Το Galaxy S9 Plus ξεπέρασε σε πωλήσεις το iPhone X παγκοσμίως

samsung galaxy s9 plus ξεπέρασε πωλήσεις iphone x παγκοσμίως, Το Galaxy S9 Plus ξεπέρασε σε πωλήσεις το iPhone X παγκοσμίως

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η εταιρεία ερευνών Counterpoint, το Samsung Galaxy S9 Plus έγινε το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, εκτοπίζοντας το iPhone X στην τρίτη θέση.

Η πρωτιά αυτή οφείλεται στις βελτιωμένες πωλήσεις της ναυαρχίδας της Samsung στις περιοχές της Ασίας και του Ειρηνικού αλλά και της Βόρειας Αμερικής. Δεν είναι όμως μόνο το Galaxy S9 Plus που “πάτησε” κορυφή στις πωλήσεις παγκοσμίως αλλά και το Galaxy S9 τα πήγε εξαιρετικά μιας και έφτασε να είναι δεύτερο στη σχετική λίστα.

Στο αντίπαλο “στρατόπεδο”, η Apple είδε το iPhone X να φτάνει στην τρίτη θέση των πωλήσεων, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στην πρώτη δεκάδα βρίσκουμε τα iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 6 και iPhone 7 το οποίο παραμένει δυνατό στις περιοχές που κυριαρχεί το Galaxy S9 Plus, δείχνοντας τη δύναμη της εταιρείας ακόμα και σε πωλήσεις παλαιότερων συσκευών.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι πως στη δεκάδα βρίσκεται για πρώτη φορά η Xiaomi με τα Redmi 5A και Redmi 5 Plus/Redmi Note 5 να καταλαμβάνουν την έκτη και όγδοη θέση στα smartphone με τις κορυφαίες πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, με τη λίστα να συμπληρώνει το Galaxy S8 του οποίου οι πωλήσεις είναι λιγότερες από αυτές του iPhone 7.

samsung galaxy s9 plus ξεπέρασε πωλήσεις iphone x παγκοσμίως, Το Galaxy S9 Plus ξεπέρασε σε πωλήσεις το iPhone X παγκοσμίως

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

αν το πετσοκομμενο σε σπεκς μικρο s9 εχει ιδιες πωλησεις με το μεγαλυτερο s9plus, παει να πει οτι υπαρχει πολυς κοσμος που δεν θελει τα τεραστια σημερινα τηλεφωνα αλλα οι εταιρειες τον γραφουν στα τετοια τους τον κοσμο αυτο

Agnostos13

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš:
Σίγουρα υπάρχει…

Petros

iphone the king is dead

giorgosgek

Μα δεν εκανε πωλησεις το iphone x , οπως ουτε και το s9 , απλα η apple το εβαλε 1000+ οποτε ειχε τρελο κερδος , το ηξερε ηδη και ηταν πολυ εξυπνο .

Vendetta

Εάν δεν κάνω λάθος αφορά τις πωλήσεις του Απριλίου μόνο και όχι από την ημερομηνία που βγήκαν στις αγορές. Θα ήθελα όμως να δω τις συνολικές πωλήσεις σε μονάδες και αξία από τη στιγμή ανακοίνωσης της κάθε συσκευής μέχρι σήμερα…κάτι μου λέει ότι θα αλλάξουν πολλά στο γράφημα

forneverarrow

@Παπαροκάς: συνεχίζω τον συλλογισμό σου λέγοντας ότι δεδομένου πως στη δεκάδα έχουμε iPhone 8/7/6, και S9 σημαίνει ότι όντως, ο κόσμος δεν θέλει τα τεράστια smartphones που μας πασάρουν σήμερα. Πάντως, αν ήμουν Samsung θα με προβλημάτιζε το γεγονός ότι το iPhone 6 είναι αρκετά πάνω απο το S8…

thanos

Λίγο παραπλανητικό το δημοσίευμα, θα νομίζει κάποιος πως το X είναι πλέον στην τρίτη θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις από την αρχή της διάθεσης τους. Όλοι ξέρουμε ότι ισχύει το αντίθετο, ένας μήνας δε λέει κάτι!!!

Panos13

Δηλαδή με λίγα λόγια ένας στους δέκα παγκοσμίως αγοράζει iPhone…

ΝΙΚΟΣ

Αυτό είναι κάτι που πολλοί υποπτευόντουσαν. Φέτος πολλά 7,7plus κατέληξαν σε χέρια πελατών σε σχέση με τα X, 8,8plus.

G.J.

Βάλε ένα disquss επιτέλους στο site… Αυτό το σαπίδι με την φόρμα είναι πραγματικά μη-ελκυστικό για να γράψεις.

Λευτερης

GJ συμφωνω απολυτως φιλε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.