Το Techblog στα Social Media, Οκτώβριος 2013

Από το 2007 και μέχρι σήμερα το Techblog αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες πηγές ενημέρωσεις στην Ελλάδα με νέα και ειδήσεις τεχνολογίας και hands-on video σε smartphones και tablets που μπορείς να εμπιστευτείς. Η παρουσία του Techblog στα Social Media είναι σημαντική με ενεργές κοινότητες φίλων της τεχνολογίας.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας. Η τεχνολογίας μας ενώνει!

Social Media
YouTube, 20.260 subscribers
Twitter, 9.300 followers

Techblog Social Media Οκτώβριος 2013, Το Techblog στα Social Media, Οκτώβριος 2013

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Μια χαρά πάμε άντε να φάμε τον Bieber στο Twitter! 🙂

Spukie

παμε δυνατα!

Nio

Μπραβο Κωστα. Η επιτυχια οφειλεται στην απλοτητα του site κ στην καθημερινη σου παρουσια.
Ελπιζω να δεκαπλασιασοτυν οι φιλοι της τεχνολογιας κ να γινουμε ακομα μεγαλυτερη παρεα.

thodoris

Πόλη καλή δουλειά Κώστα ! Το techblog είναι το Homepage πλέον … Θα θέλαμε όμως hands on και laptop-ultrabook . Όχι μονο mobile

tiamat

εγω εχω κολλησει με techblog γιατι περα απο τη συνεχη φοβερη ενημερωση και τα μαματα hands on μας αφηνει να εκφραζομαστε ελευθερα και διαθετει και αισθηση του χιουμορ που ειναι σημαντικο και δινει χρωμα στη συζητηση

nick123

μία χαρά φαίνονται τα νούμερα.
Θα ζητήσω συγνώμη για το off τοπικ και ας ανοίξω ένα θέμα σηζήτησης βάση των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ αριθμών που βλέπω.

Έχετε απορία ?

Facebook, 26.690 μέλη και Google+, 23.700 plussers

Διαφορά 3010 άτομα

Πώς γίνετε αυτό ?

Το ένα έχει 1 δις χρήστες και το άλλο ούτε τους μισούς βάση των στατιστικών που δημοσιεύονται σε διάφορα ΕΛΛΙΝΗΚΑ κια ΜΗ websites.

Μήπως υπάρχει καμία παραπληροφόριση ?

tiamat

ρε συ nick πως θα μπορουσαν οι αριθμοι να μην ειναι αληθινοι εφοσον επιβεβαιωνονται πρωτα απ’ολα απο τα ιδια τα μεσα δικτυωσης?
εγω ειμαι τωρα μεσα fb και το fb λεει οτι το techblog εχει ηδη φτασει τα 26.714 ατομα.

μη βλεπουμε φαντασματα παντου.

Nio

Επειδη εχουνε πολλοι gmail που ειναι φοβερο καθως κ youtube η google επιμενει σε εκνευριστικο βαθμο σε “ολα σε ενα” λογαριασμο. Οποτε ανοιγεις κ ενα google plus. κανεις κ ενα like. To google plus θελει βελτιωση. Επρεπε να ναι πιο απλο κ να στο χευει σε ενα πιο σοβαρο facebook. Με οριο φωτογραφιων κ πολλα αλλα. offtopic τελειως.

ioannis

Μπράβο παιδιά εξαιρετική δουλειά φουλ ενέργεια για άπειρες παρουσιάσεις

tsioubiou13

Μπράβο! Συγχαρητήρια! Συνεχίστε έτσι! Ολα καλά το μόνο που λείπει είναι η εφαρμογή Techblog…

Timotheos

Μπράβο Κώστα!!! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Chris K

Κωστα, εγω οπως και πολλοι αλλοι…γκατζετακηδες, ειμαστε καθημερινοι επισκεπτες στο site σου γιατι ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτης της κατηγοριας στην Ελλαδα! Δεν ειναι τυχαιο που το προτιμαει ο κοσμος! Ολα τα νεα απο την παγκοσμια ”σκηνη” της τεχνολογιας,hands on, και συνεχης ενημερωση με νεα θεματα ολες τις ωρες τις μερας, καθως και συζητησεις και εκφραση αποψεων χωρις λογοκρισια! Συνεχισε την καλη δουλεια!

Χρηστος

Πανούλης

Κώστα, παρα οπολυ καλη δουλεια εχεις κανει! Σ παρακουλουθω εδω και 2,5 χρονια! Θελουμε εφαρμογη για Android ομως!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business newsletter Sony Sony VAIO

H Sony ακούγεται ότι θα πουλήσει το τμήμα VAIO υπολογιστών

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης η Sony ετοιμάζεται να πουλήσει το τμήμα με τους υπολογιστές VAIO σε μια ιαπωνική κοινοπραξία εταιρειών κρατόντας ένα μικρό ποσοστό και αποσύροντας εντελώς το brand από χώρες που δεν έχει καταφέρει να γίνει γνωστό. Η Sony έχει ενημερωθεί αλλά δεν θέλησε να αρνηθεί ή να επιβεβαιώσει τις […]

Reviews Android Android Smartphones featuredtv

Sony Xperia Z1 Compact ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Sony Xperia Z1 Compact με οθόνη 4.3 ίντσες HD και κάμερα 20.7 Megapixel. Το Z1 Compact είναι αδιάβροχο, ενσωματώνει ραδιόφωνο FM και NFC, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 2.2GHz, μνήμη RAM 2GB και τρέχει Android 4.3 Jelly Bean. Κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες με τιμή 549 […]

Business Microsoft newsletter

O Satya Nadella νέος CEO της Microsoft

Ο 46χρονος Satya Nadella με καταγωγή από την Ινδία είναι ο νέος CEO της Microsoft. Υπηρετεί την εταιρεία από το 1992 από διάφορες θέσεις ενώ πριν αναλάβει ως CEO (Chief Executive Officer) κατείχε τη θέση ως Microsoft’s Cloud and Enterprise group.

Smartphones Android Android Smartphones newsletter

Vivo Xplay3S, Τα πρώτα reviews αναδεικνύουν τη χάρη της οθόνης QHD 1440×2560 pixel

To πρώτο smartphone με οθόνη ανάλυσης QHD (Quad HD) 1440×2560 pixel είναι το Vivo Xplay3S (6″) και κυκλοφορεί σε μερικές μέρες στην αγορά της Κίνας. Κάποιοι πρώτοι τυχεροί το έχουν ήδη στα χέρια τους και έχουν ξεκινήσει τις δοκιμές και τις κόντρες με οθόνες άλλων μοντέλων smartphones. Συγκεκριμένα το βάζουν πλάι-πλάι με τα Samsung Galaxy […]