Wozniak: Η Tesla θα φέρει το νέο “big thing”, όχι η Apple

Wozniak apple tesla, Wozniak: Η Tesla θα φέρει το νέο “big thing”, όχι η Apple

Ποιο θα είναι το νέο “big thing” στον χώρο της τεχνολογίας και ποια θα είναι η εταιρεία που θα το φέρει; Μέσα στις απαντήσεις μπορεί να βρεθούν πολλά ονόματα και ένα από αυτά είναι και της Apple. Ωστόσο ο συνιδρυτής της Steve Woznikak, έχει διαφορετική άποψη.

Σύμφωνα με τον Woz, η νέα επανάσταση στον χώρο της τεχνολογίας θα έρθει από την Tesla και τον Elon Musk, όχι από την Apple.

Wozniak apple tesla, Wozniak: Η Tesla θα φέρει το νέο “big thing”, όχι η Apple

Μιλώντας για την επιτυχία του Tesla Model S, ο Woznikak επεσήμανε ότι αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι ο Musk το δημιούργησε για τον εαυτό του. “Όταν τα πράγματα προέρχονται από τον εαυτό σου, γνωρίζοντας τι θα ήθελες πολύ και έχοντας τον έλεγχο… τότε είναι που έχεις τα καλύτερα προϊόντα”, είπε χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg, ο Wozniak εξήγησε πως θεωρεί ότι ο Elon Musk θα είναι πίσω από πράγματα που κανένας δεν έχει φανταστεί.

“I think Tesla is on the best direction right now. They’ve put an awful lot of effort into very risky things. I’m going to bet on Tesla”.

Όσον αφορά στα ονόματα των εταιρειών που “έχουν αλλάξει τον κόσμο”, ο Woz αναφέρει τις Tesla, Google, Facebook, Apple και Microsoft, τονίζοντας ότι δημιουργήθηκαν από νέους ανθρώπους και δεν προήλθαν από μεγάλες επιχειρήσεις (όπως είναι η Apple τώρα).

Wozniak apple tesla, Wozniak: Η Tesla θα φέρει το νέο “big thing”, όχι η Apple

Η Apple είναι πλέον μια μεγάλη εταιρεία με τη μεγαλύτερη αξία όλων των εποχών. Έχει επίσης το μεγαλύτερο ρευστό που καταγράφηκε ποτέ από εταιρεία, με το ποσό να φτάνει στα 286 δισ. δολάρια. Και ενώ οι αριθμοί επιβεβαιώνουν με το παραπάνω ότι τα έχει καταφέρει, σύμφωνα με τον Wozniak δεν θα είναι αυτή που θα φέρει το “next big thing” στον χώρο της τεχνολογίας.

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

<>
Κάπως ετσι ηταν και η Apple του Steve Jobs. Οσο μεγαλωνει η εταιρεια και οι επενδυτες και χρηματοδοτες γινονται περισσοτεροι εμφανιζονται ολο και περισσοτεροι διαφωνουντες πραγμα που κανει την εταιρεια πιο αρτηριοσκληρωτικη…
Και δυστχως ο Cook φαινεται να ειναι ενας απο αυτους!

ΝΙΚΟΣ

Το ότι δεν θα είναι η Apple, δε σημαίνει πως θα είναι η Tesla. Προφανώς το next big thing είναι η τεχνητή νοημοσύνη που θα φέρει το νέας γενιάς Personal computing.Μάλλον τα I/O του Μαΐου δε τα είδε ο Wosniak..

One

Το νέο big thing που θα φέρει η Tesla θα είναι o Iron Man.

VasiliS7edge

Στην παρούσα φάση συμφωνώ με τον Woz καθώς η εταιρεία αγγίζει τις χορδές του μέλλοντος, αλλά στην παρούσα φάση. Το μέλλον κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Η Tesla λόγω τις μεγάλης έκθεσης στην τεχνολογία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσει κρίση από επίθεση χακερς. Οπότε εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το next big thing μπορεί να είναι η μία εταιρία σαν την Kaspersky… λέω εγώ τώρα η εταιρεία που θα ελέγχει τισ περισσότερες συσκευές (IoT) Κάνεις δεν ξέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.