Το Airbnb ενεργοποίησε την υπηρεσία open homes για τις πυρκαγιές στη Ανατολική Αττική

airbnb δωρεάν στέγαση πληγέντες πυρκαγιά ανατολική αττική κινέτα, Το Airbnb ενεργοποίησε την υπηρεσία open homes για τις πυρκαγιές στη Ανατολική Αττική

Το Airbnb με την υπηρεσία open homes προσφέρει δωρεάν στέγαση στους πληγέντες των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική αλλά και σε εργαζόμενους των φορέων που παρέχουν βοήθεια, για το διάστημα 24 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου.

Οι διαθέσιμες κατοικίες προσφέρονται δωρεάν μέσω της πλατφόρμας Airbnb για τους πληγέντες των πυρκαγιών σε Ανατολική Αττική αλλά και την Κινέτα. Οι περιοχές στις οποίες τα μέλη του Airbnb μπορούν να προσφέρουν δωρεάν στέγαση είναι επισημασμένες στο χάρτη και καλύπτουν περιοχές των νοτίων και βορείων προαστίων, Πειραιά, κέντρου της Αθήνας και περιοχές κοντά στην Κινέτα. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 9 οικοδεσπότες που προσφέρουν τις οικίες τους δωρεάν στους πληγέντες των πυρκαγιών, με την ελπίδα αυτός ο αριθμός να αυξηθεί για τη βοήθεια ακόμα περισσότερων συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Η βοήθεια αυτή ενεργοποιείται μέσω της υπηρεσίας Open Homes που ξεκίνησε το 2012 έτσι ώστε τα μέλη του Airbnb να βοηθούν όσους χρειάζονται διαμονή μέχρι να ανασυνταχθούν μετά από φυσικές καταστροφές, πολέμους και κάθε λόγο που ωθεί τους ανθρώπους στην απομάκρυνση από την κατοικία τους. Το Airbnb δίνει τη δυνατότητα για δωρεάν στέγη σε όσους έχουν πληγεί από την καταστροφή αλλά και σε εργαζόμενους των φορέων που παρέχουν βοήθεια, για όσο διάστημα επιθυμεί ο κάθε ιδιοκτήτης καθώς και για οποιαδήποτε στιγμή το δηλώσει ο ίδιος.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
john

τζάμπα διαφήμιση και τζάμπα μάγκας το airbnb θα πω εγώ όχι να δώσει κάτι για τούς ανθρώπους ενεργοποιούσε το οπεν χομε κάτι έκανες τώρα μπράβο ουαου

bill

εσυ τι. εκανες που κραζεις?
για. πες μας
ανοιξες το. σπίτι σου? εστειλες. βοηθεια?
αμφιβαλω
απτους βρωμιαρηδες που δημοσιεύουν και κραζουν στο ιντερνετ θα σαι

john

εσύ τώρα γιατί αντιδράς μετοχές έχεις και σου θίξαμε την εταιρία άσε ρε εγώ το τι κάνω δεν το διαφημίζω δεν με κοφτή να το μάθουν όλοι άλλα δεν κλάνω με ξένο κώλο παντος

bill

κλασσικος ελληναρας. μπλα μπλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.