Συνεργασία Netflix και ζεύγος Ομπάμα για την παραγωγή ταινιών και ντοκιμαντέρ

συνεργασία netflix barack michelle obama παραγωγή ταινιών ντοκιμαντέρ, Συνεργασία Netflix και ζεύγος Ομπάμα για την παραγωγή ταινιών και ντοκιμαντέρ

Ο πρώην Πρόεδρος των Η.Π.Α, Barack Obama, θα γίνει και επίσημα παραγωγός του Hollywood μιας και μαζί με τη σύζυγό του, Michelle Obama, ήρθαν μέσω της δικής τους εταιρείας παραγωγής, Higher Ground Productions, σε συμφωνία με το Netflix για την παραγωγή ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, σειρών και ντοκιμαντέρ.

Σε δηλώσεις του ο 44ος Πρόεδρος των Η.Π.Α αναφέρει πως ήταν πολύ μεγάλη χαρά κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, να συναντήσουν τόσο πολλούς συναρπαστικούς ανθρώπους από διαφορετικά κομμάτια της κοινωνίας και να τους βοηθήσει να μοιραστούν τις εμπειρίες τους σε ένα ευρύ κοινό, να ακουστούν δηλαδή προς τα έξω μέσω της δημοσιότητας και της ιδιότητας του Barack Obama.

Στη συνέχεια αναφέρεται πως για αυτό το λόγο ο ενθουσιασμός του ζεύγους Obama για τη συνεργασία τους με το Netflix είναι πολύ μεγάλος μιας και είναι ευκαιρία να αναδείξουν εμπνευσμένους και ταλαντούχους ανθρώπους των οποίων η φωνή θα ακουστεί σε ακόμα περισσότερους λαούς και θα μπορούν να μοιραστούν τις ιστορίες τους με όλο τον κόσμο.

Πριν έρθει η συμφωνία του ζεύγους Obama με το Netflix, υπήρξαν φήμες για τη συνεργασία αυτή από το Μάρτιο, όπου η πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Barack Obama, Susan Rice, εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Netflix και από ότι φάνηκε, επιβεβαιώθηκε το “όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτία”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Netflix, Reed Hastings, έχει κάνει δωρεές σε αρκετούς Δημοκρατικούς υποψηφίους στο παρελθόν όπως στη Hillary Clinton και το Barack Obama, ενώ έχει ασκήσει κριτική στο Ρεπουμπλικανό Donald Trump το 2016 πριν εκείνος εκλεγεί Πρόεδρος των Η.Π.Α.

Από την πλευρά του Netflix δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πότε θα μπορούν οι 125 εκ. συνδρομητές να παρακολουθήσουν τις πρώτες τηλεοπτικές προσπάθειες των Obama, οι οποίες θα προβάλλονται παγκοσμίως σε όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας. Τέλος, η Michelle Obama αναφέρει πως μαζί με το σύζυγό της είχαν πάντοτε πίστη στη δύναμη του να συνομιλούν με τόσο κόσμο και να εμπνέονται από αυτούς σε βαθμό που θα τους επιτρέπει να δουν τον κόσμο γύρω τους με μια διαφορετική ματιά και να ανοίξουν το μυαλό και την καρδιά σε όλο τον κόσμο.

συνεργασία netflix barack michelle obama παραγωγή ταινιών ντοκιμαντέρ, Συνεργασία Netflix και ζεύγος Ομπάμα για την παραγωγή ταινιών και ντοκιμαντέρ

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.