Windows 7, Πιλοτικά σε ΔΕΗ και Τράπεζα Πειραιώς

Συνεχίζεται η πιλοτική εγκατάσταση της δοκιμαστικής έκδοσης του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος της Microsoft, Windows 7, στις ελληνικές επιχειρήσεις Δ.Ε.Η. και Τράπεζα Πειραιώς. Η υιοθέτηση του νέου προϊόντος από τις δύο παραπάνω εταιρίες εντάσσεται στην προσπάθεια της Microsoft να αναπτύξει μια αμφίδρομη επικοινωνία με τους χρήστες και να αξιοποιήσει εποικοδομητικά τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους, αποσκοπώντας στην ανάπτυξη και διάθεση ενός άρτιου προϊόντος, που θα ανταποκρίνεται με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες επιχειρήσεων και καταναλωτών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Δ.Ε.Η. και η Τράπεζα Πειραιώς συνεργάζονται με τους καταρτισμένους μηχανικούς του τμήματος Υπηρεσιών της Microsoft και εγκατέστησαν την RC (Release Candidate) έκδοση των Windows 7, με στόχο τον έλεγχο της απόδοσής της στο εταιρικό τους περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, η οποία ξεκίνησε το Μάιο του τρέχοντος έτους και συνεχίζεται έως και σήμερα, οι δύο επιχειρήσεις διαπίστωσαν στην πράξη τη σταθερότητα και την υψηλή ποιότητα του προϊόντος, παρέχοντας, παράλληλα, πολύτιμες παρατηρήσεις και προτάσεις για την περαιτέρω εξέλιξή του ως την τελική διάθεση.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Andrew Sonners

αντε να δουμε τι θα δουμε ακομα απο την Microsoft…

η γαλλικη κυβερνηση αλλαξε σε λινουξ και οικονομησε ποσα εκατομμυρια…

εδω στην ελλαδα που οι πολιτικοι δεν ξερουν (ναι απλα δεν ξερουν) πληρωνουν για σαπια αυγα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.