Vodafone: Επίσημη ανακοίνωση για την εξαγορά της Cyta Hellas

Vodafone αγοράζει Cyta Hellas, Vodafone: Επίσημη ανακοίνωση για την εξαγορά της Cyta Hellas

H Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε την υπογραφή της συμφωνίας πώλησης μετοχών για την εξαγορά του 100% της Cyta Hellas με την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΑΤΗΚ).

Σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών, η Vodafone κατέθεσε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική προσφορά, ύψους 118 εκατ. ευρώ, που αναδεικνύει την αξία της Cyta Hellas.

Για την ολοκλήρωση της εξαγοράς θα απαιτηθεί η συνακόλουθη έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Vodafone αγοράζει Cyta Hellas, Vodafone: Επίσημη ανακοίνωση για την εξαγορά της Cyta Hellas

Ο κ. Χάρης Μπρουμίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «H Vodafone Ελλάδας συνεχίζει τις μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα. Η εξαγορά της Cyta Hellas, κατόπιν έγκρισης από τις αρμόδιες αρχές, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον στόχο μας για την ανάδειξη της Vodafone σε έναν σύγχρονο πάροχο ολοκληρωμένων υπηρεσιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Παράλληλα, θα αποτελέσει ευκαιρία για τους εργαζομένους των δύο εταιριών να ενισχύσουν την τεχνογνωσία τους, να αναδείξουν το ταλέντο και την εμπειρία τους, αλλά και να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους. Η επέκταση των δικτύων μας και η ενίσχυση των δραστηριοτήτων μας θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη Vodafone Ελλάδας και θα έχει σημαντικά θετικά αποτελέσματα για τη διευρυμένη βάση πελατών μας, αλλά και ευρύτερα για τους Έλληνες καταναλωτές».

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kiki

Κρίμα στους Cyta όταν λήξει το συμβόλαιό τους.. Θυμάμαι όταν είχε λήξει το συμβόλαιό μου στη Vodafone, μέχρι να αποφασίσω αν θα συνεχίσω έκοψαν ό,τι έκπτωση είχα μέχρι τότε και μόνο με ανανέωση επανήλθαν. Τέτοια ήταν πάντα..

NikosAr

Άντε να αγοράσετε και την wind για *καλύτερη εμπειρία χρήσης ( στα υπόλοιπα με καλύψατε )

Gregorio

Από πάντα είχα ΌΤΕ, εως ότου είπα να πάω στην Vodafone και για 2 χρόνια που είχα οικιακό συμβόλαιο με την Vodafone κόντεψα να αρχίσω τα ηρεμιστικά φάρμακα και τις ψυχοθεραπείες εξαιτίας της Vodafone, σε αυτά τα 2 χρόνια είχα σε καθημερινή βάση αποσυνδέσεις, το Ping στον θεό πάνω από 31-33, η ταχύτητα την μια στιγμή ήταν στα 9Mbps και την άλλην στα 2Mbps, για να ανοίξω σελίδες ήθελα ώρες, για να βρω να μιλήσω με κάποιον εκπρόσωπο στην εξυπηρέτηση πελατών (που σου την χρεώνει και ας παίρνεις από το σταθερό που είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο τους) έπρεπε να ξεκινήσω να παίρνω τηλέφωνο από το πρωί εως το βράδυ για να πετύχω κάποιον όπου εκεί άρχιζαν τα ψέματα, ότι φταίει ο υπολογιστής μου, το LapTop μου, το Tablet μου, το PlayStation μου, το κινητό μου, το σπίτι μου, το σπίτι του γείτονα, ο ΟΤΕ, η γειτονιά, η πόλη, ο ανάδρομος Ερμής, το φεγγάρι, το Πασοκ, η τρύπα του όζοντος αλλά ΌΧΙ δεν έφταιγε ποτέ η Vodafone… εως ότου ξαναγύρισα πίσω στον ΟΤΕ και ως διαμαγείας ΌΛΑ τα προβλήματα εξαφανίστηκαν, στον 1+ χρόνο τώρα στον ΟΤΕ δεν έχω ούτε αποσυνδέσεις ούτε τίποτα και έχω ακριβός τις ίδιες συσκευές που είχα τότε,… Συνέχεια »

giorgosgek

παιδια απαραδεκτο , η cyta ειναι πολυ καλη , υψηλες ταχυτητες και πολυ φθηνη. Η vodafone και η wind ειναι χαλια, απαραδεκτες , μονο απατεωνες μπορω να τους πω . Ο ΟΤΕ καλος ειναι ,αλλα ακριβος, μικρα προβληματακια μονο που και που , αλλα δεν σε ενοχλει , εχεις το κεφαλι σου ησυχο , τα ρουτερ ειναι προβληματικα παντου δεν το σχολιαζω , παιρνεις κανα netgear

Chris

Ζηλεύω τον φίλο με το 31-32ping…βαράω 150-400 για πλάκα όσο για την ταχύτητα, καρδιογραφημμα…

Ευγένιος

Ανανέωση σε καρτοκινητο καπέλο 50λεπτα και αν δεν κάνεις συχνά κλήσεις χωρίς να έχει παρέλθει το χρονικό όριο των 30 ημερών, σου τρώνε τα λεφτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.