησιμοποιώντας κάποιες από τις βέλτιστές υπηρεσίες μας.

Techblog: Πώς τα καταφέρνετε να μην «κανιβαλίζετε» τα προϊόντα σας εφόσον κάποια μοντέλα της Huawei είναι ανταγωνιστικά της Honor;
Kim Jin: Μπορούμε να φέρουμε τα τηλέφωνα εδώ και να δείτε τις διαφορές (γέλια). Όπως και να έχει ο ανταγωνισμός είναι κάτι το σχετικό. Και με άλλες εταιρείες ανταγωνιζόμαστε, οι οποίες δεν είναι στον τομέα της τεχνολογίας. Για παράδειγμα με τις εταιρείες μόδας. Δεν θέλουμε να προσβάλλουμε κανέναν, αλλά να δείξουμε πόσο καλά προϊόντα έχουμε.

Συνέντευξη με τον ο Kim Jin Regional Head της Honor, Συνέντευξη με τον ο Kim Jin, Regional Head της Honor

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.