ΗΠΑ, 41.3% της αγοράς έχει η Apple και 27% η Samsung

H κυριαρχία της Apple όσον αφορά στην αγορά των smartphones στις ΗΠΑ, συνεχίζεται καθώς πλέον ελέγχει το 41.3% της αγοράς ενώ η Samsung σημείωσε επίσης αύξηση και άγγιξε το 27%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η LG, στην τέταρτη η Motorola και το top five συμπληρώνει η HTC. Ωστόσο, όσον αφορά στις πλατφόρμες η Google είναι στην κορυφή με το Android και η Apple ακολουθεί με το iOS.

Αν και το Android κατά την περσινή χρονιά παρουσίασε πτώση τελικά κατάφερε να κυριαρχήσει έναντι του iOS της Apple. Την πεντάδα συμπληρώνουν BlackBerry, Microsoft και Symbian σύμφωνα με την έρευνα του comScore.

, ΗΠΑ, 41.3% της αγοράς έχει η Apple και 27% η Samsung
, ΗΠΑ, 41.3% της αγοράς έχει η Apple και 27% η Samsung

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot

Δηλαδή Microsoft και Symbian θα παίξουν μπαράζ για την κατηγορία 😀
Πέρα απ την πλάκα.. Δύσκολα τα πράγματα για την Microsoft. Διότι Android και Ios είναι δυνατά χαρτιά.

Γιαννης

Η sony γιατι δεν υπαρχει πουθενα;

Tom

Καλα η HTC με το one το πιο βραβευμενο κινητο περυσι και επεσε? Οκ..

Εχουμε κατι παρομοιο για Ευρωπη. Εκει απ’ οσο ξερω ειναι η samsung πρωτη αλλα θελω να δω και τις αλλες.

antteas

Στην Αμερική γιαννη απεχθανονται την Sony

VasiliSII

η Sony δεν υπάρχει γιατι σε όλα τα στατιστικά είναι στην κατηγορία Others… πως είναι το κόμμα του Λεβέντη, κατι τέτοιο.

Darth

@Γιαννης γιατι δεν δίνει αρκετά λεφτα για διαφήμιση………. και ος είναι γνωστό στην αμερικη (και αλλου αλλα ιδιαίτερα στην αμερικη) αγοραζουν ποιο πολύ τα προϊόντα τα οποία υπερδιαφιμιζοντε (τα βλέπουν κάθε τοσο στα μούτρα τους)

apple και applesung εχουν πιάσει το νοημα “ένα ΄τεράστιο μερίδιο αγοραστών είναι πρόβατα και αν τους φερθείς με τον κατάλληλο τρόπο θα σε ακολουθούν”

George E.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι η Sony Mobile αποσύρθηκε από την αγορά της Αμερικής για να επικεντρωθεί σ’αυτή της Ευρώπης και της Ασίας.

Chris

Βασικά αν δείτε τα οικονομικά στοιχεία της sony η εταιρία είναι σε άσχημη κατάσταση έχει ζημίες παντού ήδη πώλησε τον τομέα των laptop που είχε. Ανακοίνωσε πως κλείνει τα καταστήματα της στην αμερική (την ιδια ώρα που η samsung ανοίγει τα δικα της) και γεικώς απολύει εργαζομένους απο όλα τα τμήματα της ενώ πριν λιγες μέρες επίσης ανακοίνωσε πως ο τομέας των τηλεοράσεων της θα αναδιαρθρωθεί με επίσης πιθανή την πώληση του.

dimitRis

Όχι, τα XPERIA κυκλοφορούν κανονικά στήν Αμερική

j

On topic, τα έχουμε πει 100 φορές για ios και android, ios>>9smartptphones android>> over 100. Για αυτό κερδίζει το android

Drake

@Sot
Mπαράζ για την κατηγορία θα παίξουν Blackberry και Symbian! H Microsoft πέρασε τρίτη…και από δω και πέρα, μόνο άνοδος για τα Windows Phone, ειδικά με τα 8.1! Όσο για τα αποτελέσματα, απόλυτα φυσιολογικά! ΗΠΑ είσαι, ποιος θα ήταν πρώτος;

Takis

@Darth +1 στο applesung έχεις τεράστιο δίκαιο ,διότι έχουν τεράστιες ομοιότητες ,ακόμα και στα χρώματα το s5 έχει τα ίδια με το 5s και το 5c ,όπως επίσης έχει το home button να ξεχωρίζει.
Όσο για τη Sony, ο Ίδιος ο Kazuo Hirai δήλωσε οτι η Sony θα επενδύσει στις αγορές της Αμερικής και της Κίνας ,για να δούμε τι θα κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.