WWDC 2018: Η Apple στέλνει προσκλήσεις για event στις 4 Ιουνίου

wwdc 2018 apple event προσκλήσεις Ιούνιος California, WWDC 2018: Η Apple στέλνει προσκλήσεις για event στις 4 Ιουνίου

Για άλλη μια χρονιά η Apple διοργανώνει το Worldwide Developers Conference και ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων στους ενδιαφερόμενους. Το event θα λάβει χώρα από 4 έως και 8 Ιουνίου στo San Jose στην California στο McEnery Convention Center.

Η Apple χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο event για να παρουσιάσει νέο software και hardware και για να φέρει κοντά χιλιάδες developers από όλο τον κόσμο. Αυτήν την χρονιά και ειδικά την πρώτη ημέρα του WWDC αναμένεται να δούμε τα iOS 12, νέα έκδοση macOS, tvOS 12, watchOS 5 καθώς και ανανεωμένο software για το HomePod.

Πέραν του νέου software, αναμένεται παρουσίαση νέου hardware με τις φήμες να κάνουν λόγο για MacBook Air χαμηλότερου κόστους και ανανεωμένα iPad Pro που θα διαθέτουν Face ID. Το κόστος των εισιτηρίων είναι στα 1599 δολάρια και θα δοθούν κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στους επίσημα εγγεγραμένους developers της Apple.

Όσοι δεν θα βρεθούν στο WWDC έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν μέσω του WWDC 2018 website και του WWDC app για iPhone, iPad, Apple TV.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

1.559 δολάρια για ένα εισιτήριο; Όσο και να μου αρέσει η Apple( διαθέτω ένα IPhone X και ένα MacBook Air) σε κάποια πράγματα κάνει φάουλ. Υπέρ κοστολογεί πολλά προϊόντα, που ναι αξίζουν δε, αλλά όχι και όσο κοστολογούνται. Θα μου πείτε από τι στιγμή που μπορεί, καλά κάνει και έχει αυτό το marketing. Από την άλλη όμως δεν είναι και το ιδανικότερο. Πχ δεν γίνεται να δίνεις τόσα λεφτά για ένα κινητό, και να μην σου παρέχουν γρήγορο φορτιστή, και να σου λένε αν θες πλήρωσε για να το πάρεις.

Agnostos13

@Δημήτρης:
Δεν μιλάμε για εισητήριο λεωφορείου…
Είναι εισητήριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες developers που ενδιαφέρονται να παραβρεθούν στο event και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με άλλους developers και μηχανικούς της Apple. Όπως αυτοί βγάζουν λεφτά από την Apple έτσι και η Apple βγάζει λεφτά από αυτούς! Επίσης όσοι δεν ενδιαφέρονται για networking μπορούν να κάτσουν σπίτι τους να το δουν τσαμπέ από τον υπολογιστή τους…

giannis

Ένα ημερήσιο σεμινάριο στην Ελλάδα θέλει 200+ €. Και λίγα ζητάνε.

ΑΝΔΡΕΑΣ

@Δημήτρης ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα λές, αλλά από την ανάποδη όμως. Μάλλον μπερδεύτηκες, αλλά συγχωρείσαι μιας και προχώρησες σε αναβάθμιση στο απόλυτο εργαλείο Χ!! Σε αντίθεση με κάτι άλλους που μόνο λόγια και σχόλια είναι !! τες πα.
Το εισιτήριο θα έπρεπε να είναι 3.000 $ κατ ελάχιστο!
Ο Φορτιστής (απλός) θα έπρεπε να χρεώνετε 100 $ extra. Για premium ταχεία φόρτιση 200, και για pad wireless charger 350 $
Αλλά βλέπεις με τον λιπόψυχο κύριο Κουκ που μπλέξαμε, τα σκοτώνουμε όλα. Θλίψη..

Chris_BMW

@ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΡΧΗΓΕ μας ! Καλα τα λες!

