Η Vodafone εξαγοράζει την Cyta Hellas με 120 εκατ. ευρώ

Vodafone αγοράζει την CYTA, Η Vodafone εξαγοράζει την Cyta Hellas με 120 εκατ. ευρώ

Η Vodafone εξαγοράζει το 100% της Cyta Hellas όπως ανακοίνωσε η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου και σύμφωνα με πληροροφορίες το τίμημα ανέρχεται περίπου σε 120 εκατ. ευρώ. Η Cyta Hellas υπολογίζεται ότι έχει περίπου 300.000 συνδρομητές στη χώρα μας.

Vodafone αγοράζει την CYTA, Η Vodafone εξαγοράζει την Cyta Hellas με 120 εκατ. ευρώ

H επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΡΧΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ανακοινώνει ότι τα Διοικητικά Συμβούλια της ΑΡΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ και της θυγατρικής της εταιρείας DIGIMED COMMUNICATIONS LTD (Πωλητές), στα πλαίσια του διεθνούς διαγωνισμού που προκήρυξαν, ανακήρυξαν την Πέμπτη 18/1/2018 την εταιρεία VODAFONE – PANAFON HELLENIC TELECOMMUNICATIONS S.A. ως προτιμώμενο πλειοδότη (Preferred Bidder) για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας CYTA HELLAS TELECOMMUNICATIONS S.A.

Για την Cyta Hellas ενδιαφερόταν και η WIND όμως η προσφορά της Vodafone ήταν καλύτερη.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanos

Το σημαντικό είναι μη χαθούν θέσεις εργασίας, έστω όσο το δυνατόν λιγότερες!!!

Ντ. Ζαρ

Από που κι ως πού κάνει η cyta 120 εκατομμύρια; Η μήπως κάνει; Δηλαδή η cyta πιο ακριβή από πα τα περιφερειακά αεροδρόμια που πουληθγκαν; Ημαετον

Greg

@Ντ. Ζαρ.
Και ποιος σου είπε ότι τα περιφερειακά αεροδρόμια πουλήθηκαν για την πραγματική τους αξία? Ψιλά το ποσόν για την πολυεθνική Voda. Λυπάμαι τους πελάτες που όταν λήξει το συμβόλαιο θα δουν τι εστι Vodafone.

NikosAr

Μόλις έφυγα από cyta …. με την καμία δεν παω vodafone κρίμα για εμάς …

ΝΙΚΟΣ

Η απόλυτη σαπίλα στα δίκτυα. Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.

Konstantinos

Τα αεροδρόμια δεν πουλήθηκαν αλλά παραχωρήθηκαν. Καλά με 300k συνδρομητές και λειτουργούσε ακόμη;

Χρήστος Β.

Πριν δύο μέρες με τηλεφώνησαν από Cyta, της οποίας είμαι συνδρομητής, και ρωτούσαν για το αν είμαι ικανοποιημένος, αν έχω κάποιο πρόβλημα και τα σχετικά.
Να είχε άραγε σχέση με την εξαγορά;

Nikos31

Greg γιατί το λες αυτό; Πρίν 1 εβδομάδα πήγα στην Vodafone απο Cyta.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.