To PlayStation αποχωρεί από τις πλατφόρμες του Facebook ως ένδειξη διαμαρτυρίας #StopHateForProfit

, To PlayStation αποχωρεί από τις πλατφόρμες του Facebook ως ένδειξη διαμαρτυρίας #StopHateForProfit Όπως και άλλες μεγάλες εταιρείες, έτσι και η Sony αποφάσισε να αποσυρθεί εντελώς από όλες τις social media πλατφόρμες του Facebook, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους κανόνες που διατηρεί η εταιρεία σχετικά με τη ρητορική μίσους και την παραπληροφόρηση.

Εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter άρχισαν να παίρνουν δραστικά μέτρα κατά της παραπληροφόρησης και του επιθετικού περιεχομένου, όμως το Facebook συνεχίζει να μην παίρνει κάποια θέση σχετικά με το θέμα. Αυτό ξεκίνησε μία νέα ιντερνετική καμπάνια, με την ονομασία #StopHateForProfit, στην οποία συμμετέχουν ονόματα όπως Verizon, North Face, Levi Straus και Microsoft.

, To PlayStation αποχωρεί από τις πλατφόρμες του Facebook ως ένδειξη διαμαρτυρίας #StopHateForProfit

Σχετικά με την αποχώρηση της από Facebook και Instagram, η Sony δήλωσε:

“Για να υποστηρίζουμε την καμπάνια #StopHateForProfit, αναστέλλουμε παγκοσμίως τις δραστηριότητες μας σε Facebook και Instagram, συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων και δωρεάν περιεχομένου, μέχρι και το τέλος του Ιουλίου. Υποστηρίζουμε το να δουλεύουμε (και να παίζουμε) μαζί για το καλό.”

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.