Προτείνω να στείλεις αυστηρό mail στον Κουκ
με το οποιο θα εκφράζεις την απορία όλων μας γιατι να οριστεί τιμή εισιτηρίου το πενιχρό ποσο των 1700$ και στη συνεχεια να γίνει κλήρωση και όχι δημοπρασία των εισιτηρίων ;; Οποίος δώσει τα πιο πολλα !!!! Μόνον αυτός θα έχει την τιμή να βρίσκεται εκει !!!

Υ.Γ Απορώ εκει στην Apple δεν τα σκέφτονται αυτά 🤔

ΑΝΔΡΕΑΣ

Μπράβο @Chris_BMW!! WELLDONE! Βλέπω πως το πνεύμα του δαγκωμένου φωτεινού μήλου δεν σε έχει εγκαταλείψει! Θα αναβαθμίσεις όμως? Ετοιμάζουμε νέα super duper ipad pro και universal apps (Πάντα πρωτοπόροι γαρ) και σιγά σιγά να ετοιμάζεσαι για 3πλή premium αγορά :
Mac, ipad pro, IPhone!! Μετά σε θέλω δυνατό εδώ, όπως σε απολαμβάνουμε. Να μην αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω, να μάχεσαι στα σχόλια λυσσαλέα για την δόξα της λατρεμένης μας θεάς Apple με αρωγό τον Άγνωστο!!
Είμαι premium, είμαι high, αγαπώ Ive ,ΠΟΙΌΝ ΕΝΟΧΛΩ? Ξ Υ Δ Α Κ Ι haters

Chris_BMW

@ΑΝΔΡΕΑΣ

Όχι ΑΡΧΗΓΕ και ουτε πρόκειται φέτος ..
έχω δει αρκετούς με αυτό το Χ και δεν θα προβώ !
Διάβασα όμως οτι του χρόνου θα βγει λέει plus μοντέλο που σίγουρα θα έχει 1500€ !!!

Αυτό θα πάρω 😍😍😍!!!!

Υ.Γ φέτος μάλλον θα πάρω το one plus 5Τ !!! Ξερεις για δεύτερο , να στέλνω με bluetooth και να μπορω να κατεβάζω τραγούδια …

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, παρακαλώ κρατήστε χαμηλούς τόνους στη συζήτηση. Το χόμπυ μας είναι όχι να τσακωνόμαστε…

Μπόκολης

Δν αγοράζω προϊόντα της apple γιατί τα βλέπω ακριβά και ότι είναι φιγουράτζα, απορώ γιατί τα παίρνουν, και είναι και κλειστό το λειτουργικό τους…..!!1

NikosAr

@Chris_BMW….
Ναι ρε φίλε συμφωνώ με το Υ/Γ .. χαχαχα
Πόσο δίκιο έχεις

NikosAr

Επίσης σχετικά μα το άρθρο …. μη τρελαίνεστε παιδιά …. τις περισσότερες προσκλήσεις τις βρίσκουν στα γραφεία τους οι ενδιαφερόμενοι ΔΩΡΕΑΝ ….

ΑΝΔΡΕΑΣ

Και εγώ συμφωνώ @NikosAr .Τα android είναι για τραγουδάκια, nfc, ringtones μόνο. Κάτι στημένα reviews από Πληρωμένους κανάγιες που λένε πως έχουν καλύτερες κάμερες, οθόνες, αυτονομία, multiwindow mode, και μας νικούν σε speed test τα θεωρώ σάπια!! Όποιος προσπαθήσει να σας δείξει κάτι τέτοιο, γυρίστε το κεφάλι σας, αγνοήστε τον, πάρτε γκριμάτσα σαν να δοκιμάσατε σκ..τά με λεμόνι και αν επιμείνει φρωντοφωνάξτε APPLE !, STEVE JOBS! ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ!!!!!
Αγαπητέ @Κώστας Βλαχάκης! Κανείς δεν τσακώνεται εδώ! Όλοι οι αντικειμενικοί ,ψύχραιμοι σχολιάστές καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα : Apple rules, haters gona hate!

NikosAr

@ΑΝΔΡΕΑΣ
Περί ορέξεως ουδείς λόγος …. είπα εγώ να μην αγοράσεις ; Αν αυτό κατάλαβες συγνώμη ρε φίλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.